Şimdi Ara

GTA Vice City Yaptığımız Hile Nasıl İptal Edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
24.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pişman olucağım bi hile yaptım gta vice city de nası iptal ederim bu hileyi hile: herkes birbirine vuruyo banada vuruyolar :(

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA Vice City'de aktif hale getirdiğiniz hileleri iptal etmek için şu adımları uygulayabilirsiniz:

• "GTA Vice City Hile İptal Etme" kodunu girin: ~ (tilde tuşu) tuşuna basarak hile konsolunu açın ve "FANNYMAGNET" kodunu girerek iptal edin.
    • Oyunu yeniden başlatın: Hileleri iptal etmenin alternatif bir yolu da oyunu tamamen kapatıp yeniden başlatmaktır. Bu, tüm aktif hileleri sıfırlayacaktır.

GTA 5 için Hile İptal Etme:

Yukarıdaki adımlar GTA Vice City'ye özeldir. GTA 5'te hileleri iptal etmek için farklı bir yöntem kullanmalısınız:

• ~ (tilde tuşu) tuşuna basarak hile konsolunu açın ve "RESET" kodunu girin. Bu, tüm aktif hileleri iptal edecektir.

Hileleri iptal ettikten sonra, oyununuz normal modda devam edecek ve hilelerin etkileri ortadan kalkacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Maalesef iptal edemezsin. Kaldığın bölüme ait save dosyasını indir gta save games yaz googlea bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı hileleri tekrar yazarsanız iptal olur. Olmazsa yeni başka bir kayıt açmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Bazı hileleri tekrar yazarsanız iptal olur. Olmazsa yeni başka bir kayıt açmanız lazım.

FIGHTFIGHTFIGHT diye bi hile yaptım herkes bana vuruyor ama benim çetem kendilerine vuruyolar bana yardım etmiyolar çok kötü oldu bu hile :(
  • hileyi tekrar yazdınız mı ?
  • https://dotb.tscburak.dev sayfasına gidip .b uzantılı save dosyanızı yükleyin ve yeni save dosyanızı hangi slota kaydetmek istiyorsanız onu seçin. İndirilen dosyayı save'lerin olduğu klasöre atın ve tamamdır..

Save klasörü genellikle: "Belgeler/Grand Theft Auto User Files" sekmesi içinde bulunur.

GTAVCsf1.b gibi isimlerde olur. oradaki 1 save dosyasının hangi slota kaydedildiğini gösterir. O numaraya göre fightfightfight'ın deaktif olmadığı save dosyasını alın ve yükleyin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.