Şimdi Ara

GTA5 Yüzünden Xbox Oynamayi Birakiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçogunuz biliyordur ki GTA5'in konsollarda yarattigi donma,açilmama,loading screen mode olayi bütün herkesin canini sikmayi ba?ardi.

Bu her konsolda olmuyor ama Rockstar Games'in support bölümünde bile neredeyse 10 konunun 4ü bu oyunun loading ekranin da donup açilmamasiyla ilgili.

Oyunu alali 4 gün oluyor ve bir türlü oynayamadim. Her türlü islemi denedim olmuyor,bana siz de yardimci olamayacaksaniz ben bu oyun yüzünden deliricem

ve Xbox oynamayi birakicam. Sirf bunun yüzünden diger oyunlardan da sogudum ve artik açasim gelmiyor Xbox'u. Yardimci olursaniz çok minnettar olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aswanq -- 13 Ağustos 2014; 17:39:08 >

• Oyunu aldigimdan beri 7 defa filan bitirdim en ufak zerre problem yasamadim. Donma, asiri FPS dusmeleri, loading ekraninda kalma vs. hicbirini yasamadim. Konsolda sikinti olabilir hocam. Belki isindigi icin boyle seyler tecrube ediyor olabilirsiniz. Belki diskte problem olabilir. Iki cd'yi kurduysaniz konsola bu da problem olabilir. Play Disc'in kurulmasi tavsiye edilmiyor. Kabaca aklima gelenler bunlar suanlik. Benim de bir arkadasi mbenzer seyleri yasadi nasil yapti bilmiyorum hatta cozdu mu onu bile bilmiyorum. Konsolu ilk cikan kasalardandi sanirim. Orjinal kullanmasina ragmen onda da sikintilar olmustu. Umarim halledebilirsiniz bir sekilde..
  • Oyunu orjinal mi aldın
  • Oyun orjinal değilse sorun yaşamanız mümkün olabiliyor. Ben orjinal satın alıp bitirmiştim. GTA için insanlar konsol alıyor, konsol satmıyor.
  • Nolur birakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sorunsuz şekilde oynuyorum ne donma ne kasılma hatası var ne de yükleme süreleri aşırı uzun...
  • Pm aticam sorunun cozulur belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 3 kere ust uste bitirdim ve sorun yasamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aswanq kullanıcısına yanıt
    Oyunda sorun yok çamur atmayalım boşuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef oyun orjinal değil kınarsınız şimdi beni. Kötülemedim zaten sizinde bana karşı imalı veya bu tarz konuşmanıza gerek yoktu. Yardım edebilicek var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aswanq

Birçogunuz biliyordur ki GTA5'in konsollarda yarattigi donma,açilmama,loading screen mode olayi bütün herkesin canini sikmayi ba?ardi.

Bu her konsolda olmuyor ama Rockstar Games'in support bölümünde bile neredeyse 10 konunun 4ü bu oyunun loading ekranin da donup açilmamasiyla ilgili.

Oyunu alali 4 gün oluyor ve bir türlü oynayamadim. Her türlü islemi denedim olmuyor,bana siz de yardimci olamayacaksaniz ben bu oyun yüzünden deliricem

ve Xbox oynamayi birakicam. Sirf bunun yüzünden diger oyunlardan da sogudum ve artik açasim gelmiyor Xbox'u. Yardimci olursaniz çok minnettar olucam.

Cihazda Fw varsa ondan oluyor hocam.

• Şimdi oyunu internetten indirip data dosyalarını flasha atıp öyle deneyecegim.

• Şu korsan oyun oynayıpta oyunla ilgili donuyor kasıyor ediyor diye şikayet edenleri falakaya yatırmak lazım.
  • quote:

Maalesef oyun orjinal değil kınarsınız şimdi beni. Kötülemedim zaten sizinde bana karşı imalı veya bu tarz konuşmanıza gerek yoktu. Yardım edebilicek var mı acaba ?

Sahte işlemi yapılmış bir makina ve sahte bir oyundan kesinlikle artı birşey beklemeyin yada hatasızlık sorunsuzluk.

Zaten bu işlemleri yaparken ben bir oyuna 100 lira veremem dedikten sonra yapıyorsunuz.

Bırakında 100-150 lira oyun alan adamla 5 liraya dvd ye çeken adamın farkı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Maalesef oyun orjinal değil kınarsınız şimdi beni. Kötülemedim zaten sizinde bana karşı imalı veya bu tarz konuşmanıza gerek yoktu. Yardım edebilicek var mı acaba ?

Sahte işlemi yapılmış bir makina ve sahte bir oyundan kesinlikle artı birşey beklemeyin yada hatasızlık sorunsuzluk.

Zaten bu işlemleri yaparken ben bir oyuna 100 lira veremem dedikten sonra yapıyorsunuz.

Bırakında 100-150 lira oyun alan adamla 5 liraya dvd ye çeken adamın farkı olsun.

Ben bunlarin zaten farkindayim arkadaslar. Sadece cozum soyleyebilicek varsa diye actim bu konuyu.
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.