gta4ü yüksek ayarlarda rahatça açar, gta5'i de orta ayarlarda hiç donma olmadan açması lazım
bu 740m yi neden bu kadar kötülüyorlar anlamadım ets 2 bile çalışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: doblocuk
bu 740m yi neden bu kadar kötülüyorlar anlamadım ets 2 bile çalışıyor
ben de bilmiyorum bence gayet iyi ekran kartı, ets2 çok sistem zorlayıcı bir oyun değil belki ama gta4ü çok rahat açtığına göre iyi bir kart bence
8GB RAM
İNTEL CORE İ5 1.60GHZ
NVİDİA GEFORCE GT740M
2GB EKRAN KARTI
DDR3
1TB HAFIZA
ARKADAŞLAR SİZCE GTA4 DE KASMA OLURMU
quote:
Orijinalden alıntı: quantumphysichs
8GB RAM
İNTEL CORE İ5 1.60GHZ
NVİDİA GEFORCE GT740M
2GB EKRAN KARTI
DDR3
1TB HAFIZA
ARKADAŞLAR SİZCE GTA4 DE KASMA OLURMU
bence kaldırır hiçbir kasma olmaz, sistem güzel
Beyler GTA 5 pc sürümü için benm sistem umut vericimi sizce nasıl yoksa tırtmıdır. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 960 @ 3.20GHz ATI ShappireHD 7850 O.C. Edition 2GB Kingston DDR3-1333 MHz 4GB X 2
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
Beyler GTA 5 pc sürümü için benm sistem umut vericimi sizce nasıl yoksa tırtmıdır. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 960 @ 3.20GHz ATI ShappireHD 7850 O.C. Edition 2GB Kingston DDR3-1333 MHz 4GB X 2
bence gayet iyi sistem bende de çok benzeri var
7870 benim kart işlemcim de amd phenom II 3.0 ghz
yani yüksek ayarlarda çok rahat oynayabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
quote:
Eyvallah hocam..Peki şu öküz gibi hdd yerine ssd alsam farkedermi..ya ssd ile hdd aynı kullansam oyun hdd yüklesem (çnkü ssd ler ppahalı) bu seferde ssd anlamı kalmaz sanırım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
quote:
Eyvallah hocam..Peki şu öküz gibi hdd yerine ssd alsam farkedermi..ya ssd ile hdd aynı kullansam oyun hdd yüklesem (çnkü ssd ler ppahalı) bu seferde ssd anlamı kalmaz sanırım
SSD ile HDD bir arada kullanan çok gördüm bence olabilir, hem pc hızlanır hem de kapasitesi oldukça iyi olur
raid yapılabiliyor galiba tam bilmiyorum araştırmak lazım
işlemci :Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
4 GB RAM
64 bit işletim sistemi
NVDIA GT555m ekran kartı 2GB nasıl arkadaşlar bi değerlendirir misiniz