Şimdi Ara

GTA V Türkçe Yama Steam son sürüm uyumlu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
5
Favori
5.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yamanın günceli var mı?

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum sen nerden buldun bunu?

Online çalışsın yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 11 Ocak 2022; 20:28:32 >
    Online için yama çalışmıyor zaten. Sadece hikaye moduna yapıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Technogame yamasıyla online da birkaç içerik türkçe oluyordu. O kadar çok girdim Türkçe yama ile ban yemedim. Online girince mecbur Almanca açıyorum. :(

Ben sonradan ban riskinden ötürü kaldırıldı gibi hatırlıyorum. Attığım sürümden sonra bir güncelleme yapılmadı. Yapan grup dağıldı zaten.

Ban yiyenlerin hepsi hile kullanan kişiler. Ücretsiz olanlar özellikle 1 kere bile kullanılsa 1 ay sonra ban atabiliyorlar. Ücretlilerde genelde koruma olduğu için kırılamıyor hızlı bir şekilde ama kapatılıyorlar. Ücretsizler ise direk banlanma oluyor. Aynı şekilde ben de ban yedim ücretsiz hile yüzünden genellikle 1-3 ay arası kesinlikle hesap kapatılıyor. Aynısı rdr 2 için de geçerli. Rdr 2 de türkçe yamalı bir şekilde giriyorum 1 yıl oldu belki daha fazla ama ban yemedim. Ücretli bir hilem vardı mesela o da kapandı ozark vardı bende gitti. Ücretsiz hile kullanan arkadaşlarımın hesabı kapatıldı çünkü korumaları yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.