Şimdi Ara

GTA V Videosu İçin Geri Sayım Başladı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

1. trailerda Michael kendini anlatmıştı bundada Trevor yada Franklin kendini anlatcak 3. videodada diğeri boşuna gameplay falan beklemeyin

keyfimizin içine ettin be kanka :)
  • @KillerPrince1404

cahil cühela aç bi uncharted 3 videosu izle sonrada ondan iyi grafikli bi pc oyunu göster
  • aCAN.v7
    14.11.2012 14:55:29
    Kardeşim sen demedinmi pc lere gta 5 çıkana + mod çıkana kadar ps4 çıkar ozaman gösteririm çamuru şimdu duyurulmasa bile belki aynı anda çıkacak gta 4 de oldugu gibide 1 yıl sonra çıktı diyelim konsollar bir yıl sonra çıkacakmı konsolu geçtim pc ye eninde sonunda çıkacak zaten çıktığında ps3 de dahamı iyi gözükecek şunu anlamıyorsunuz PC leri donanımsal olarak geçen bir konsol asla çıkmayacak ps4 çıkınca pc lerde çamur olmayacak hala anlamadıysan gta 4 icenchancer modunun oynanış videolarını izle bak bakalım pc lermi çamur olacak yoksa konsollarmı bunu anlamıyorsunuz ps4 çıksada pc herzaman üstün olacak bu arada neden süt iç dediğimiğimi sorarsan sen kendi yorumuna bak bakalım dalga geçer gibi pc leri ezmişşin bu yorumdan babanın karne hediyesiyle hava attığın ve liseli olduğun anlaşılıyor şimdide büyük büyük konuşmuşşun nickinden bile anlaşılıyor beyin yoksunu olduğun

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• BSC Misafiri
    14.11.2012 15:12:23
    Sen ps3 ile pc nin grafiklerini bir tutuyorsan söylenecek söz kalmıyor zaten beynin almaz ama açıklayayım uncharted tamamen ps3 için geliştirildi haliyle grafikleri güzel olması normal pc deki oyunları sorarsan battlefield 3 de pc için geliştirildi yani bu oyunların ana geliştirilmesi pc üzerinden uncharted ise ps3 üzerinden yapıldı gelelim asıl konuya pc de bundan daha iyi oyun göster demiişin battlefield 3 gta 4 icenchancer aslında hepsi konsollardan daha iyi herhangi bir oyun al bak bakalım ps3 demi daha iyi gözüküyor pc demi cahil olsam ps3 ile pc yi karşılaştırmazdım sen ps3 ün grafikleriyle pc nin grafiklerini ve ps3 deki uncharted 3 ün grafiklerini pc deki oyunlardan daha iyi buluyorsan söylenecek söz kalmıyor.

• @KillerPrince1404
    14.11.2012 15:22:04

kardeş konsol pc tartışmasına girmeyelim ben orda ne konsolu övdün ne pc kötüledim .. ben sadece gta 5 pc çıkana kadar arttı gta 5 e mod çıkana kadar yeni konsollar çıkar zaten dedim yeni konsollara da çamur gibi demessin artık bundan bahsettim.. ne gta 5 ps4 oynarım dedim .nede gta 5 ps3 de pcden daha iyi olacak dedim yahu .. niye bu kadar taktınız biz zaten biliyoruz pc üstün olduğunu şuan ..kendiniz karşılaştırıyorsunuz pc ile konsolları .. yeni konsollar çıksın o zaman konuşalım şuan çeneniz çok açık inşallah o zaman kapanacak ..kardeşşş ...

• 1 saat 30 dakika kaldı laaayn!

• aCAN.v7
    14.11.2012 16:06:43
    Tamam işte gta 5 pc lere + mod çıkana kadar ps4 çıkar diyerek alay ediyorsun hala bak ezmeye çalışıyorsun pc yi pc cilerin çenesi asla kapanmaz ps5 çıksada pc herzaman üstündür sanki senin elindeki konsol pc den daha değerli diye laf ediyorsun bak kardeşim anlamadın galiba adamlar senin elindeki konsol fiyatına sırf ekran kartı alıyor neyin kafasındasın yeni konsollar çıktığında pc lerle yarıştıracaksın işte yani konsolları pc den daha üstün olduğunu kanıtlamak için uğraşıyorsun ps3 nekadar şuanda 0 ı 600-800 tam bilmiyorum
    ps4 çıkınca pc lerden daha iyi olması için ne gerekli yüksek donanım e yüksek donanımda ne kadar eder .1500 lira konsol fiyatı ha bundan daha az olursa pc lerden üstün olamaz kaldıki ps3 için hdmi destekli fullhd televizyon gerekiyor ki herkesin evindede yok onuda hesaba kat 1000 lira desek etti 2500 ee adam 2500 e full kasa monitör toplasa yine üstün olur benim kızdığım şey pc leri alaya almanız ve benim sırf ekran kartım kadar bir makine alıp pc lerden daha iyi demeniz ha şunuda söyliyeyim şuanki pc lere çok daha iyi grafikli oyunlar yapılabilir ancak ps3 ün kaldırabileceği kadar yaptıkları için 2 3 yıldır aynı grafiklerde oynamaya devam ediyoruz + olarak ps4 çıksa bile pc nin teknolojisi herzaman gelişeceği için ortada konuşulacak birşey kalmaz

• ışıkları kapatıp açıyorum artık

• 51 dakikla kaldı
  • 53 dakika...
  • 18:00 de BSC bu konuda kalın video gelmiş olucak :)

• KillerPrince1404
    14.11.2012 16:49:15

:) aferin sana .. uzatma yalandan .. oyun şirketleri konsolları yanında olduktan sonra pc niz ne olursa olsun bir işe yaramaz benim için (gelecek nesilden bahsediyorum )..aslındada şuanda farkı yok konsolları hala el üstünde tutuyor sayılırlar yeni konsollarda da aynısı olacak şimdiden belli ..oyunları konsol portu oynayacaksınız oyunlar konsollar üzerinden geliştirilecek pc niz ne kadar iyi olsun ( en üstün cıhaz pc bunu zaten herkes biliyor ) konsollarda oyunlar daha iyi olacak ihtirazı olan ..

not:KillerPrince1404 bundan sonra uzatmassın aynı fikirdekiz kanka pc her zaman üstün bir şey demiyorum :) :)

• SON 45 DAKİKA.HADİ HAYIRLISI.İNŞALLAH GÜZEL BİR TRAİLER OLUR.

• 46 dakika

• 43 dakika

• Bu Oyunu Hele Bir Pc'ye Çıkarma Rockstar.Bir Daha Asla Oyunlarını Almam(Tabi ileride gta falan pc'ye çıkarırsa o başka.)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Bu Oyunu Hele Bir Pc'ye Çıkarma Rockstar.Bir Daha Asla Oyunlarını Almam(Tabi ileride gta falan pc'ye çıkarırsa o başka.)

he he çıkarcak yahu kafanı yorma ama beklicen seve seve yada işte

• aCAN.v7
    14.11.2012 17:11:47
    Al işte hala pc yi ezmek için çabalıyorsun yok oyunyapımcıları ps3 ün yanındaymış filan buna söz eden yok ama 3 platformada çıkan pc ps3 xbox 360 oyunlar pc de en yüksek ayarlarda bütün platformlarda daha iyi gözükür ps3 ün yanında olması birşey değiştirmez gta 5 pc ye çıkmıyor evet ancak pc gta serisinin ana platformu denilebilir çıktığındada ps3 den 2 kat üstün olacaktır pc için port olmayacaktır gta 4 den başı yandı rockstarın ha port ederse bile pc oyuncularını kaybedeceğinden bu riski göze alamaz sana ne desek boş sen ps3 e bağımlı olmuşşun artık hiçbir zaman pc leri ezmenkten vazgeçmeyeceksin pm den adres gönderde sana pc hediye edeyim anlarsın farkı bendede ps3 var ancak ayda 1 kere açıp bakarım çalışıyormu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Bazı nedenlerden dolayı ikinci videosu ertelenen Grand Theft Auto V'i bekleyenler için yarın epey önemli bir gün. Zira Rockstar'ın ertelediği bu video, yarın itibariyle gün yüzüne çıkarılacak. Bir an evvel videonun yayınlanmasını isteyen GTA oyuncularının heyecanına eşlik etmek isteyen Rockstar Games, video için bir geri sayım aracını yayınladı. Şu andan itibaren 22 saat 45 dakika kalan video, vakti gelince aşağıdaki oynatıcı üzerinden yayınlanacak. 

Az kaldı beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Kasım 2012; 17:30:33 >

• son otuzzzzzz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.