arkadaşlar GTO2 ekran kartını bir kaç ay evvel wiflash ile bios update edip x850xt pe biosunu yükledim pc yi o günden beri fazla kullanmadım dün gece uğraşırken fanını çalışmadığını farkettim forma göz attım sorun başka arkaşalarında başına gelmiş bende arkaşların yaptığını denedim yani x850 pro biosunu tekrar win flash la yükledim yine çalışmadı orjinal biosu yükledim ve başlarken 3 bip simsiyah bir ekran pc çalışıyor ama ekran yok yardımlarınızı bekliyorum
tamamda çalışan kartın üzerine bios yukemıssın yanlışmıyım?
yanlış bios yuklemıs olma ıstımalınde var
pcı ekran kartı varsa tak onunla acıp tektat bios kur
garantiye gönder gitsin orda bios yüklerler benim bildiğim en sağlam bios disketten olur. siz galiba windows üzerinden yaptınız
Arkadaşlar adam Flash işleminden sonra kullandım kartı diyor. Bildiğiniz, yada şimdi duymuş olacağınız üzere o bios mod undan sonra kartların fanı çalışmıyordu. Arkadaşımız bunu bilmediğinden kartı öyle kullanıp ufaktan bir davlumbaz fırın muamelesi göstermiş karta ve kart yanmış.
tamamda arkadaşım fanının çalışmadıgını fark edip bios yüklemiş kart çalışırken
bence hala bios sorunu var garantiye gondermeden pcı ekran kartı varsa bi denesin derim ben genede bişi fark etmez hem senın dedıgın gibi de yanmışşa
yenisini verirler
kısacası zamandan kazamanmak için denesin bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme