arkadaşlar ben internetten knight oynamaya başlayalı beri norml oyunlar oynamaamıştımmm şimdi pc de bnm en sewdiğim oyun türü gta serileri ama ztn pc ye çıkan oyunlarını aldım we oynadım şimdi sizden oyun tavsiyesi istiyorum ;
1-Gtaya benzer olacak yani özgürlük
2-yarış türü olmıycak ama gta gibi şehirde dolaşıp araba sürebilicess
3-uzaylı yaratık vb. türü yaratıklar olmıycak
4-Mümkünse tavsiye ettiğiniz oyunun ss sini koyarsanız çok sevinirim
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum
ben gta kadar özgür dolaşabileceğimiz bi oyun hatırlayamadım ama driver:paralel lines ı google da araştır
tmm bi bakayım ama birass yardımcı oluun arkadaşlar yhaw
scarface...
Arkadaşım ben sana Total Overdos'u tavsiye ederim... oyun için Gta ve Max Payne Karışımı diyorlar. intenetten bi bak beğeneceğini umuyorum
dediklerinize bi bakayım özellikle godfather güzel bişeye benziyo
Yaratık fln olmamışsın demişsin ama ben yinede söyleyeyim. Oblivion'da o türden bir oyun. GTA'daki silah ve araba yerine burda Kılıç/Kalkan/Büyü ve at var. Gerçekten güzel bir oyun
miami vice da olabilir oynamadım iyiliğini kötülüğünü bilemem ama benziyor az biraz
miami vice gtaya benzemiyo sadece görev yapıyon sıkıyo biraz ilerledikçe ama güzel oyun
True Crime var.Onu deneyebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
True Crime var.Onu deneyebilirsin.
evet,True Crime GTA ya en yakın seçenek olurdu herhalde ama true crime ' ın controllerine alışmak biraz zor olabilir bu arada crackdown da olabilir ama herhalde pc de yok ?
Aman tanrım!!!Biri oraya Miami Vice yazmış.Kesinlikle ama kesinlikle o oyunu oynama hayatın kararır 100 üzerinden 5 alır o da oyun olduğu için.Sakın böyle bir hata yapayım deme...Ayrıca GTA'yla alakası yok.Herhalde arkadaş isminde Vice'ı gördü Vice City falan ordan çağrışım yaptı
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
Aman tanrım!!!Biri oraya Miami Vice yazmış.Kesinlikle ama kesinlikle o oyunu oynama hayatın kararır 100 üzerinden 5 alır o da oyun olduğu için.Sakın böyle bir hata yapayım deme...Ayrıca GTA'yla alakası yok.Herhalde arkadaş isminde Vice'ı gördü Vice City falan ordan çağrışım yaptı
Katılıyorum
şu dediklerinize bakayımda en iyisi galiba mafia ya da the godfather olacak gibi ama bi inceleyeyim yinede...
Godfather'ın kontrolleri pek hoşuma gitmemişti ama grafik larak güzel bir oyun.
Just Cause , Scarface ,Godfather,True Crime,Driver