Şimdi Ara

Gta Vice City Çözünürlük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır oynamadığım GTA VC yi dün kurdum ama çözürlük bi türlü 640x480x16 dan değişmiyor.Tıklıyorum hiç bir şey olmuyor.Yardımcı olursanız seviririm.
    (Play GTA Vice City HD) olarak indirdim torrent olarak ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA Vice City Çözünürlük Sorunlarını Giderme

GTA Vice City'de çözünürlüğü değiştirmede zorluk yaşayan oyuncular için bu kılavuzda, bu sorunu gidermek için uygulayabileceğiniz adımları bulabilirsiniz.

GTA Vice City Tam Ekran Yapma

• Oyun içi ayarlar menüsünü aç: Oyunda "ESC" tuşuna basın ve "Ayarlar" seçeneğini seçin.
    • Çözünürlüğü Kontrol Et: "Video Ayarları" sekmesinde, "Çözünürlük" seçeneğini kontrol edin. İstediğiniz çözünürlüğü mevcut seçenekler arasından seçin.
    • Tam Ekran Modunu Seç: Aynı sekmede, "Tam Ekran" seçeneğini etkinleştirdiğinizden emin olun.

GTA Vice City Çözünürlüğü Değişmiyor

• Oyunun Güncel olduğundan Emin Ol: GTA Vice City'nin en son yamaya sahip olduğundan emin olun.
    • Ekran Kartı Sürücülerini Güncelle: Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin.
    • Değişiklikleri Kaydet: Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için oyun içi ayarlar menüsündeki "Uygula" düğmesine tıklayın.

GTA Vice City Görüntü Kalitesi Yükseltme

• Grafik Modlarını Kullan: "Video Ayarları" sekmesinde, grafik kalitenizi yükseltmek için "Yüksek Detaylı" veya "Ultra Detaylı" gibi grafik modlarını seçin.
    • Anizotropik Filtrelemeyi Etkinleştir: Anizotropik filtrelemeyi etkinleştirmek, uzak nesnelerin görüntü kalitesini iyileştirir.
    • Anti-Aliasing Seçeneğini Kullan: Anti-aliasing, kenarları yumuşatarak daha az pürüzlü bir görüntü sağlar.

GTA Vice City 1920x1080 Yapma

• Oyun Dosyalarını Düzenle: "GTA Vice City\Data" klasöründeki "gta.dat" dosyasını metin düzenleyicide açın.
    • Çözünürlük Ayarlarını Bul: "VideoMode" satırını bulun. Değerlerini "1920,1080,32" olarak değiştirin.
    • Değişiklikleri Kaydet: Dosyayı kaydedin ve değişikliklerin etkili olması için oyunu yeniden başlatın.

Bu adımları uygulayarak GTA Vice City'nin çözünürlük sorunlarını gidermeniz ve görüntü kalitesini artırmanız mümkün olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece ana menüdeki görüntü ayarlarından çözünürlük değiştirilebiliyor. Oyuna girdikten sonraki duraklama menüsünde bulunan görüntü ayarlarından çözünürlük değiştirilemiyor. Bu arada çözünürlük değiştirmek için farenin tekerleğini kullanın ve kullanmak istediğiniz çözünürlüğü bulunca farenin sol tuşuna basın.
  • kardeşim Allah senden razı olsun rabbim ne muradın varsa versin senin ben daşşağını yiyeyim

• 11 yıl öncemi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA VİCE CİTY
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.