Şimdi Ara

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
68
Favori
144.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

http://gta-5-map.com/
    Gta 5 Google Map. Gta 5'teki mekanların nerede olduklarına bakabilirsiniz. Yakınlaştırma özelliği var. Aynı Google Maps gibi bir şey yapmışlar Gta 5 için. Güzel bir site.

Mükemmel sağolasın

Harika

Rica ederim.

• Toplamda 30.000 dolar verip arabayı bi güzel modifiyelemiştim. Sonra görev yapmaya gittim o arabayla, görev yüzünden arabayı bırakmak zorunda kaldım. Döndüğümde arabayı bi daha bulamadım. Car impound'da da yoktu. Burdan yetkililere sesleniyorum
  • 1-Görevde değilken karakter değiştirip Trevor'ı alırsanız genellikle birilerini dövüyo.Bir keresinde Trevor'a geçtim adama küfretti ve köprüden aşağı attı.
    2-Bir adam sizi dövmeye geliyorsa bıçağınızı gösterin korkup kaçıyo.
    3-Oyunda bir kaç farklı senaryo var.Bu senaryoları verdiğiniz kararlar etkiliyor.Örneğin görevlerde size sorulduğunda genellikle Smart yolu seçerseniz sizi A yoluna LOUD yolu seçerseniz başka yola götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheShield -- 29 Eylül 2013; 20:59:39 >
  • Daha %11,5 dayım , ayakta alkışlanası bi oyun, grafikleri ve oynanabilirliği ve serbestliği ile, bu haritayı açamam yahu ben , gelmiş geçmiş en büyük oyun heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermisares

Toplamda 30.000 dolar verip arabayı bi güzel modifiyelemiştim. Sonra görev yapmaya gittim o arabayla, görev yüzünden arabayı bırakmak zorunda kaldım. Döndüğümde arabayı bi daha bulamadım. Car impound'da da yoktu. Burdan yetkililere sesleniyorum

Abi benim arabalarim niye kaybolmuyor yahu? Trevor'la bir araba calip zevkine cekicle parcaladim, birkac oyun gunu sonra ustte yazi cikti "Trevor's bilmemne has been impounded" diye.

• Arkadaşlar bu Chop reyizi nasıl gezdirip eğitiyoruz?
  • köpek komutlarını denedim ama hiç bir alakası yok yalnış anlatılmış zaten düz R2 demiş öyle yapınca yumruk atıyor L2 R2 denedim yine olmadı ne yaptıysam olmadı köpek yata binemiyor sanırım suya düşüp ölüyor :S :D çok mu şey istedim ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

Vinewood hemen altındaki ana caddede tur araçları var. Şehir turu yapabiliyorsunuz.

o haritada gösteriyordu fakat franlink ile takılıyorum bara gidip içki içemk için iş bittikten sonra kayboldu :S merak etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

quote:

Orijinalden alıntı: ermisares

Toplamda 30.000 dolar verip arabayı bi güzel modifiyelemiştim. Sonra görev yapmaya gittim o arabayla, görev yüzünden arabayı bırakmak zorunda kaldım. Döndüğümde arabayı bi daha bulamadım. Car impound'da da yoktu. Burdan yetkililere sesleniyorum

Abi benim arabalarim niye kaybolmuyor yahu? Trevor'la bir araba calip zevkine cekicle parcaladim, birkac oyun gunu sonra ustte yazi cikti "Trevor's bilmemne has been impounded" diye.

Cenabetlik bende o zaman. Of. 30 bin de değil 70 bin verip modifiye yapmışım. Her yere baktım yok araba. Çok da güzeldi be

• Köpek komutları içi iOs cihazınıza ifruit diye bi uygulama indirmeniz gerekiyor. Ordam köpegi eğitip komutlar öğretebilirsiniz
  • zamundadan indirdiyseniz oyunun duplex versiyonu bozuk başka versiyon deneyin
  • Ya bu deniz alti gorevinde 20.000.000 yi kayibettim trevor un yuzunden oldu ama naptim anlamadim senaryo geregimi oldu acaba?

• http://www.youtube.com/watch?v=0ARfmKH6upo

3.dk'dan sonrasına dikkat beyler.Verildiyse bilgim yok,kusura bakmayın.
  • çok enteresan bişey keşfettim sanırsam hatta bu mükemmel oyunun sanırım bi kaç buglarından birini buldum paparazzi elemanımızın verdiği foto çekme görevlerinden birinde ( poppy micheal'ı takip ettiğimiz görevinde pembe arabalı ünlü ) polis poppy'yi arabaya koyduktan sonra bakalım nereye götürecek diye takip ettim. uzun bir sirensiz bir yoculuktan sonra polis sıkılmış olacak ki sireni açtı ve hızlıca uzaklaşmaya başladı. bende ki adam franklin olduğundan fazla araı açmadım gerek adamımızın özel yetenekleri gerek sürücülük puanı gerek de arabadan. neyse pols arabayı sürerken aniden kaza yaptı ve oyun takıldı şu anda bu yazıyı yazarken hala takılı ve 30 dakika oldu işte görüntü ve video
    GTA 5 Polis Kazası ve Takılma Sorunu
     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkara -- 30 Eylül 2013; 6:44:16 >

• Haritanın, en üstünde büyük dağ ın kuzey batısında küçük bir kasaba var, Hen club ın olduğu. Haritanın sol tarafına doğru sahile yakın bir yerde iki adamın konuştuğunu duydum ve gizlice yaklaştım. Bir, kadını bağlamışlar ve mezar kazıyorlardı gömmek icin. Hemen ikisinide orada vurup, zavallı kızcağızı kurtardım. Saklanmak zorunda kalan eski ve güçlü bir mafya babasının kızı olduğunu söyledi ve; babasının adamının beklediği yere doğru yola koyuldum. Uzun bir yolculuktan sonra babasının adamına nihayet teslim edebildim... Bir müddet sonra bir telefon geldi arayan oydu ve hesabıma 60 bin doların yattığını söylüyordu, sadece iki adam vurup bir kızı yerine teslim ederek kazandığım bu para soygunlardan sonra bir çırpıda kazandığım en büyük para oldu.

• UpTheIrons kullanıcısına yanıt
    çöldeki trevor'a ait olmayan öbür uçak pistinin etrafında çıkıyor.
  • quote:

Bugün o çıplakların bulunduğu değişik yere gitmeye niyetlendim. Yolda gidiyordum. 2 motorlu peşimden geldi ve ingilizce konuşup konuşamadığımı sordular. Trevor'sa cevap vermedi. Sonra passaportoooo falan diye bağırdılar ve smg'leri bir anda çıkarıp beni öldürdüler. İlginçti

orası trevor'ın yolda karşılaştığı otostopçuları kaçırıp insan ticareti yaptığı yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 30 Eylül 2013; 18:33:15 >
  • oguzkara O kullanıcısına yanıt
    Ben sana bug un büyüğünü söylüyüm, strip kulüpten iki kız arkadaş yaptım. Kızla buluştuk, evine bırakcam, adam eze eze sürdüm arabayı ve kız korkup arabadan indi, ben de kızı ezdim öldürdüm. Cansız bedeni yerde yatarken cep telefonumla kızı arayım dedim, kız bana, meşgulüm şimdi, sonra ara dedi. anlaşılan kız arkadaşlar oyunun kaderi, ne yapsanız bozulmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkara

çok enteresan bişey keşfettim sanırsam hatta bu mükemmel oyunun sanırım bi kaç buglarından birini buldum paparazzi elemanımızın verdiği foto çekme görevlerinden birinde ( poppy micheal'ı takip ettiğimiz görevinde pembe arabalı ünlü ) polis poppy'yi arabaya koyduktan sonra bakalım nereye götürecek diye takip ettim. uzun bir sirensiz bir yoculuktan sonra polis sıkılmış olacak ki sireni açtı ve hızlıca uzaklaşmaya başladı. bende ki adam franklin olduğundan fazla araı açmadım gerek adamımızın özel yetenekleri gerek sürücülük puanı gerek de arabadan. neyse pols arabayı sürerken aniden kaza yaptı ve oyun takıldı şu anda bu yazıyı yazarken hala takılı ve 30 dakika oldu işte görüntü ve video
    GTA 5 Polis Kazası ve Takılma Sorunu
     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

Bir kağıda insan çizmeye kalksanız adam gibi kimse çizemez. Oysa oyun firmaları bırakın çizmeyi, resmen 3 boyutlu tasarlayıp onlara bir de hareket, zeka, kurgu vs, ekliyorlar. sonuçta bir oyunun sonundaki yazıları okursanız belki 500 kişinin emeği geçmiştir. Elbette her güzel şeyde illa ki bir kusur bulunur. emeğe saygı

sadece fikir belirttim, eleştirme amaçlı yazmadım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.