Şimdi Ara

GTA vice city striptiz kulübü yardım!!! ACİİLLLL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
27.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pole position kulubunu aldım
    ordaki dans yerine600 dolar verip uprgrade yapıp paraya bağladım 1 oda açııldı ama bidaha 600 vermeme rağmen diğer odaları açamıyorum yardım bilen varsa sölesin yoksa oraya daha fazlamı para vericem ?

• tövbe tövbe ramazan ramazan
  • yaw abi espri yaptın bari devamında cevabı söle yaw
  • Diğer odalar açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kessler

ekran kartımın takılmasıyla gta vc yi 2 günde bitirdim arkadaşlar elimde oynuyucak oyun kalmadı be ya

bana şöle aksiyon-macera oyunu tavsiye edin pls ama içinde öle zombi mombi olmasın (yoksa rüyama girer dimi) yaşım dolayısıyla bunlar beni etkilior korkmak deil de cani yapiyor beni neyse bi oyun tavsiye edin sistemde 256 ekran kartımve 256 RAM im var şöle gzl saran sürükleyen bi oyun tavsiye edin

Bak Bu Eski Bi Mesajın ''yaşım dolayısıyla bunlar beni etkilior'' Demişin Demekki Yaşın Küçük. Ne İşin Var Bakem Striptizle

• quote:

Orjinalden alıntı: OFFlee_

quote:

ekran kartımın takılmasıyla gta vc yi 2 günde bitirdim arkadaşlar elimde oynuyucak oyun kalmadı be ya

bana şöle aksiyon-macera oyunu tavsiye edin pls ama içinde öle zombi mombi olmasın (yoksa rüyama girer dimi) yaşım dolayısıyla bunlar beni etkilior korkmak deil de cani yapiyor beni neyse bi oyun tavsiye edin sistemde 256 ekran kartımve 256 RAM im var şöle gzl saran sürükleyen bi oyun tavsiye edin

Bak Bu Eski Bi Mesajın ''yaşım dolayısıyla bunlar beni etkilior'' Demişin Demekki Yaşın Küçük. Ne İşin Var Bakem Striptizle

o mesaj kaç yıllık biliomusun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessler -- 17 Kasım 2007; 17:36:53 >

• striptizciyi izleyip attırcan dimi seni seni :D nhaha
  • Paraya bağladıysan tamamdır.Diğer odalar açılmıyor.
  • stiriptiz izleyip napacam demiyom cevab gelir die korkuyom[
  • striptizciyi izleyip attırcan dimi seni seni :D nhaha
    demissin oha çocuğa öle laf söyleyipde aklına yer etmesin ya
    ateees
    katılıyom aman sakın sormayın
  • bencede kessler
  • ya bırakın striptizi falan yaw
  • kessler o kac yıllık bilion mu dion da daha cavussun ayda bir falan mı mesaj atıyon buralara
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OFFlee_

quote:

o mesaj kaç yıllık biliomusun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acream......... -- 27 Aralık 2007; 20:34:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: apple26

ya bırakın striptizi falan yaw

• baska gorevler vardır bi yerlerde onlarıda bitir ole ac
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.