Şimdi Ara

GTA4'te Gözlük??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın üzerini değiştirirken gördüm gözlük seçeneği de vardı oyunu bitirdim o kadar oynadım ama hiçbiyerde gözlük bulamadım dükkanlarda vs var mı gözlük?

• Bildiğim kadarıyla yok
  • Bende bulamadım.
  • birinde görmüştüm nikonun fotosunda vardı
  • Arkadaşlar Hove Beach'ta Michelle bizi beğensin diye ilk defa kıyafet aldığımız yerde kasiyer kızın yanında gözlükler var hiçbiriniz mi görmediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.dRe`

Arkadaşlar Hove Beach'ta Michelle bizi beğensin diye ilk defa kıyafet aldığımız yerde kasiyer kızın yanında gözlükler var hiçbiriniz mi görmediniz?

valla gördüğümü hatırlamıyorum gözlük takmayı sevmediğim için niko'yada takmam diye hiç ilgimi çekmedi

gta ıv yüklüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR

quote:

Orijinalden alıntı: dr.dRe`

Arkadaşlar Hove Beach'ta Michelle bizi beğensin diye ilk defa kıyafet aldığımız yerde kasiyer kızın yanında gözlükler var hiçbiriniz mi görmediniz?

valla gördüğümü hatırlamıyorum gözlük takmayı sevmediğim için niko'yada takmam diye hiç ilgimi çekmedi

gta ıv yüklüyorum

Hove Beach'takiler çok kötü ama başka mağazalarda daha iyileri de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZEL GTA 6 PS5 GAMEPAD
    2 ay önce açıldı
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar oynadım oyunu ama hiç dikkatimi çekmedi bakiyim hemen hiç görmedim tezgahtarın yanında gözlük felan yav alalaa hemen bakim şimdi merak ettim

edit: sadece hove beach'teki rus tükanında buldum gözlük, diğerlerinde var mı? baktım ama yok galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 23 Temmuz 2009; 20:39:26 >
  • Galiba yok,
  • nasıl gözlük yok ya yapmayın...giyim mağazalarında var ama hepsinde var mı bilmiyorum...ilk şehirdeki igiyim yerinde vardı mesela

Ben buna gülerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail0625 -- 23 Temmuz 2009; 22:38:11 >
  • İlkinde var 1çeşit, diğerlerinde yok.
    Siyah fln arıyorumda yok
  • Oyun oynarken kokain,skunk türü şeyler içmediyseniz gözlükleri rahatça görebilirsiniz.
  • Russian Shop ta var bi tek 2 model gözlük...başka yok
  • Hove beachda vardı ben gözlükleri michelle buluşurken görmüştüm
  • İlk girdiğimiz kıyafet dükkanında var gözlük nasıl yok. YUHHHH.gif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.