Fly The Co-op - Deal Breaker"; Bomb da Base II ve Hangman`s NOOSEu zamanında tamamlama
bu trophyı kazanmak ıcın ınternette bahsedılen SURELER SOYLE Deal Breaker"; 7 DAKIKA ALTI Bomb da Base II 6 DAKIKA ALTI Hangman`s NOOSE 2.5 DAKIKA ALTI
SORUN SU DEAL BREAKER 6-24 YAPTIM VE MENUDEN BAKTIGIMDADA BU GORUNUYOR ANCAK BOMB DA BASE BOLUMUNUNU 3 DEFA 5.35 HANGMAN NOSE ISE 5-6 DEFA 2.5 DAKIKANIN ALTINDA YAPMAMA RAGMEN BU TROPHYI ALAMADIM VE MENUDEN BAKTIGIMDA ISE BOMB DA BASE DAHA ONCEDEN YAPTIGIM 06-04 VAR DIGERINDEDE 2.35 YAZIYOR
NEDEN BU KAYITLAR OLMUYO INANIN COK UGRASIYORUMHEP GERIZEKALI YABANCILARLA OYNUYORUM ZAR ZOR YAPIYORUM ODA OLMUYO VE COGUNDADA YAPAMIYORUM SACMA SAPAN HAREKEYLER YAPIYORLAR
LUFTEN COZUM BULUN DELIRMEK UZEREYIM BU TROPHYI ALAMADIM GTADA TOPLAM 200 SAAT OYNADIM NERDEYSE ...
konu ustunden aylar gectı ve hala bu sorunu cozemedım
Buraya tıkla. İnan bana GTA uzmanlarıyla dolu o site. Ben yardımcı olamayacağım ama orada yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.
sorun benden degıl gta serverındakı hatadan kaynaklanıyormus aylar gectı ama sorunu duzelttıler ve bende oynayıp platınımı aldım herkese cok tesekkur ederım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme