Şimdi Ara

Gta5lik ucuz pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc toplayacağım hiç bi bilgim yok bu konularda bütçeyi fazla aşmadan 1000-1500 arası maus klavye monitor vs var hdd var bide kasa işlemci ram vs yenileyeceğim uyumlu olmaz korkusu var biraz acemilikten size bi danışayım dedim yardım pls

• 1500 tlye işlemci anakrt ram kasa ve erkan kartı istiyorsun. doğrumu*
  • aynen bide dvd sürücüsü felan vatanda baktım bi kaç 1300 küsür liraya kasa harici ekran kartı ram işlemci anakart felan buldum iş görürmü gta5 bide bu buldklarıma eksikleri eklersen sevinrm güç kaynağı felanda eski
     Gta5lik ucuz pc
  • mümkün olabildiğince düşük olursa bütce o kadar iyi olur
  • İşlemci konusunda için rahat olsun. Gerekli referansları internette rahatlıkla bulabilirsin. bana pm atarsan sana linkleride paylaşırım. Overclock ile 4.8GHz'i görmekte. blizzard t2 mini alabilirsin ayrıca, fiyatı 50tl civarı. (overclockta icin rahat etmesi için gerekli.) Eğer düşünürsen overclock yapmana falan yardımcı olurum. Anakart'ta overclock'ta sorunsuz çalışmaktadır. Çok ucuz ve iyi bir kombinasyon. Bütce dostu, istersen ekran kartını güçlendirebilirsin. Zaten r9 270'de gayet kuvvetli bi karttır. GTA V'de cok iyi performans vericeğine inanıyorum.

Gta5lik ucuz pc

• quote:

Orijinalden alıntı: recep94

İşlemci konusunda için rahat olsun. Gerekli referansları internette rahatlıkla bulabilirsin. bana pm atarsan sana linkleride paylaşırım. Overclock ile 4.8GHz'i görmekte. blizzard t2 mini alabilirsin ayrıca, fiyatı 50tl civarı. (overclockta icin rahat etmesi için gerekli.) Eğer düşünürsen overclock yapmana falan yardımcı olurum. Anakart'ta overclock'ta sorunsuz çalışmaktadır. Çok ucuz ve iyi bir kombinasyon. Bütce dostu, istersen ekran kartını güçlendirebilirsin. Zaten r9 270'de gayet kuvvetli bi karttır. GTA V'de cok iyi performans vericeğine inanıyorum.

Gta5lik ucuz pc

dediğim gibi çok cahilim overclock felan duydumda ne oldugunu nasl yapıldığını bilmiorm

• pekde overclock işine bulaşmak istemiorm riskli ve pahalıymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Translateadam

pekde overclock işine bulaşmak istemiorm riskli ve pahalıymış

Overclock sınırlar cercevesinde risksizdir, ve tamamen ücretsizdir. Direk çok net anlatan videolar mevcuttur. Yapan arkadaşlarda sizin gibi zamanında birşeyler bilmeyen insanlar. Yapa yapa öğrenmişlerdir. bu CPU 180TL civarındayken muadil CPU'lar 400tl civarında, referans videolarda söylenen ise önerdiğim işlemci 700tl'lik işlemcileri bile geride bırakmakta. Bence bir göz atın derim.

Video:https://www.youtube.com/watch?v=EzjRXyLfDrc

• Alternatif olarak bu parçalara da bakabilirsin. Vatan bilgisayara bağlı kalma, daha düşük fiyatlara da bulabilirsin.

Gta5lik ucuz pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainbowSix -- 21 Şubat 2015; 23:32:40 >
  • quote:

Alternatif olarak bu parçalara da bakabilirsin. Vatan bilgisayara bağlı kalma, daha düşük fiyatlara da bulabilirsin.

Gta5lik ucuz pc

hocam ben bu parçaları sipariş etsem evde kendim halledebilirym montalamayı felan hdd var zaten direk takarım açılır windows8 kurulu bide yanına güç kaynağı uyumlu bi kasa koyarsan sevinirm

• Bide senin gösterdigin ekran kartıyla benimki arasında ne gibi fark var hangisi iyidir
  • benimki daha hızlı ve bir tik üst model kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart degisicegi icin HDD'deki Windows calisicaktir. Yanina güç kaynakli bir kasa ayarlicam, eger istanbul içi oturuyorsan toplamanda, satin almanda yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anakart degisicegi icin HDD'deki Windows calisicaktir. Yanina güç kaynakli bir kasa ayarlicam, eger istanbul içi oturuyorsan toplamanda, satin almanda yardımcı olurum.

ordudayım
    burdan toplucam yada direk vatandan alıcam
  • 500W power supply içinde bir model
     Gta5lik ucuz pc
  • EVEREST EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA

Böylede bir model var fakat, parçalarına yer varmı tam emin değilim ve Powersupply 400W güç sıkıntısıda olabilir. Bence cooler master'in 192tl'lik modelini al, yada everest eagle ec337'i iyice bi araştır parlarının boyutları ile kasanın iç boyutunu ve güç tüketimini hesapla
  • quote:

EVEREST EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA

Böylede bir model var fakat, parçalarına yer varmı tam emin değilim ve Powersupply 400W güç sıkıntısıda olabilir. Bence cooler master'in 192tl'lik modelini al, yada everest eagle ec337'i iyice bi araştır parlarının boyutları ile kasanın iç boyutunu ve güç tüketimini hesapla

eyv topam 1.500 tl inş alıcam pederi bekliorm dolar düşsün felan dio bakalım hayırlısı
  • bütçede değişiklik olursa tekrardan bakarız :)
  • yukarı çıkmazda aşağı inebilir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.