Şimdi Ara

GTA V ve CS GO Sisteme Göre FPS (GTX 860m)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bu konuyu pc oyunları bölümüne açmıştım ama arkadaş burayada açmamı söyledi.
    Aslında bu konuyu açmamın sebebi donamımda veya yazılımda her hangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek istedim. Aşağıya sistemimi yazacağım ve bu sistemle ben GTA V' de 30-40 arası (nadiren 28-29 a düştüğü oluyor) CS GO' da ise ortalama, genellikle 80 FPS alıyorum. Bir sıkıntı olabilir mi yoksa sistemime göre gayet normal mi? Şimdiden teşekkürler.

GTA V'de ayarlarım genellikle high, normalde var (very high yok) FXAA açık MSAA kapalı.
    CS GO'da ayarlarım herşeyin en yükseği.

Ayrıca arkadaşlar altta yazdığım sistemde ekran kartım 4 GB gözüküyor sistem bilgilerinden baktım, bir siteden baktım ve 4gb gözüküyor ama GTA V'de Video Memory kısmında 2gb gözüküyor neden bilmiyorum.

Sistemim
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 860m
    İşlemci: i5-4210H 2.90 GHz turbo ile 3.50 GHz
    RAM: 8gb
    İşletim sistemi: Windows 10
    Harddisk: 1 Terebayt

Sanırım sistemimin bir kötü yanı SSD olmaması.

• sistemin kötü yanı ssd olmaması değil 2 çekirdek işlemcili bir laptop almanız ekran kartı da artık kötü belirteyim
  • Orasıda doğru peki şuan yeni nesil oyunları düşük yada yüksek ayar fark etmez oynayabilir miyim bu sistemle
  • mematccc M kullanıcısına yanıt
    oynarsın

abimde 960m var ac syndicate gibi oyunlara yetmiyor 1080p en düşük ayarlarda 40 45 fps
  • Hocam ben laptop deilde masaüstü kullanıyorum fark edermi bilmem ama gtx 850 gta5 ayarlar düşükte 1080p de 50 fps alıyorum CS:GO da ise ultrada 1080p 100-70 arası alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şerif Rick

Hocam ben laptop deilde masaüstü kullanıyorum fark edermi bilmem ama gtx 850 gta5 ayarlar düşükte 1080p de 50 fps alıyorum CS:GO da ise ultrada 1080p 100-70 arası alıyorum

Tamamdır hocam benimkiside aynı gta 5 düşük ayarlar 1080p 50 civarı cs go ultra ayarlar 1080p 70-100 arası değişiyor, sanırım ekran kartına göre, sisteme göre normal. Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.