Şimdi Ara

GTR Real Racing Yada Fia gt STARFORCE Kırılamadı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Slammer

ehehe toka2 oynamış adamım ben,bu vız gelir ahanda şu an çekiom netten

sende indire indire bitiremedin heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2189®

quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Bu oyunu daemon tool'a mount edip kurdum starfuck ile cdromları disable edip oynuyorum.
    Toca2 ile çok uğraşıp oynamayı başarmıştım, ordan kazandığım tecrübe ile bunu çok kolay çalıştrdım...

ingilizce olanımı ?

Hayır Almanca, fakat patch'le yarı Almanca yarı ingilizce oluyor...
  • BENDE ŞU AN ALMANCA VERSİYONUNU STARFUCK İLE KIRDIM OYNUYORUM.İMAGE 67 KB .FAKAT OYUNU ANCAK YARI İNGİLİZCE YARI ALMANCA DURUMA GETİREBİLDİM.İNGİLİZCE OLANI KURUP ONUN UIDATA KLASÖRÜNÜ SAKLAYIP BU KLASÖRÜ ALMAN VERSİYONA YÜKLEDİĞİMİZDE TAMAMEN Mİ İNGİLİZCE OLUYO???ŞU AN İNGİLİZCE VARSİYONUNUDA İNDİRİYORUM FAKAT ONUN ŞU ANA KADAR KIRILAMADIĞINI BİLİYORUM.EĞER İNGİLİZCEYE ÇEVİRMEMDE YARARI OLUCAKSA İNDİRMEYE DEVAM EDİCEM AMA YOK GENE YARI İNGİLİZCE YARI ALMANCA OLACAK HİÇ İNDİRMİYEYİM.NASILSA ŞU AN ÖLE ZATEN.
  • ingilizce yama yüklediysen boşuna onu indirme pek fark yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

quote:

Orjinalden alıntı: Slammer

ehehe toka2 oynamış adamım ben,bu vız gelir ahanda şu an çekiom netten

sende indire indire bitiremedin heralde

yok ya henüz bitmedi ama ass kaldı ass
  • BU OYUNUN İNGİLİZCE OLANINI OYNAYABİLEN VAR MI ???????????????????????????????????

indiriyorum ama bilmiyorum hangisi. almanmı ingilizmi bilmiyorum.
  • dosya adını yazsana bide nerden indiriyosun emule , torrent ?

ben torrentbytes dan çekmiştim ingilizceydi.

Şuan emuleden çekiyorum almanca olanı.
  • bir http den indiriyorum. rar dosyları halinde iniyor. dosyanın ismi:
    GTR FIA GT Racing Game

ingilizce olandır büyük ihtimalle bu. kesin bilen varmı ? gene de indiriyorum, çünkü 26kb/s ile indiriyorum. oynarım heralde ben onu. nightware diye bi program vardı. kapatsam cd-rom ları oynanmazmı acaba ?
  • pardon, oyunun ismi gtra diye geçiyor.
  • olmadı. serial verin bari de onları deneyelim. belki olur. check yapıyo nede olsa cd code u değiştirip denemek lazım.
  • Yarın yardımcı olurum sana msnden şuan çok geç....
  • arkadaşlar almanca versiyon fia gtr gt var, fakat kuramıyorum, lütfen yardımmmm, nasıl kurulur,ne yapılır, adım adım anlatırsanız memnun olurum, şimdiden yardım edeceklere teşekkür ederim..
  • yaw arkadaşlar önce starforce clean.exe yi calıstırın ondan sonra deneyin ozaman calısır
  • "kartopu2 "
    kardeşim "starforce clean.exe " starforce koruması kapanır bu durumda oyunu tıkladığında starforce kendini yeniden sisteme bulaştırmak zorunda ve senden makineyi reboot etmeni isticek bi faydası yok sadece oyunu un install edenler için kullanılması gerekli lütfen doğru bilgi veya bildiğin bilgiyi ver kullanılara
  • trackmania:sunrise , toca2,colin05,gtr.. bu ne ya.!! Hep araba oyunlarını mı buluyolar starforcelayacak.!!!
  • Tüm denilenleri yaptım olmadı bende Alman versiyonu var lütfen birileri yardım etsin 1 haftadır uğraşıyorum....
  • oyun çıktığı zaman hemen orginalini aldım böyle bir sorunla tokalaşmadım bile
  • Oynayamıcam bu gidişle nebiçim iştir ya,
  • walla arkadaşlar sırf bunu buraya yazmak için foruma üye oldum...
    burdaki yorumlar ve anlatımlar yardımı ile bişeler daha ekleyip 1 günlük uğraşın sonunda oyunu açtım, hemde tamamı ingilizce olarak:P
    en ince detaya kadar yazdım kendimce, umarım 1 kişiye dahi olsa yardımım olur, lütfen sonuçları yazın...

1. Oyunun image dosyalarını Alcohol 120% programı ile mount edip oyunu kurun.
    2. Kurulum bitince ekran kartı ayarlarınızı yapın.
    3. Crack dosyasının içindeki GTR_translation_english11.zip dosyasını açın ve içindekileri oyunu kurduğunuz yerdeki UIDATA klasörünün içine çıkarın..
    4. Hemen ardından oyunun patchlerini gtr_update_1200_de.exe - GTR_Hotfix_1210_DE.exe - GTR_Update_1400_EN.exe sırası ile kurun.
    5. Crack dosyasının içindeki Starforce Nightmare programını çalıştırın ve sırası ile Pr.Master Off, Pr.Slave Off, Sc. Master Off, Sc.Slave Off, Disable node butanlarını tıklayın, işlem bitince programı kapatın.
    6. Crack dosyasının içindeki GTR_CD1 image dosyalarını istediğniz bir yere açın ve uzantısı .mds olanı ALcohol 120% ile mount edin.
    7. Oyunu açmadan önce Başlat -> Programlar -> SimBim -> GTR -> GTR Konfiguieren i bidaha çalıştırın ve ekran kartı ayarlarını kontrol edin.
    8. Oyunu açın, serial istemesi gerekir, girin ve check disc i tıklayın.
    serial: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

NOT: Oyundan çıktıktan sonra Starforce Nightmare ile disable yaptığınız şeyleri enable yapın çünkü program bütün ide slotlarınızı deaktive ediyor ve dolayısı ile o slotlara takılı CDRom,vs.. gibi aygıtlarınızı windows görmüyor! Eğer hepsini enable yapıtığınızda yine CDRom larınız gözükmüyorsa aygıt yöneticinizi açın ve el ile hepsini etkinleştirin... Starforce Nightmare kullanmak uyuz bi iş ama oyunu açmamnın başka bi yolunu da bulamadım ben:)

Ahanda bu kadar, ben oyunuyom, darası başınıza:P

Crack için linkler:

1. link:http://rapidshare.de/files/5514313/GTR_Crack.rar.html
    2. link:http://www.megaupload.com/?d=IDNNP3BY

Updatelerin linkleri:

http://www.electronic-arts.de/publish/page201057653423092.php3?dlid=1222&spieleid=

http://download1.gamershell.com/cgi-bin/fh2.pl?auth=HJJwBGOz9fPTY&id=7945&ts=1127668662&cat=patch&filename=gtr_update_1200_de.zip

http://download6.gamershell.com/cgi-bin/fh2.pl?auth=jhFXKpCFQuGHg&id=9004&ts=1127653180&cat=patch&filename=GTR_Update_1400_EN.zip

NOT 1:www.gamershell.com da 2. ve 3. update war, linkten indiremeyen oraya girip aramaya GTR yazsın bulur...
    NOT 2: ilk linkteki update gamershell de yok, onuda google ye yazarak bulabilirsiniz...

• Dostum,
    Crack linklerini açık yazabilirsen iyi olur.
    hiç bişi göremiyorum..
    şimdiden saol....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.