Şimdi Ara

GTA IV HerYerde Aynı Araba Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunu bitirdim geçen birkaç araba yüklüyeyim biraz eğlenceli olsun dedim yükledim sonra bütün arabalar Taksi , Polis ve benim kullandıgım araçtan olmaya başladı . traffic loader gibi bişi vardı yükledim olmadı ne yapmam lazım ? modsuz da bir eğlencesi kalmıyorki Bide oyunu silmem gerekirse hangi dosyaları yedeğe almam lazım ?

• oyunun kendi sığırlığı o zaten ararsın 2 saat bulursun her yer o arabayla dolar
  • bende oyle egıl işte taksi almadıgım halde heryer taksi 1 tane normal araba yok !
  • gezdiğin yerlerle alakalı dotum işlek bi ana caddede gezersen büyük olasılıkla karşına sürekli taksi çıkar
  • hayır alakası yok araç yogunlugunu 100 yaptım hepsi taksi yada birkaç tane polis var butun sehirleri dolandım yok olmuyo
  • allah allah ilginçmiş valla
  • aynen ya biri bana 1.0.7.0 orjinal arabaları atabilirmi ? vehicles yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta V Araç İçi Kamera Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu durum mod yüklediğin için oluyor.Ya modu (araba modu ya da herneyse) sileceksin ya da traffic fix tarzı asi dosyaları kullanacaksın.Onu kullanmak da bir dert.Ya çok kasıyor ya da dokular geç yüklenmeye başlıyor.
  • denedim o dedigini olmadı bana o yukledım arabaları eski haline getirmek için birşey lazım sonra sevdigim 2-3 araba yüklücem onlarla oynucam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.