Şimdi Ara

GTA VICE CITY mi ? GTA SAN ANDREAS mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
18.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • San andreas
  • gta san andreas candır.
  • Bence GTA San Andreas + MTA iyi gider
  • GTA 3 benim için hala en iyi GTA oyunudur
  • Gta VİCE CİTY

Tomy Vercetti azmı yeşil gömleğiyle malibudan kız kaldırdık reis
  • ben de san andreas derim. hikaye, grafik, sarkilar vs ikisinde de cok guzel(di bazilarinda kendi zamani icin) ama san andreas turun altina adini altin harflerle yazdirdigi icin ondedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinin de ayrı güzellikleri var.
  • Harıtası ve getırdıgı ozgurlukle uzak ara San Andreas..
  • vice city ilk serilerden olduğu için daha sempatik geliyor san andreas'tada baya geliştirmişlerdi haritayı özellikle
  • Bence ikisi de değil. İlk çıktığı zamanı baz alırsak GTA 3 en baba oyundur, o döneme damga vurmuş oyundur. Onun başarısı sonucunda Vice City ve San Andreas geldi.. İçerik derseniz tabiii ki GTA San Andreas hepsini ezer geçer
    Ama Efsane (bence) GTA 3..
  • san andreas iyidir spor salonunda kum torbasını yumrukladığım zamanları unutmam
  • Kesinlikle San Andreas .. San Andreas'ın hikayesi hiçbir oyunda yok , o kadar bağlantılı ve zevkli bir hikayesi var ki sonunda ağlayasın gelir :)
    Forever SAN ANDREAS (:
  • gta san andreası seç daha iyi grafikler
  • En son 5 sene önce oynamıştım. San Andreas daha güzeldir.
  • Vice city. de arcade bir yapı vardı. San andreas ise biraz daha başarı için yapılmış oyundu. ben o zamanlar san andreas da çok vakit geririrdim. San andreas diyorum.
  • San Andreas
  • San Andreas efsanedir. Her gencin ölmeden önce oynaması gereken oyunlardan. Ama imkanın varsa ikisinide oyna çünkü ikiside birbirinden zevkli :D
  • Kardeşim bu da kısyas mı TABİKİ DE SAN ANDREAS

İlk oynadığım GTA San Andreas tı ama küçükken hep Vice City i oynamışımdır daha kolay daha kısa.Vice City ile San Andreas arasıdnaki en byük fark görevleri bence.Eğer gerçek bir oyuncuysan grafik olmadanda bir oyunun güzel olabileceğini bilirsin.San andreasta ki görevlerde çok kişi var görevler zor şehir değştiriyosun abini kaçırıyolar falan ve mesela VİCE CİTY de yüzemiyosun REZİLLİK!

BANA HEP SAN ANDREAS DAHA SOĞUK GELMİŞTİR VİCE CİTY E GÖRE AMA FAVORİM 3 YILDIR SAN ANDREAS!
  • Gta san andreasın yeri ayrıdır bende.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.