Şimdi Ara

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
445
Cevap
68
Favori
144.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundayim gizli yerleri mağaraları,tarikat veya ona benzer yerleri paylasirmisiniz? Gidip keşfetmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

quote:

İlk sayfada bulunan aşağıdaki yüksek boyuttaki haritayı dijital çıkış alarak 70x100 cm poster yaptım... Süper oldu. Fiziki harita ve yüksek detaylı olduğu için çok şık durdu. Sanki gerçekten uydudan çekilmiş gibi... Aşağıda oyunun orjinal haritasıyla arasındaki boyut farkını görebilirsiniz.

http://j1309.hizliresim.com/1f/t/t0gjk.jpg
    http://p1309.hizliresim.com/1f/t/t0gj9.jpg
    [simage]http://img843.imageshack.us/img843/943/l350.jpg

Kaç TL tuttu peki?

15 - 20 TL olması lazım. Şirket olarak devamlı iş yaptırdığımız bir yer tam ben de bilmiyorum. :)

10 numara olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ermisares

Çocuğa şiddet uygulamak pek hoş olmayacağı için yapmamışlardır büyük ihtimalle. Dikkat edersen çoğu oyunlarda çocuk yok ki mantıklı bence

+1 ac3 de birgun askerlerden kaciyordum askerin actigi ates cocuga geldi ve geldigi gibi kursun geri sekti hele gta tamamen acik dunya cocuklara eziyete izin yok..

• Birisi bana yumrukla vurmaya calusti haritada kirmiziydi ben 1-2 kere vurdum sonra polissi arayim dedim polis mudahale edicekmi diye merak ettim saldiran ksisi o esnada kacmaya basladi

• 1. Dalgıç kıyafeti alınabiliyor mu? (Nereden)
    2.yapabileceğimiz yasal ve yasadışı işler neler otobüs şöförü veya tır ile nakliyat yapabiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

1. Dalgıç kıyafeti alınabiliyor mu? (Nereden)
    2.yapabileceğimiz yasal ve yasadışı işler neler otobüs şöförü veya tır ile nakliyat yapabiliyormuyuz?

1. Dalgıç kıyafeti olarak değil de dalgıç tüpü almak istiyorsan haritanın en güneyinde işaretlediğim yere git. Orada zodiac tipi botlar oluyor. Onu kullanırsan otomatik olarak dalgıç tüpün oluyor. Onunla suyun altına uzun dalabilirsin.

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

2. Taksicilik var sadece. Bir de ilerde araç çekme yerini satın alırsan araç çekip para kazanma işi yapabilirsin. Tır şoförlüğü olmasını ben de isterdim.

• quote:

quote:

1. Dalgıç kıyafeti olarak değil de dalgıç tüpü almak istiyorsan haritanın en güneyinde işaretlediğim yere git. Orada zodiac tipi botlar oluyor. Onu kullanırsan otomatik olarak dalgıç tüpün oluyor. Onunla suyun altına uzun dalabilirsin.

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

2. Taksicilik var sadece. Bir de ilerde araç çekme yerini satın alırsan araç çekip para kazanma işi yapabilirsin. Tır şoförlüğü olmasını ben de isterdim.

Bu kotu olmus gta san andreaste bile varrdi ben su daga tirmanma aktivitelere nasil katilabilirim o varmi sanirim

• Soylendi mi bilmiyorum ama X tusuna Yumrugu secip LB basinca arabayin icinde orta parmak gosteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

Duzeltme yapiyorum. Homo tarikati yok(varsa da ben bilmiyorum) orda bahsedilen tarikat Artuist tarikatidir. Tamamen erkektir bazilari ciplak bazilari yari ciplaktir. Homo olduklarini belirten bir bilgi yoktur. Kanibalisttirler. Trevor oraya insan getirip para karsiligi satabilir. Dolayisiyla trevor oraya daglarin ardindaki dostlar der. Teknolojiye falan inanmazlar. 20 yaslarindaki genc insanlari yemek olarak yerler ve onlari yiyerek genc kalacaklarini dusunmemektedirler. Siteleriwww.artuistsunite.com dur. Sifreli gizli mesajlar vardir sitelerinde. 4-5 kisi getirdikten sonra bir gorev acilip hepsini oldurursunuz ve odul olarak para, silah, zirh, can alirsiniz. Para haric hepsi yeniden dogar.

Kan donduran bir detay. Ama kaçmak yok.
    />
    O sapkın sapıkların köyünü tekbirlerle, sancaklarla fethedip doğru yola sokmak gerek.

Trevor ile insan götürmeden de görevi yapabilseydik keşke.

/>
    Yamyamlık.
    />
    (Link)

• quote:

quote:

Elbise dolabında outfitte scuba diving kıyafeti var hiç denemedim ama tüplü mü geliyor tüpsüz mü geliyor :)

• Arkadaşlar belki konuyla birazcık alakasız ama kafama takıldı , sizdede karakterlerden birini yönetirken sağ analoğu biraz fazla döndürünce kafası siliniyormuş gibi oluyor mu ? not(oyun orjinal)
  • paylaşılmadıysa ben yazıyım country blane (dogrumu yazdım bilmiyorum ) yani gta'5'in los santos dışı arazilerinde lost santos şehir sınırları içi çeken bazı radyolar çekmiyor onların yerine yeni radyolar ekleniyorlar ve lafları falan böyle kasaba tarzı küfürlü falan konuşuyorlar şarkılarda değişik
    çok ilginç :D
  • Beyler arabayi nerden modifiye edebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Beyler arabayi nerden modifiye edebilirim ?

Los santos customs

• onlinede ozel hareketimizi kisa yoldan hangi tusla yapiyoruz jerk vs gibi.. selecte basili tutup oradan action"a basmak sacma geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: burakckale

onlinede ozel hareketimizi kisa yoldan hangi tusla yapiyoruz jerk vs gibi.. selecte basili tutup oradan action"a basmak sacma geliyor

l3+r3
  • NE BU FORUMDA GÖRDÜM NEDE BAŞKA YERDE O YÜZDEN PAYLAŞAYIM DEDİM.. DÜN GECE KEŞFETTİM BU ÖZELLİĞİ VE ŞOK OLDUM. OYUNDA MOTOR SÜRERKEN SOL ANOLOG İLE YÖN VERİYORUZ BİLDİĞİNİZ GİBİ AMA JOYSTİCK'İMİZ TIPKI MOVE GİBİ BİR DİREKSİYON GİBİ KULLANARAK MOTOR SÜREBİLİYORUZ ÇOK EĞLENCELİ ALIŞINCA AMA BUNUN NASIL OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİM JOYSTİCKTE BÖYLE BİR ÖZELLİK İLK DEFA GÖRDÜM AÇIKCASI SADECE R2 İLE GAZA BASIN VE JOYSTİCK'İ DİREKSİYON GİBİ SAĞA SOLA ÇEVİRİN GÖRECEKSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakckale -- 19 Ekim 2013; 12:42:48 >
  • burakckale kullanıcısına yanıt
    Bu sixaxisin motion sensor özelliği

• lecturer kullanıcısına yanıt
    vay anasını ilk defa gördüm baya enteresan geldi
  • -Oyunda $150.000 ın üstünde ki tüm evlerin iç dizaynı birbirinin tıpa tıp aynısı, bizim crew de herkes bir ev sahibi oldu ve bir birimize hayırlı olsuna gittik. Sonuç, hepimizde aynı ev var. Sadece $150.000 altı evler biraz farklı, onlarda tam harabe zaten, Trevor' un evinden farkı yok. Rockstar' a yakıştıramadım. Online da topu topu 20 ev ya var ya yok, hepsinin içini bir birinden farklı dizayn edebilirdi ama uğraşmamışlar, tembellik yapmışlar, işlerine gelmemiş

-Birde online da bir ev aldıysak başka bir ev yada garaj aldığımızda mevcut olan gidiyor. Yani birden fazla ev alamıyoruz. Sadece garaj bile alalım desek ev kayboluyor. Saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 17 Nisan 2016; 20:50:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.