Şimdi Ara

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    chrome kapat aç yaptım düzeldi, kendi social hesabımla giriş yapıp aldım, key gelir yarın.
  • mail'de ki yönlendiirmeye tıklayınca ´this key have already been used` uyarısı alan var mı?
  • HawK95 kullanıcısına yanıt
    Hocam siteye girip:
    http://www.rockstarwarehouse.com/store/rsg/en_AU/home/ThemeID.4813638000

sağ üstten sign in diyerek giriş yapıp orders kısmından siparişlerine bakabilir misin? orada gta 5'in keyi yazması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 21 Aralık 2019; 0:48:15 >
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    key var zaten de mailde ki yönlendirmeye tıklayınca already used diyor. ben de şu an pc yok yarın deneyeceğim diye social club da aktifleştirdim site üzerinden ama oyunlar arasında gözükmüyor. yarın sıkıntı çıkar mı acaba uygulamada?
  • Teşekkürler paylaşımı yapan arkadaşa, 1 saat önce almıştım keyi yollamadılar site üzerinden paylaşmışlar oradan etkinleştirdim. Yalnız premium edition ibaresi yok şuan indirirken felan benmi yanlış yere bakıyorum acaba?
  • HawK95 kullanıcısına yanıt
    Site üzerinden aktifleştirdiysen sıkıntı olacağını düşünmüyorum
  • Steam üzerinden oynayabiliyor muyuz ?
    Hocam, mail gelmedi ve order lookup kısmından giriş yaptım ve siparişim 230 ARS üzerinden alındı diye görünüyor ama keyi görebileceğim bir yer bulamadım?
  • Fatura adresine ne yazacağız arkadaşlar?
  • Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Şu anki oturduğunuz evin adresini yazsanız bile kabul ediyorlar sorun olmuyor.
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Mail gelmediyse key aktif olmamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MDemirbas14 kullanıcısına yanıt
    Hayır steam üzerinden oynanmıyor.

• Az önce işlemin alındığına dair onay maili geldi. 48 saat içinde kod size iletilecektir diyor. Umarım çok bekletmez.
    Key gelince orada 230 ARS'ın üstünde key yazacak .Ara ara kontrol et
    11 saatte geldi çoğumuza. Size de 11-12 saatte gelmiş olur.

aynen dediğiniz gibi, key orada yazıyor. bende aldım, beklemek istemeyen girsin alsın
  • Bazı kişiler yanlış okumadıysam, yarım saatte mail geldi, hallettik gibi yazmışlar da, ondan sordum.
    Neyse artık, beklicez.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama ile rockstar server larına almıyor hocam. rockstar en ufak dosya değişikliğini bile kabul etmiyor, bizzat denedim. diğer özel server larda oynaya bilirsiniz.
  • Key geldi girdim kütüphaneye eklendi teşekkür ederim arkadaşlar.

• Teşekkürler.

Edit: Reddedilmiş (surfervpn ile mi ne yaptım, garanti sanal kart ile almıştım) Parayı direkt iade etmişler.
    Nerede yanlış yaptım acep? ödeme yaptığım ülkeyi görebiliyorlar sonuçta, oradan gittik galiba...

Gelen mailin İngilizce'ye çevrilmiş hali:

Thank you for trusting us when making your purchases. Unfortunately, your order has been denied.

Order number: ***
    Order date: December 20, 2019

Reply to this email to contact our customer service department (orderconfirmation@digitalriver.com) and confirm the registered billing information or provide another payment method.

Sincerely,
    Rockstar Warehouse customer service

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 22 Aralık 2019; 2:30:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.