ya arkadaşlar önerileriniz için sağolun hepsini yaptım ama fayda olmadı son olarak dediğiniz gibi başka bir cd den yükleyecem ve bu oyunun read me bölümünde xp(service pack 1 ) için bi özellik gösteriyo büyük ihtimalle ondan ama bende sp1 i yükleyemiyom windows crackli olduğu için yüklenmiyor.Acaba yüklemenin başka bir yolu var mı? bu sp1 i
ram den olabilir
ekran kartının driveri eski olabilir.. yenisini indir bir de oyle dene
ya bakwww.lomalka.ru dan Windows_XP_Service_Pack_2_by_Unknown indir txt yi oku cd keyi değiştir sp 2 yi yükle ama problemine faydası dokunacağını san mam
kadircebel oyunda herşey birbirine giriyor değil mi? Üstte söylediğim Vice City 1.1 Patch'i yükledin mi? Bu patchin bu sorunu çözmesi gerekiyor.
driverla filan alakası yok.olsaydı oyunun başında yapardı. bana kalırsa donanımsal sorun.belli bir süre sonra yapıorsa bir parçanın fazla ısınmasından dolayı yapabilir bence. ram veya ekran kartı gibi filan
quote:
Orjinalden alıntı: Ty®
ekeran kartından degil ureticisindendir nvidia.sonucta bircok destegi var kartımın ama yinede sorun cıkıyor goruntulerde..
abi bu ekran kartı böle benden iyimi bilcen aynı kart bende de war
cd korsansa pekde anormal deil baska pc'de adam akıllı calısıyosa RAM'leri deiştir zaten onlarla nereye kadar.:D
Kardeş Sistemindendir 128 Ekran Kartı Kullanıyorsun Oyunda Görevler Yaptıkça Oyun Ağırlaşıyor Kaydediyor Oyunu 512 Ekran Kartı Al Birde 512 MG Ram Sorun Kalkacaktır
AYNI OLAY BNDEDE OLUYODU EKRAN KARTI ISINIYO VE BOZUKMUŞ DEİŞTİRMİŞTİM E.KARTINI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme