Şimdi Ara

gta vice city bitiren varmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bitirdim hatta san andreas ı da bitirdim san andreas mükemmel ötesi herkese tavsiye ederim
  • walla 100 kere bitirsem yinede bıkmam gta san andreas çıksada oynasak artık
  • abi karar verin san andreas cikti mi cikmadi mi

ha buarada kill frenzyler vigilante mission, paramedic mision, pizza boy, taksicilik, hidden packageler, fire truck mission, rifle range dondurma sattiin gorev (100 donduma satincadondurma fabrikasını bitiriosun)var bunlardan birini tamamlamamis olabilir misin cnysnin dedii gibi SONNYNİN adamlarini ve LANCE yi öldürdüün iki bonus gorev var yada stadyum daki bloodringi dirtringi (dierini hatirlayamadim)onlari yaptin mi yada soyulacak 15 dukkan var onnari soydun mu, arkadasin dedii gibi sunshine auto nun acilmayan garajina garajın yanındakı listedeki arabaları getirdin mi yada sokak yarislarini tamamlamamıssındır soonacııma unique stunt bonus rampalari var pcj playground var bunnari gozden gecir ok mutlaka bunnardan birini yada birkacini gozden kacirmissindir sana ii ounlar
    ha bi de sakin hile kullanma cunku packagelerini gizler tamamiyle bitiremezsin
    (oyunu 3 kere bitirdim o yuzden bu kadar detay var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 10 Şubat 2005, 3:13:18 >

• hala vice city oynayan varmı ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

abi karar verin san andreas cikti mi cikmadi mi

ha buarada kill frenzyler vigilante mission, paramedic mision, pizza boy, taksicilik, hidden packageler, fire truck mission, rifle range dondurma sattiin gorev (100 donduma satincadondurma fabrikasını bitiriosun)var bunlardan birini tamamlamamis olabilir misin cnysnin dedii gibi SONNYNİN adamlarini ve LANCE yi öldürdüün iki bonus gorev var yada stadyum daki bloodringi dirtringi (dierini hatirlayamadim)onlari yaptin mi yada soyulacak 15 dukkan var onnari soydun mu, arkadasin dedii gibi sunshine auto nun acilmayan garajina garajın yanındakı listedeki arabaları getirdin mi yada sokak yarislarini tamamlamamıssındır soonacııma unique stunt bonus rampalari var pcj playground var bunnari gozden gecir ok mutlaka bunnardan birini yada birkacini gozden kacirmissindir sana ii ounlar
    ha bi de sakin hile kullanma cunku packagelerini gizler tamamiyle bitiremezsin
    (oyunu 3 kere bitirdim o yuzden bu kadar detay var)

dostum ben ps2 de oynadım 1-2 ay oldu çıkalı hatta bitirdim dediğim gibi çok mükemmel yaşasın ps2

• ya hayla vice city mi oynuyosunuz bitireli(tamamen)yıllar oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: ismail_yk

gta vicecityde almadıgım mekan kalmadı halen oyun bıtmedı gorevde yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Met_10

Bitti. Hemde aylar yıllar oldu bea.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail_yk

gta vicecityde almadıgım mekan kalmadı halen oyun bıtmedı gorevde yok

mekan almayla tam olarak alakası yok yani saldırı görevleri full bittimi mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyunmaynağı

oyun çıkalı aylar oldu hala oyunu bitirememişsin be arkadaş sana ne diyim artık

quote:

the_unfair_stranger
    ya hayla vice city mi oynuyosunuz bitireli(tamamen)yıllar oldu

adam napsın belkide bilgisayarına yeni kavuştu ; mafia ,soldier of fortune 2 ondan önce çıktı ama ben yeni oynuyorum çnkü bu ilk pc m ve yeni aldım. hırt
  • Lan siz bitiriyonuz da ben bitiremiycem mi ben de bitirdim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.