< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah390 -- 6 Mayıs 2022; 18:15:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah390 -- 6 Mayıs 2022; 18:15:47 > |
Ne olduğu umrumda değil hocam, bizde çeviri yapıyoruz skyrim modlarına modlara bi güncelleme gelince kolları sıvıyoruz hemen.
|
Oyun yıllar içerisinde bir çok büyük güncellemeler aldığı için Global dil dosyasında satır sayısı ikiye katlandı. Fakat her güncellemede tekrar tekrar çeviri yapılamayacağı için 2014 yılında çıkarmış olduğumuz yamayı en son sürüm olan 2545. 1.58 sürümüne tam uyumlu olarak uyarladım. Yamada sorun yaşanmaması amacıyla DLC'lere ait çevirileri yamadan çıkardım. Fakat ana görevler ve yan görevlerin tamamı %100 Türkçedir. Yama içerisinde Türkçe karakterleri içeren yeniden düzenlediğim fontlar mevcuttur.
Yamayı OpenIV programı ile kurabilirsiniz. |
3 ay falan beklemeyin, görünen köy kılavuz istemez. 3 ay geçecek 2 ay diyecekler, 2 ay geçecek 1 ay daha diyecekler sonra 1 hafta sonra 5 gün...
YALAN OLDU. Ben arkadaşlarıma demiştim bir halt olmaz bu işten diye, nerede Türk orada mokluk, Zaten bunca senedir uğraşılmasından belliydi, bu kadar süredir bitmemesinden belliydi. Türklerin el attığı iş hiçbir zaman düzgün bitmez, bitirilmez. GTA 4'deki "kuzeniko" gibi saçma bir troll çeviri olacak TR yama hiç olmasın. Şimdi "adamlar parayla mı yapıyor sanki yeaaa" diyenler gelecek, söyleyeyim; eğer ciddi olarak bir işe başlıyorsan onun sonunu düzgün bir şekilde getirmelisin bu kadar insanı umutlandırıp saçma sapan bir şekilde bitiremezsiniz. İnsanlara yardım için yama yaptıklarını söyleyip yüzlerce kişiyi bekleyişe sokmak ayıptır... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 12 Ağustos 2014; 4:50:32 > |
|
|