Şimdi Ara

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
68
Favori
144.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir yerde okumuştum fakat yarım saattir nerede okuduğumu bulamıyorum.
    birisinin peşinden koşarken hangi tuş kombinasyonlarıyla arkasından bacaklarına doğru atlıyordu?
    bir de chop'a kilitlendiğimde sadece gezdirme seçeneği çıkıyor? gezdiriyorum ama bir halt olduğu da yok...başka da bir seçenek çıkmıyor.millet topla filan oynatıyor :)
  • Oyunda "garibaniko" modunda gezerken gece saatlerinde çöl bölgesinde mini elbiseli bir kadın otostop yapıyordu. Tabii delikanlılık asla ölmez dedim ve memnuniyetle kabul ettim arabaya.

Konuştuk epey. Sevgilisi Winewood'da güvenlik görevlisiymiş. Onu çok özlemiş ve gece gece sürpriz yapmak istemiş.Kızıl çölden, Winewood tepelerine doğru yol alırken kızın iki kez telefonu çaldı.
    Birinde arayan sevgilisiydi ve ona kız arkadaşlarıyla takıldığını söyledi. (İsimlerini de saydı, adam kıskanç epey)

Her neyse, hoş bir sohbetten sonra vardık. Kız arabadan inip güvenlik görevlisi olan arkadaşına sarıldı. Adam kıza benim için "Bu kim? Onun arabasında ne arıyorsun?" deyip beni araçtan çıkarıp saldırdı. Darp ederek öldürdüm adamı.

Kız ise sessizce dik tepeden indi aşağıya, inene dekte sniper ile seyrettim.

• -Marketler de 2 yazar kasa olduğu halde, soyarken sadece bir tanesini açabiliyorduk sanıyordum, ta ki ikinci kasaya ateş edip içindeki paralar yere düşüne kadar. Ana yazar kasa kadar çok olmasa da ikinci yazar kasadan da hatırı sayılır miktarda para çıkıyor. Ateş edince çekmecesi tink diye açılıyor ve para yere düşüyor.

-Online git gide sorunsuz hale geliyor. Dün gece 5 kişi gayet güzel oynadık.

-Online mod da single mod da ki trafik yoğunluğunun ve bot sayısının yarısı bile yok, single mod la kıyaslandığında sokaklar bomboş, üzücü bir durum ama sunuculara yük binmesin diye böyle yapıyorlar.
  • online'da singleda olmayan bir sürü araç var farklı modellerde. sebep?
  • Haritanın Android versiyonu çıkmış gerçekten süper ötesi android cihazınız varsa kaçırmayın...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tspoon.gta5
  • Guinnes Rekorlar Kitabı'nın yazı işleri müdürü Craig Glenday, Grand Theft Auto V'in kırdığı rekorlarla beraber oyun hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Oyunlar artık bir grup insanın yaptığı bir iş olmaktan çıktı ve GTA V'in Hollywood'u nasıl solladığını görmek heyecan verici."

Grand Theft Auto V'in an itibariyle sahip olduğu Guinness Dünya Rekorları:

- 24 saat içerisinde en hızlı satan aksiyon macera oyunu
    - 24 saat içerisinde en hızlı satan video oyunu
    - 1 milyar dolara en hızlı çıkan eğlence ürünü
    - 1 milyar dolara en hızlı çıkan video oyunu
    - 24 saat içerisinde en çok hasılat yapan video oyunu
    - 24 saat içerisinde en çok hasılat yapan eğlence ürünü
    - Tanıtım videosu en çok izlenen aksiyon macera oyunu

Kaynak: http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_Yedi_Adet_Guinness_Rekoruna_Sahip-42132.htm

• Az önce oynarken sarhoş bir cift otele götürmeme yardım istediler sarhoş oldukları için kullanamayacaklarmış. Neyse aldım bunları götürdüm araba ile yolun yarısına gelince sevişmeye başladılar arkada tabii şok oldum biraz sonra trevor sevişmeyi kesin yoksa ikinizide beceririm diyince erkek olan hemen durdu ve otelde devam ederiz dedi. Bu olay trevorun evinin olduğu barda beydana geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Oyunda "garibaniko" modunda gezerken gece saatlerinde çöl bölgesinde mini elbiseli bir kadın otostop yapıyordu. Tabii delikanlılık asla ölmez dedim ve memnuniyetle kabul ettim arabaya.

Konuştuk epey. Sevgilisi Winewood'da güvenlik görevlisiymiş. Onu çok özlemiş ve gece gece sürpriz yapmak istemiş.Kızıl çölden, Winewood tepelerine doğru yol alırken kızın iki kez telefonu çaldı.
    Birinde arayan sevgilisiydi ve ona kız arkadaşlarıyla takıldığını söyledi. (İsimlerini de saydı, adam kıskanç epey)

Her neyse, hoş bir sohbetten sonra vardık. Kız arabadan inip güvenlik görevlisi olan arkadaşına sarıldı. Adam kıza benim için "Bu kim? Onun arabasında ne arıyorsun?" deyip beni araçtan çıkarıp saldırdı. Darp ederek öldürdüm adamı.

Kız ise sessizce dik tepeden indi aşağıya, inene dekte sniper ile seyrettim.

Sana varmasını mı ummuştun?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahdiktas

arkadaşlar bir yerde okumuştum fakat yarım saattir nerede okuduğumu bulamıyorum.
    birisinin peşinden koşarken hangi tuş kombinasyonlarıyla arkasından bacaklarına doğru atlıyordu?
    bir de chop'a kilitlendiğimde sadece gezdirme seçeneği çıkıyor? gezdiriyorum ama bir halt olduğu da yok...başka da bir seçenek çıkmıyor.millet topla filan oynatıyor :)

İlk soruna cevabım koşarken kareye basıp zıpladıktan sonra daireye basıp ileri atılıyo ama pek bişey olmuyo yada ben yapamıyorum. Chop uda ios bir cihazın varsa yani iphone ipad gibi iFruit diye bir uygulama var o uygulamayı yüklersen ordan köpeği eğitebiliyosun top olayına gelince Chop u yanında gezdirirken silah seçme tuşuna bas (l1) ordan topu görürsün zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

Sana varmasını mı ummuştun?

Ne yalan söyleyeyim, gerçekten ummuştum. Çünkü oyunda bu tarz rastgele gelişen olaylardaki bazı karakterler ile ara yapıp "pamps, knk veya QNQ " olabiliyoruz. (Şimdiye dek 2 kişi ile bu rastgele gelişen olaylar vesilesi ile arkadaş oldum.)

Kadıncağız "Ezdirmem sana kendimiiiii, dağdan inerr giderimmm
    />
    " dedi ve gitti.

_katalitiksoba_

Alıntı yapmışsın?

• genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    Haritada benzer bir yerde, askeriye gibi bir yer var, girişinde amerikan bayrağı, araç giriş bariyeri ve ortada bir nöbetçi var, içeri girdiğiniz anda 4 yıldız çıkıyor ve helikopterle tankla saldırıya uğruyorsunuz. Bir kaç kere içeriye araçla dalıp, hangarlara gidip hemen bir uçağa binip uçak çalmak istedim ama tank beni patlattı. bunu kafaya taktım, ben oranın mutlaka altını üstüne getireceğim, şerefsizler, öyle saldırmayı gösteririrm ben onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

quote:

Orijinalden alıntı: fearless06

Arkadaşlar buldupum birşeyide ben yazıyım

Allatki haritada işaretlediğim yerde tarikat tarzı birşey var duvarlarla çevrili,nöbetçi kuleleri ve çıplak adamlar var ve silahlı saldırıyorlar ve işkence sesleri geliyo çığlıklar falan çok tuhaf öldürmeye çalıştım ama çok geliyo 20-30 tane öldürdüm sonra öldüm ilginizi çekebilir diye paylaşıyım dedim

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

Hocam oyunu açtım ve dağların üstünde ilginç bir yer.Şimdi ilk saldırıya gidiyorum.Gözcüler falan çok gizemli bir yer.
     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

Beyler helikopter nereden bulabilirim, şu Area 51 gibi korunan gizemli askeri kışlaya havadan inmek istiyorum, şerefsizler, kapıdan girer girmez saldırıyorlar 4 yıldızla.

Ve hemen oradan bir uçak kaçıracağım , orayı benzin döküp yakmak istiyorum, hatta bana saldıran tankı da ele geçirmek falan, acayip kafayı taktım ben oraya, benim için orayla uğraşmak tüm hikaye moduna bedel

• quote:

Orijinalden alıntı: dewilmaycry07

Haritada benzer bir yerde, askeriye gibi bir yer var, girişinde amerikan bayrağı, araç giriş bariyeri ve ortada bir nöbetçi var, içeri girdiğiniz anda 4 yıldız çıkıyor ve helikopterle tankla saldırıya uğruyorsunuz. Bir kaç kere içeriye araçla dalıp, hangarlara gidip hemen bir uçağa binip uçak çalmak istedim ama tank beni patlattı. bunu kafaya taktım, ben oranın mutlaka altını üstüne getireceğim, şerefsizler, öyle saldırmayı gösteririrm ben onlara

F16 var orda onu kap

• Onlineda Karakterin silinmemesi için

- Girişteki loading kısmından direk online seçmeyin story mode kısmından online girin
    - Eğer Cloud servera erişilemedi hatası aldıysanız kesinlikle RETRY diyip yeni karakter olusturmayın story kısmında geri dönüp tekrar deneyin
  • Bende Franklin ile bir marketi soydum ama adamın paraları poşete koyması komiğime gitti ve baya güldüm Aklıma "Pardon" filmindeki sahne geldi.
  • takipteyim
  • Uçağa kuş çarptı ya helal olsun adamlara :)
  • Suburban,Bingo vb. Dükkanları nasıl soyuyoruz beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritanın üst tarafındaki göle yakın köprünün altında dolaşırken nerden geldiğini anlayamadığım kurşunlara trevorı kaybettim. Nereden geldiğini bulmak için yine oraya gideceğim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.