Şimdi Ara

GTA V Videosu İçin Geri Sayım Başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrivatansever

Bilgisayarın tarihi yanlışmış. Ben de "2144 gün... dalga mı geçiyorlar?!" demiştim.

Acaba tarihi 20 saat sonraya alsam erken izleyebilir miyim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

quote:

Orijinalden alıntı: sabrivatansever

Bilgisayarın tarihi yanlışmış. Ben de "2144 gün... dalga mı geçiyorlar?!" demiştim.

Acaba tarihi 20 saat sonraya alsam erken izleyebilir miyim :D

işkillendim hocam,birisi desesin yav
  • keşke şu oyunu inceleyenlerin oynadıkları demoyu yayınlasalar video olarak :S iple sarkınarak binaya girdikleri görev :)

• Tarihi ileri aldım, no video information diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Tarihi ileri aldım, no video information diyor.

Beyin not found vermiş, haberin yok. :)

• 17 saat kaldı.
    ÇILDIR, ÇILDIR, ÇILDIR!!!

• Heyecanlandım.

• Bence bu oyun büyük hal kırıklığı olacak PC yede çıkmıyacak sanırım keyfinize ettim :DDD

• REZERVE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musasa010
    14.11.2012 01:55:47

GTA'nın PC'ye çıkmaması gibi bir ihtimal yoktur sevgili konsol bebesi merak etme. 6 yıllık dandik hurdalarınızda çamur grafiklerle oyunu ''ilk'' olarak oynasanız da biz PC'de geç de olsa tadına vara vara oynayacağız modlarla.
  • 7 saat 39 dakika kaldı
  • @BSC Misafiri
    14.11.2012 10:09:46

he he sen hem oyunu hemde gta 5 çıkacak o modu bekle artık kaç yıl sonra çıkarlar artık o zaman kadar yeni konsol lar çıkmış olur kimin oyunu çamur o zaman gösteririm sana .. :)

• 5 saat 56 dakika :( geçmiyor

• aCAN.v7
    Beyin bulunamadı gta 5 pc ye çıktıktan hemen sonra ps4 çıksa sen ps4 e gta 5 i takıp oynayabileceğinimi sanıyorsun ps4ün iyi olması için şuanki teknolojiye uyması gerekirki konsolun fiyatı 1500 liralara varır böyle olursada mantığı kalmayacağı gibi yine eski donanımlar kullanacak hal böyle oluncada şimdi pc alan adam 2000 liraya aldı diyelim ps4 den çok üstün olacak grafiksel konuda boşuna heveslenme yani siz gta 5 i oynarken 2m önünüzü göremeden tırtıklı tırtıklı oynarken pc kullanıcıları muhteşem bir grafikle oynayacak sen pc ile ps3 ü yarıştırdığına üzülüyorum baban karne hediyesi aldı diye bu kadar savunma cihazı adam aptalmı ki senin konsolun kadar sadece ekran kartı alsın ? sen hayal kurmaya devam et hayalindende uyanmaki annen süt içirmesin.

• 4 saat 18 dakika :)

• 4 saat 46 dakika hell yeah beybi wow :D
  • @KillerPrince1404
    14.11.2012 13:28:03

sadece gülüyorum ben gta 5 ps4 demi oynarım dedim :) aslında oynansa güzel olurdu.. ps3 oyunları ps4 de çalışması... ps3 satardım :) beni yanlış anladın dostum .. :) gta 5 pc çıkana kadar artı gta 5 mod çıkana kadar gta 5 den daha iyi oyunlar çıkar demek istedim be kanka ..o zaman görürsün dedim çamuru.arkadaşa. BSC üyelerine bayılıyorum her istemediği , beğenmedikleri yorumlarda karşısındakini kendisinden hep küçük görüyor saçmalıyorlar :) ergen , liseli gibi sözler kullanıyorlar aslında haberleri yok her yorumda kendilerini ayna gibi yansıtıyorlar yorumlarında :) sende yok süt iç yok babanın karne hediyesiymişte kendi beklentilerini yoruma yansıtıyorsun ..herkes kendi yaşını yorumları ile belli ediyor zaten neyse ..

• 3 saat 5 dakika
  • Bu oyun pc ye çıkar mesala ben gta 4 ü beklerken taa 2007de açıklandıydı çıkacağı gta 5 teki gibi bekledik kesin pc ye çıkmaz dedik gta 4 konsollara çıktı 1 hafta sonrada pc ye çıktı kesin pc ye çıkar çünkü iyi para kazanırlar pcden internet sitesi çöker valla ön siparişte en az 500 milyon dağıtır valla kazançta 10 milyar olabir diye düşünüyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.