Şimdi Ara

Gta4 nasildir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinde de oynadım ben. PS3'te daha kötü. İnternetten de araştırabilirsin.
  • assassin's creed oyanmıştım 360 ve ps3 te, 360 ın görüntüsü çok daha kötü gelmişti bana. çok ilginç !

alışmakla ilgili de olabilir belki de
  • En dandik GTA bana göre, bitirirken eziyet çektim resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

assassin's creed oyanmıştım 360 ve ps3 te, 360 ın görüntüsü çok daha kötü gelmişti bana. çok ilginç !

alışmakla ilgili de olabilir belki de

Aynı oyun değil ama. Oyundan oyuna farkediyor. AC oynamadım PS3'te hiç.
  • Ac de baya daha iyi Xbox ta.
  • Mafia II al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viceboys

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Grafik olarak en kötü PS3'te. PC veya Xbox 360'da oynama imkanın yoksa PS3'e al, varsa onlardan birine al.

Ben PS3te 360dan daha iyi diye biliyorumççç

Arkadas dogru demis. En kötü PS3 te.
    Hatta sunu rahat söyleyebilirim , Camur grafiklere sahip oyun PS3 te , Hic ama hic yakismiyor bu Konsola..Cok daha iyi olabilirdi.
    Ama gercek su ki PS3 te cok cok kötü...
  • aynı zamanda insan ı azdıran bir oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_0606

aynı zamanda insan ı azdıran bir oyundur

. Nasıl bi insansın abicim, azdıran nedir yav?

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

En dandik GTA bana göre, bitirirken eziyet çektim resmen.

Aynen katılıyorum,ana serinin en kötü oyunu bence..Elimde kalmasın diye hemen takas ettim başka oyunla zaten.
  • Mafia 2 kadar kötü bir port değil ama çok kalabalık yerlerde ve patlama anlarında frame düşmeleri oluyor.Evet daha iyi yapılabilirdi,çok özen göstermemişler ama çamur gibi değil fazla uçmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Mafia 2 kadar kötü bir port değil ama çok kalabalık yerlerde ve patlama anlarında frame düşmeleri oluyor.Evet daha iyi yapılabilirdi,çok özen göstermemişler ama çamur gibi değil fazla uçmaya gerek yok.

Frame düşmesi ne yazık ki var. PS3 'de görüntü olarak biraz kalitesiz durumda. Ama rds hocanında dediği gibi GTA 4 CANDIR
  • quote:

İkisinde de oynadım ben. PS3'te daha kötü. İnternetten de araştırabilirsin.

Evet haklıymıssın, arada ciddi fark varmıs, PS3de 630p'de frame dususleri yasanırken, 360 720p de 30fps oynatıyormus. Cok sasirdim dogrusu. PS3ün grafik olarak onde oldugunu dusunuyordum...
  • Ps3 te renkler daha canli gibime geldi neyse en kötü arktan isticem 1 günlüğüne bakicam cok saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viceboys

quote:

İkisinde de oynadım ben. PS3'te daha kötü. İnternetten de araştırabilirsin.

Evet haklıymıssın, arada ciddi fark varmıs, PS3de 630p'de frame dususleri yasanırken, 360 720p de 30fps oynatıyormus. Cok sasirdim dogrusu. PS3ün grafik olarak onde oldugunu dusunuyordum...

PS3 güçlü bir makine ancak oyun yapması Xbox 360'a göre zor, yapısı gereksiz derecede karmaşık çünkü. Mesela bakıyorsun Uncharted 2 mükemmel grafiklere sahip ama GTA 4 en kötü PS3'te. Exclusive PS3 oyunları genelde mükemmel grafiklere sahip ama multiplatform oyunlarda Xbox 360 genelde (%95'inde diyelim) grafik olarak öndedir. Bunun bir nedeni pc'ye daha yakın mimarisi sebebiyle programlama kolaylığı, bir diğer sebebi de Xbox 360'ın ekran kartının daha güçlü olması. PS3'te cell güçlü bir işlemci ve ekran kartına yardımcı olabiliyor ancak sadece ekran kartını programlamak kolay olduğundan, multiplatform oyunlarda salt ekran kartı açısından daha güçlü olan Xbox 360 daha iyi grafikler veriyor. Ama tabii bu demek değildir ki Xbox 360'ın exclusive'lerinin grafikleri muhteşem değil. Tam tersine örneğin Gears of War serisine baktığımızda çok geniş bir alanda inanılmaz kaliteli grafikler var.

• Alcağım oyunların başında geliyo şu an GTA4
  • forumda bir konu görmüştüm gta nin bilinmeyen şeyleri yazıyordu. Konunun linkini bulabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_0606

aynı zamanda insan ı azdıran bir oyundur

• GTA IV ile Grand Theft Auto Episodes from Liberty City arasındaki farklar nelerdir ? İki oyunuda oynamayan birisi için hangisini önerirsiniz (Multiplayer özelliği sanırım ikisinde de var)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

GTA IV ile Grand Theft Auto Episodes from Liberty City arasındaki farklar nelerdir ? İki oyunuda oynamayan birisi için hangisini önerirsiniz (Multiplayer özelliği sanırım ikisinde de var)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba . GTA 4 bitirdim ama GTA LİBERY oynamadım. İki oyun birbirinden farklı senaryolarla oluşmakta

Libery City Epi. 2 oyun var - Gay Tony ve motorcu (adı aklıma gelmedi) . Bence hepsini alın . Ben bir zaman sonra alacağım GTA Episodes'u. Multiplayer özellkleride gayet tatmin edici

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.