İlerleyince mi ? CD'de birşey olmasın ? Temiz CD mi ?
abi cd de sorun yok ta benim sistem özl mi az ondan mı?
Ne yalan söyleyeyim az RAM kötü ama ilerleyince bozulması dikkatimi çekti.Şöyle yapalım oyunda ilerle bozulmaya başlayınca kaydet azcık dinlendir bilgisayarı yeniden başlat sonra gene aç öyleyse görüntü kalitesini en düşüğe getir ( her açıdan )
zaten en düşükte (16 bit) görüntü bozulduğu zaman menüye geliyom ondan sonra tekrar oyuna girdiğim de taş çatlasın 2 dk dayanıyo sonra yeniden bozuluyo
grafiklerdeki sorunlar mesela yolun regi degisiyor. yakındaki binalar bile bazen kayboluyor.bazı kaplamalardaki katmanlar yok mesela yollardaki asfalt kalmısda yerine degisik renkte kaplamöa gelmis gibi..bak bunlarsa bendede oluyor. nedenini anlamadım.driverlar bende surekli guncel.ayrıca uyumluluk modunuda win98 e aldım.ama nafile...bu arada sende real mod yuklumu hani su arabaları gercek arabalara ceviren mercedes ferrrari falan var..
yok ya bende onlar yüklü değilde.oyunun read me sini okudum sistem gereksinimini win xp(service pack 1) yazıyor . fakat benim xp kopya olduğu için servis pack yüklenmiyo...sorun dediğin gibi şekiller değişiyo ilginç bişiy oluyo anlıcağın....
oyun çalışıyodur ama binalardan çubuk gibi şeyler iniyo yollar dışarı taşıyodur eer oyle oluyosa ekran kartındandır ama bendede aynı kartwar abim ne yaptıysa yaptı (ozikan,phantom man(antimewlüttü deişti))öyle yaptı oldu
ekeran kartından degil ureticisindendir nvidia.sonucta bircok destegi var kartımın ama yinede sorun cıkıyor goruntulerde..
bilirim o problemi bence ekran kartından aynı problemi midotwn2 de de asus ekran kartları yapıyodu
yahu markayla nasıl ozdeslestirdin anlamadım...markayla degil de chip setle ozdeslestirde olayı mantıklı olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: onurak
bilirim o problemi bence ekran kartından aynı problemi midotwn2 de de asus ekran kartları yapıyodu
Midtown'daki sorun değil ki bilgisayarım denetim masasından pixelini arttıyorsun oluyor bitiyor ?
Sende istersen böyle bir yöntem dene kadircebel
senin sistemin düşük kapasitesitede o yüzden olabilir
Oyunun 1.0 versiyonunda bazı ekran kartlarıyla uyumluluk sorunları var. Senin kartında bunlardan biri.Sorunun çözümü sanırım burada.
dediğin gibi adresten yükledim ama pac'i yüklerken sorun çıkartıyo ve yüklenmiyor.tanınmaya dosya hatası gibi bişiy
ayny cd yı baska makınede denedın mı?
crack yapılmamış oyunun üstüne yüklemeyi denedinmi sonra çalışmazsa crack yaparsın
ekran kartinin sürücüsünü güncelle sonra drecx9c yi kur bide öyle dene bi kere denedim faydali olmustu.
yha bu sorunu middown madnessda nas1l çözülüyor bari arada kaynatalim
quote:
Orjinalden alıntı: dcocuk
quote:
Orjinalden alıntı: onurak
Midtown'daki sorun değil ki bilgisayarım denetim masasından pixelini arttıyorsun oluyor bitiyor ?