Bildirim
gta vice city bitiren varmı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O mekanların görevlerini yapacaksın.Sonra gizli paketleri bulacaksın.Yarışları bitirip çılgın atlayacaksın.Ben bitirdim.Beni sıkıyor artık Gta:Vice City.En iyisi sen PC'ye Gta:San Andreas çıkmasını bekle. -
bende bitirdim:))quote:
Orijinalden alıntı: Utkukaan
O mekanların görevlerini yapacaksın.Sonra gizli paketleri bulacaksın.Yarışları bitirip çılgın atlayacaksın.Ben bitirdim.Beni sıkıyor artık Gta:Vice City.En iyisi sen PC'ye Gta:San Andreas çıkmasını bekle. -
bende %56 da finito credits cikti ağnnd(and(ve))oyun bitteyquote:
Orijinalden alıntı: attRaCtiVe
bende bitirdim:))
Alıntıları Göster -
puju diye bi kadın varyaa işite onun oyuncak uçak görevinde kaldım -
oyunu bittirince oyun dewam ediyor salak salak dolasiyorsun gorew kalmayincaquote:
Orijinalden alıntı: levoking
puju diye bi kadın varyaa işite onun oyuncak uçak görevinde kaldım -
oyun bittiği pek belli olmyork jos un didiği gibi asalak gibi dolaşıyon wallaquote:
Orijinalden alıntı: JoS
oyunu bittirince oyun dewam ediyor salak salak dolasiyorsun gorew kalmayinca
Alıntıları Göster -
,quote:
Orijinalden alıntı: PRİNCE OF PERSİA
oyun bittiği pek belli olmyork jos un didiği gibi asalak gibi dolaşıyon walla
Alıntıları Göster
doğru -
seni zenci herif arıyo belli bir para toplaman lazım o parayı topladığın zmn aricak şimdi tam miktarını hatırlamıorum baya oldu ondan sonra adamın yanına gidiosun işte son görev o ondan sonra bitiyo bittiği zaman malikande korumaların fln oluo tişörtünün üstünde vicecity i satın aldım fln yazıo demekki arkadaşlar bitirememişquote:
Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS
,
doğru
Alıntıları Göster
-
ha bitmiş ha bitmemiş bi fark yok boşver sen dolaşmana bakquote:
Orijinalden alıntı: cNYs
seni zenci herif arıyo belli bir para toplaman lazım o parayı topladığın zmn aricak şimdi tam miktarını hatırlamıorum baya oldu ondan sonra adamın yanına gidiosun işte son görev o ondan sonra bitiyo bittiği zaman malikande korumaların fln oluo tişörtünün üstünde vicecity i satın aldım fln yazıo demekki arkadaşlar bitirememiş
Alıntıları Göster
-
bende bitirdimmquote:
Orijinalden alıntı: o.n.u.r
ha bitmiş ha bitmemiş bi fark yok boşver sen dolaşmana bak
Alıntıları Göster -
bitmiyo ki oyunquote:
Orijinalden alıntı: tniaskrad
bende bitirdimm
Alıntıları Göster -
Bitti. Hemde aylar yıllar oldu bea.quote:
Orijinalden alıntı: Meditacion
bitmiyo ki oyun
Alıntıları Göster
-
oyun çıkalı aylar oldu hala oyunu bitirememişsin be arkadaş sana ne diyim artıkquote:
Orijinalden alıntı: Met_10
Bitti. Hemde aylar yıllar oldu bea.
Alıntıları Göster
-
bende bitirdim.quote:
Orijinalden alıntı: c585itjrkrdod
oyun çıkalı aylar oldu hala oyunu bitirememişsin be arkadaş sana ne diyim artık
Alıntıları Göster
-
bende bitirdim ..quote:
Orijinalden alıntı: Amitabh
bende bitirdim.
Alıntıları Göster -
kesin sushine auto daki görevleri bitirmemişsindir.(ben de onları unutmuştum bitirememiştim sonradan farkettim ve bitirdim)quote:
Orijinalden alıntı: aTi
bende bitirdim ..
Alıntıları Göster -
olm warya sizler bırakın olm vice cty yi san andereas mnyk oyun olm lanhiç baymıyo lan çok zevkli lann mnyk mnyk mütişş inanılmaz mükemmelquote:
Orijinalden alıntı: emredici
kesin sushine auto daki görevleri bitirmemişsindir.(ben de onları unutmuştum bitirememiştim sonradan farkettim ve bitirdim)
Alıntıları Göster -
bitirdim şimdi arkadaşlarla multi kapışıyozquote:
Orijinalden alıntı: the_master
olm warya sizler bırakın olm vice cty yi san andereas mnyk oyun olm lanhiç baymıyo lan çok zevkli lann mnyk mnyk mütişş inanılmaz mükemmel
Alıntıları Göster -
çıktığı hafta bitirmiştim yaklaşık 2 sene oluyor çok da basittir bir iki görev dışında. oyun bitince de büyük ihtimalle 3 gün içinde silersiniz...quote:
Orijinalden alıntı: pew
bitirdim şimdi arkadaşlarla multi kapışıyoz
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- gta vice city satın alınacak yerler
- cs 1.3
- summertime saga benzeri oyunlar
- batman arkham asylum kaç saat
- bira toplama oyunu
- steam indirimleri 2024
- düşük sistem gereksinimli oyunlar
- fps oyunları
- resident evil 9
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X