Şimdi Ara

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpmirza

Bende şuan 7.20TRY olarak gözüküyor doğru mu bu fiyat? VPN'siz bakıyorum.

Edit: GTA San Andreas almışız yanlışlıkla Yeğene almıştım aynısı sayılır zaten oynasın bakalım
    san andreas olmasın?
  • Bende aldım ama gelen giden bişey yok.
  • hezarfen07 kullanıcısına yanıt
    Urban sayesinde aldım teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de urban ile aldım bakalım ne olacak
  • Teşekkürler ben de aldım.
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Ben bu işi originden yaptım bizde euro para birimi ben brezilya vpn ile hem dolar olarak hemde 1 dolar düşüğe almıştım ban attılar origin hesabıma daha sonra canlı yardım ile konuşunca paramı iade ettiler ve hesabımı access üyelik olmadan açtılar.
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    Originden ben de 2 kez yaptım yıllar geçti hala bir problem olmadı?
  • hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Ben başıma geleni yazdım. Ben açtırdım hesabıda şimdi alınır hesap açılmazsa o sakat ucuza alalım derken eldekide gider.

Thank you for contacting us regarding the action that was taken on your account.

Your concern led to a full investigation of your account. After reviewing your case, we found your concerns valid and justified. We will make sure to prevent this in the future.

We appreciate your help and understanding in this matter.

Thank you,

Buda onlardan gelen mesajdı en son olarak. Baya bi anlattım durumu halloldu sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 20 Aralık 2019; 22:12:47 >
  • Kodu gelen var mı arkadaşlar?
  • Vpn den tedirgin olan arkadaşlar varsa önce vpn ile ürünü satın ala bassın sonra vpn i kapatıp kredi kartı bilgilerini girip vpnsiz satın alabilir

Edit:mail gelmedi internet sitesinden key imi aldım aktif ettim. Ama internet sitesinde keyimin altında (returned) yazıuor acaba iade falan mı anlamışlar. Aktif ettikten sonrada şu mail geldi

"230.93ARS için Rockstar Depo sipariş numarası 15-----------8 için bir geri ödeme başlatıldı. Ödeme yönteminize bağlı olarak, işlemin tamamlanması için ek adımlar atmanız gerekebileceğini lütfen unutmayın. Bu durumda, başka bir e-postada daha fazla bilgi alırsınız. Değilse, geri ödemenizi onaylayan bir mesaj alırsınız."

Ödeme başarısız da olmadı anlamadım ki ne güzel keyim geldi diye sevinmiştim şimdi ne yapmalıyım ki fikri olan var mı? İade olmasını istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDDH -- 22 Aralık 2019; 5:41:52 >
  • ürünü gelen var mı heyecanlı bekleyiş sürüyor
  • Geldi.
  • HuLK559 kullanıcısına yanıt
    Size yazayım diğerleri de görür. Benim keyim şimdi geldi. Öğlen 12'de almıştım şimdi geldi bana.
  • teşekkürler
  • Urbanvpn acıyorum fiyat 61 tl gözüküyor
  • Arkadaşlar ben urban vpn ile girdim siteye ama 61 tl gözüküyor?
  • Yarım Saate geldi benim keyde akşam olunca hızlı oldu galiba
  • key geldi
  • Arkadaşlar ben alamadım benim için alabilecek birisi var mı key gelince parasını yollarım forumda referansı olan biriyim..
  • Serdar.K kullanıcısına yanıt
    Vpn açmadan önce girdiysen, vpn açıp gir, üstte adres çubuğu solunda kilit ikonu var ona tıkla tüm çerezleri kaldır ve sayfayı yenile.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.