Şimdi Ara

gta vice city sorun!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar önerileriniz için sağolun hepsini yaptım ama fayda olmadı son olarak dediğiniz gibi başka bir cd den yükleyecem ve bu oyunun read me bölümünde xp(service pack 1 ) için bi özellik gösteriyo büyük ihtimalle ondan ama bende sp1 i yükleyemiyom windows crackli olduğu için yüklenmiyor.Acaba yüklemenin başka bir yolu var mı? bu sp1 i
  • ram den olabilir
  • ekran kartının driveri eski olabilir.. yenisini indir bir de oyle dene
  • ya bakwww.lomalka.ru dan Windows_XP_Service_Pack_2_by_Unknown indir txt yi oku cd keyi değiştir sp 2 yi yükle ama problemine faydası dokunacağını san mam
  • kadircebel oyunda herşey birbirine giriyor değil mi? Üstte söylediğim Vice City 1.1 Patch'i yükledin mi? Bu patchin bu sorunu çözmesi gerekiyor.
  • driverla filan alakası yok.olsaydı oyunun başında yapardı. bana kalırsa donanımsal sorun.belli bir süre sonra yapıorsa bir parçanın fazla ısınmasından dolayı yapabilir bence. ram veya ekran kartı gibi filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

ekeran kartından degil ureticisindendir nvidia.sonucta bircok destegi var kartımın ama yinede sorun cıkıyor goruntulerde..

abi bu ekran kartı böle benden iyimi bilcen aynı kart bende de war
  • cd korsansa pekde anormal deil baska pc'de adam akıllı calısıyosa RAM'leri deiştir zaten onlarla nereye kadar.:D
  • Kardeş Sistemindendir 128 Ekran Kartı Kullanıyorsun Oyunda Görevler Yaptıkça Oyun Ağırlaşıyor Kaydediyor Oyunu 512 Ekran Kartı Al Birde 512 MG Ram Sorun Kalkacaktır
  • AYNI OLAY BNDEDE OLUYODU EKRAN KARTI ISINIYO VE BOZUKMUŞ DEİŞTİRMİŞTİM E.KARTINI
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.