Şimdi Ara

GTA Vice City araba galerisi nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen var mı görevleri bitirdim araba galerisini almam gerekiyor..

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA Vice City Araba Galerisi: Envai Çeşit Araba İçin Tek Adres

GTA Vice City'de çok çeşitli araçlar arasından seçim yapabileceğin bir araba galerisi bulunuyor. Burası, en son çıkan spor arabalardan klasiklere kadar her şeyi bulabileceğin geniş bir koleksiyona sahip.

Araba Galerisi Nerede Bulunur?

Araba galerisi, Vice City'nin merkezinde, Vice Point bölgesinde yer alır. Haritada yeşil bir araba simgesiyle işaretlenir.

Galeri Görevi Arabaları

Araba galerisi aynı zamanda "Garaj" görevinde önemli bir rol oynar. Bu görevde, Tommy Vercetti'nin araba galerisine üç belirli aracı teslim etmesi gerekir. Bu araçlar şunlardır:

• Infernus
    • Banshee
    • Cheetah

Araba Galerisi Görevi Nasıl Yapılır?

"Garaj" görevini başarıyla tamamlamak için aşağıdaki adımları izlemen gerekir:

• Üç aracı bul ve çal.
    • Arabaları araba galerisine sür.
    • Araçları Sonny Forelli'ye teslim et.

Araba Galerisi Listesi 1

Araba galerisi, GTA Vice City'deki en iyi arabalardan bazılarını bünyesinde barındırır. Galeride bulabileceğin araçlardan bazıları şunlardır:

• Spor Arabalar: Infernus, Banshee, Cheetah
    • Klasik Arabalar: Sabre Turbo, Phoenix, Comet
    • Lüks Arabalar: Esperanto, Admiral, Stretch
    • Off-Road Araçları: Landstalker, Sandking, Blazer
    • Motorsikletler: NRG-500, PCJ-600, Faggio

Sonuç

GTA Vice City araba galerisi, oyuncuların çok çeşitli araçlar arasından seçim yapabilecekleri müthiş bir yer. "Garaj" görevinde önemli bir rol oynar ve oyunun en iyi arabalarının çoğuna ev sahipliği yapar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • havaalanınıa yakın bi yerde
    hatta bayraklar var önünde
  • 2. Adada haritanın üst taraflarındaydı
  • Teşekkürler..
  • konu hortmu?
  • hort degil ama halen Vice City oynuyor adam :D
  • gta vice city terk

unutmadan, bilgisayarın hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 29 Ocak 2011; 3:22:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • He la aklıma getirdin ben o oyunda o galeriye teker teker araba koyardım sonra geldiğimde arabalar kaybolurdu ne kadar üzülürdüm anlatamam.
  • Boşver görevleri çok kötü o bölümün hiç oynama ben sana anlatıyım en son bu evdeki görevleri yapıyon sahte para basıyon gidiyon lancer sana ihanet ediyo öldürüyon bitiyo sonra gta sa'da tommy batıyo
  • adam ilk kez internet cafeye gitmiş herhalde.
  • yapmayın beyler adamın belki bilgisayarı kaldırmıyodur Gta 4 vardıda benmi oynamadım san andreastan sonra tıkandık işte denizin karşısındaki hastane varya karşısında alışveriş merkezi var o hastanenin arkasında bi köprü var o köprüden bas gaza dostum bas gazaa sonra 2 yol ayrımı var sağamı solamı gideceksin tabiki hiç birine direk gittiğin zaman bir rampa var o rampadan atlarsan 100 papel bonus kazanırsın galerinin de yanında bulursun kendini
  • Canim cekti vc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

adam ilk kez internet cafeye gitmiş herhalde.

Ooooo inceden tık tık anlayana ;) :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.