Şimdi Ara

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
68
Favori
144.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dewilmaycry07 D kullanıcısına yanıt
    ben zaten oyunu kötülemedim zaten hala oynuyorum vazgeçmem de zaten :) her güzel şeyi geçtim başka oyunlardaki kusurları yazsak bu devede kulak kalır. ki bu kadar kapsamlı bi oyununda böyle olması normal. emeğe saygısızlık yaptığımı niye düşündün anlamadım
  • oguzkara O kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünmedim aslında, dikkat ettiysen en sonda eleştiri amaçlı yazmadığımı, sadece bir vesile fikir beyan ettiğimi belirttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilmaycry07

Ben sana bug un büyüğünü söylüyüm, strip kulüpten iki kız arkadaş yaptım. Kızla buluştuk, evine bırakcam, adam eze eze sürdüm arabayı ve kız korkup arabadan indi, ben de kızı ezdim öldürdüm. Cansız bedeni yerde yatarken cep telefonumla kızı arayım dedim, kız bana, meşgulüm şimdi, sonra ara dedi. anlaşılan kız arkadaşlar oyunun kaderi, ne yapsanız bozulmuyor.

hayır oda değil benimki arabadan indi yürümeye başladı takip ettim arıyorum konuşuyorum fakat yürüyen kadından ne telefonu çıkarıp konuşuyor ne de başka bişi işim var diyo gözünün önündeyim sonra bana yalan söylüyen sevgili lazım değil dedim roket attım parçalara ayrıldı

•  GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)
  • Çok faydalı ve güzel konu olmuş, teşekkürler
  • -Her zamanki gibi trafikte bir arabaya çarptım. Adam beni takip etmiş, bir sonraki ışıkta yanımda durdu, arabasından indi benim arabanın yanına geldi. Söve söve kapımı açtı ve beni çekerek yere attı. Sonra yumruklaşmaya başladık. Tabi ona ne yaptım gerisini siz düşünün ama yapay zekanın bu tavrı hoşuma gitti. Botlar kendini ezdirmiyor, onurlu ve intikam almayı seven cinsleri de var.

-Arabayı sadece beline kadar suya soktum, stop etti ve bir daha çalışmadı. Michael indikten sonra kapısını bile örtmedi.

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

-En sevdiğim şey, arabayla plaja inip güneşlenenlere doğru pati çekerek kum attırmak, güneşlenen birisi arabanın arkasında kalacak şekilde sinsice yaklaşın, 2 metre kala L2 + R2 ye asılın, kumu yiyince nasılda kalkıyor. Bundan daha büyük pislik yoktur herhalde
     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

• Trevor'a geçtiğimde pembe dar eşofman giymiş bir adama sarılmış yatıyordu.
    Kalkarkende totosuna şaplattı.

Nedir bu? Soğudum valla.

Kölem olasan Trevor
    Taş olasan Trevor
    Yetim kalasan Trevor
    Adam olasan Trevor

Bir link.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Trevor'a geçtiğimde pembe dar eşofman giymiş bir adama sarılmış yatıyordu.
    Kalkarkende totosuna şaplattı.

Nedir bu? Soğudum valla.

Kölem olasan Trevor
    Taş olasan Trevor
    Yetim kalasan Trevor
    Adam olasan Trevor

Bir link.

Rockstar oyuna illa bi topitop koyacak yoksa o oyun 25 milyon satmiyormus

Ben Trevoru acmamistim hocam en iyisi online a dalayim

Hop hop trevor thop trevor

• Guzel hazırlanmış

• Güneşlenenlere kum atma pisliği aklıma gelmemişti. Yazdığını görünce çok gçldüm yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pislik paylaşımlara devam, her türlü fantazinizi yazın. Benimkli, otoyolu otobüsle enine kapatıp, biriken araçları benzin döküp yakmak ve patlatmak.
  • Arkadaşlar, forum genelinden gelen son paylaşımları derleyip toplayıp birinci mesajı güncelledim.

GTA V KULLANMA KILAVUZU VE DETAYLI HARİTA BİLGİSİ

Rockstar tarafından yapılan resmi GTA 5 kullanma kılavuzu ve her türlü harita bilgisini içeren windows ve mac uygulaması, dosya boyutu 128MB (.msi)
    http://www.rockstargames.com/V/assets/manual/GrandTheftAutoV-TheManual.msi

Aynı uygulamanın IOS versiyonunuda aşağıda ki linkten indirebilirsiniz. Android ve Windows phone versiyonu da çok yakında çıkacakmış.
    http://www.rockstargames.com/newswire/article/51371/the-free-gtav-ifruit-and-game-manual-companion-apps.html

Grand Theft Auto V: The Manual
    Now available for iOS devices at the App Store and as a desktop application on PC and Mac.
    Coming soon for Android devices via Google Play and Windows Phone.
    http://www.rockstargames.com/newswire/article/51371/the-free-gtav-ifruit-and-game-manual-companion-apps.html

• Online da Michael ın evine gittiğimizde evinin dış otomatik kapısı bize açılıyor garaj kapısı ise açılmıyor malesef

bugün onlinedan offline a döndüğümde aynı havayla karşılaştım normalde online hikaye modundan öncesine ait

belkide sadece tesadüftür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 2 Ekim 2013; 20:04:26 >
  • online açıldı mı?
  • Chop'ı gezdirmek için R2 basın sağ üstte bir yazı çıkacak sonra R1 e basın Chop sizi takip ediyo ayrıca silah bölmenizede bir top geliyo onu atarsanız Chop getirir.Gezinti yaparken bir adam bana yumruk attı Chop kovaladı yakalayınca bacağından tutup yere serdi sonra ağzını burnunu yedi o günden beri yaklaşmıyorum köpeğe
  • Cep telefonunuzun SETTİNGS kısmından telefonun arka planını,zil sesini ve modunu değiştirebiliyorsunuz(normal,uyku araba vs.)
  • Bulunsun. Oyunu alınca okurum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Rockstar oyuna illa bi topitop koyacak yoksa o oyun 25 milyon satmiyormus

Ben Trevoru acmamistim hocam en iyisi online a dalayim

Hop hop trevor thop trevor

Aynen öyle hacı.
    Bugün de Trevor'u dağda ayılırken mini bir kadın elbisesinde buldum.

Cenabetlik bu ya, dağdan inerken tren rayına düştü ve trenin altında can verdi Trevor.
    />

• Bir detay beni çok şaşırttı. Bu kadar da olmaz dedim.

Polisten kaçarken, dağların arasında ki akar suyun içine cipimle daldım. Biraz derine ilerleyince cipimin motoruna su kaçtı ve stop etti. Ne kadar marşa bassam da cipimi çalıştıramadım. Asıl beni hayrete düşüren, cipim den inip akar suyun içinde yürümeye başladım. Akar suda taşlık bölgelerde ufak çağlayanlar var. O çağlayanlara gelince dengemi kaybedip düştüm ve ah uh diye diye çağlayanla birlikte sürüklendim. Sakin suda tekrar ayağa kalktım ve normal yürüdüm. Önümdeki çağlayanın içine girip yürümeye çalışınca yine dengemi kaybedip düştüm ve sürüklendim. Bu detay beni çok etkiledi. Normal bir oyun yapımcısı, sıradan bir akar suyun içinde ki dengeler ile bu kadar uğraşmaz. Akar suyun he noktasında aynı şekilde yürür geçersiniz ama Rockstar çağlayanları ayrı tutmuş, birde şelaleye denk gelirsem şelaleden aşağı düşmeyi denemek istiyorum. Kesin ona da ayrı bir detay vermişlerdir. Helal olsun adamlara, akarsularda ki irili ufaklı çağlayanların detayıyla bile uğraşmışlar. Tam rafting yapmalık

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.