Şimdi Ara

GTR Real Racing Yada Fia gt STARFORCE Kırılamadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten indiğirdiğim sorunsuz bir şekilde kurduğum oyunu önce Cd romları söktüm mds image tanıttım olmadı sonra Starfuck la Cdromları disable yaptım yine olmadı, Starfuckla oyunun exe sinin linkini yaptım yine olmadı olmadı açılmıyor bu koruma neymiş böyle Lanet olsun.

• ewt torrentten bende indirmiştim gtr yi sildim en son starfuck nightmare sürümü ilede denedim gene olmadı.

sağlık olsun bide SRS yi indirmiştim o kolay kırılıyor haberiniz olsun ama ben sevmedim onuda direk sildim nfs u 2 oyna daha iyi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Arthur

ewt torrentten bende indirmiştim gtr yi sildim en son starfuck nightmare sürümü ilede denedim gene olmadı.

sağlık olsun bide SRS yi indirmiştim o kolay kırılıyor haberiniz olsun ama ben sevmedim onuda direk sildim nfs u 2 oyna daha iyi yani.
    ehuahea toka2 içinde kırılmas diolardı ben oynuyom.gtr indiriorum şimdi onuda kesin oynarım bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

ehuahea toka2 içinde kırılmas diolardı ben oynuyom.gtr indiriorum şimdi onuda kesin oynarım bak.

Alıntıları Göster
    gtr oynamak istiyosanız piyasaya ilk çıkan alman versiyonunu indirin. starfuck ile ben çalıştırdım oyunu ingilizce versiyonu içinde uğraştım ama olmadı. alman versiyonu içinde dil dosyalarını ingilizce olandan atıp oynayabilirsiniz kolaygelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddd

gtr oynamak istiyosanız piyasaya ilk çıkan alman versiyonunu indirin. starfuck ile ben çalıştırdım oyunu ingilizce versiyonu içinde uğraştım ama olmadı. alman versiyonu içinde dil dosyalarını ingilizce olandan atıp oynayabilirsiniz kolaygelsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

BENDEKİ ALMAN VERSİYONU internetten indirdim yanında english pack i var olmuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe Satriani

quote:

BENDEKİ ALMAN VERSİYONU internetten indirdim yanında english pack i var olmuyo.

Alıntıları Göster
    O bizim hüzünlü şarkımızı çal çalda unutalım şu starforce hikayesini 2 gün başka şeyle uğraşsam profesör olurdum aşkım.

• quote:

O bizim hüzünlü şarkımızı çal çalda unutalım şu starforce hikayesini 2 gün başka şeyle uğraşsam profesör olurdum aşkım.

Alıntıları Göster
    bakın arkadaşlar ben çalıştırdım ii okuyun sizde çalıştırırsınız. öncelikle ingilizce versiyonunun içindeki UIData klasörünü kopyalayın sağlama alın. sonra oyunu silin ve almanca versiyonunu kurun F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N bu serial ı kullanın sonra starfuck 0.82 versiyonunu bulun gameburnworld.com da var sadece almanca versiyonu için var zaten sturfuck image fln hepsi içinde.
    sonra link create i tıklayıp gerekli dosyaları gösterin alcohol yüklü olcak tabi image mount edilmiş olcak sonra masaüstünde ki gtr ikonu üstüne linki oluşturun. daha önce kopyaladığınız uidata klasörünüde almanca oyunun içine atın.
    oyun artık ingilizce ve çalışır durumdadır ii oyunlar.

aslında ingilizce versionu içinde deneyin belki olur çünkü ben ingilizce için starfuck 0.83 kullanmıştım olmamıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS: Most Wanted Otomobil Paketi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bakın arkadaşlar ben çalıştırdım ii okuyun sizde çalıştırırsınız. öncelikle ingilizce versiyonunun içindeki UIData klasörünü kopyalayın sağlama alın. sonra oyunu silin ve almanca versiyonunu kurun F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N bu serial ı kullanın sonra starfuck 0.82 versiyonunu bulun gameburnworld.com da var sadece almanca versiyonu için var zaten sturfuck image fln hepsi içinde.
    sonra link create i tıklayıp gerekli dosyaları gösterin alcohol yüklü olcak tabi image mount edilmiş olcak sonra masaüstünde ki gtr ikonu üstüne linki oluşturun. daha önce kopyaladığınız uidata klasörünüde almanca oyunun içine atın.
    oyun artık ingilizce ve çalışır durumdadır ii oyunlar.

aslında ingilizce versionu içinde deneyin belki olur çünkü ben ingilizce için starfuck 0.83 kullanmıştım olmamıştı.

Alıntıları Göster
    1)Install Alcohol 120% version 1.9.2(build 1705)
    2)Create 1 virtual drive with Alcohol 120%
    3)Install starfuck 0.82 Full Beta (0.81 don't work!!!)
    4)Disable virtual drive of Daemon Tools(set number of devices=0)
    5)Instal the GTR Game( 1.0 German release) with iso files mounted with alcohol virtual drive(after installation unmount images from virtual drive!!and config Video card.)
    6)Launch starfuck and select your language in the "preferences" menu;reboot the program
    7)Launch Starfuck and select "starforce 3.4.63.002" in the "Protections" menu
    8)Others windows appears down: "Disable cd-rom" click it and after click on "OK"
    9)Now click on "Patch Blacklist" and at window appear clic "ok"(window=Drivers.. 2\...patched 2..ecc )
    10)Now click "Generator Link"
    Links Generator window :
    -check all boxes: [v] patch blacklist
    [v] patch cd-rom
    ecc.ecc....
    -Select starforce 3.4.63.002 in the "protections" menu
    -Select Alcohol 120% as the Virtual Program
    -Specify original EXE file: go to your GTR.exe installation-directory and select gtr.exe\"open"
    -Select "Start with exe" in the "Type of starting" menu
    -Specify image: go to the .mds MINIimage (es:c:\Documents\My games\Cracks\gtr mini-image\.mds filecd1)
    -click "Create a Link" and create a new exe file and select destination folder(Desktop)
    -close Starfuck
    11)Launch the game with new exe(created with starfuck) and reboot the PC
    12)Launch starfuck and "disable cd-rom".Close the program
    13)Mount the mini-image with alcohol in the virtual drive(right clic on virtual drive\mount image\browse=>.mds cd1\open)
    14)Launch the game(with exe created with starfuck!) and insert this key :F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
    15)Error window appear?........in this case Is necessary:
    -repeat disable-cd-rom with starfuck
    -mount-mini-image on virtual-drive
    -clic on "RETRY"!
    !5)PLay! :-)

Bunu harfinen yapmışım olmuyo.

• quote:

1)Install Alcohol 120% version 1.9.2(build 1705)
    2)Create 1 virtual drive with Alcohol 120%
    3)Install starfuck 0.82 Full Beta (0.81 don't work!!!)
    4)Disable virtual drive of Daemon Tools(set number of devices=0)
    5)Instal the GTR Game( 1.0 German release) with iso files mounted with alcohol virtual drive(after installation unmount images from virtual drive!!and config Video card.)
    6)Launch starfuck and select your language in the "preferences" menu;reboot the program
    7)Launch Starfuck and select "starforce 3.4.63.002" in the "Protections" menu
    8)Others windows appears down: "Disable cd-rom" click it and after click on "OK"
    9)Now click on "Patch Blacklist" and at window appear clic "ok"(window=Drivers.. 2\...patched 2..ecc )
    10)Now click "Generator Link"
    Links Generator window :
    -check all boxes: [v] patch blacklist
    [v] patch cd-rom
    ecc.ecc....
    -Select starforce 3.4.63.002 in the "protections" menu
    -Select Alcohol 120% as the Virtual Program
    -Specify original EXE file: go to your GTR.exe installation-directory and select gtr.exe\"open"
    -Select "Start with exe" in the "Type of starting" menu
    -Specify image: go to the .mds MINIimage (es:c:\Documents\My games\Cracks\gtr mini-image\.mds filecd1)
    -click "Create a Link" and create a new exe file and select destination folder(Desktop)
    -close Starfuck
    11)Launch the game with new exe(created with starfuck) and reboot the PC
    12)Launch starfuck and "disable cd-rom".Close the program
    13)Mount the mini-image with alcohol in the virtual drive(right clic on virtual drive\mount image\browse=>.mds cd1\open)
    14)Launch the game(with exe created with starfuck!) and insert this key :F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
    15)Error window appear?........in this case Is necessary:
    -repeat disable-cd-rom with starfuck
    -mount-mini-image on virtual-drive
    -clic on "RETRY"!
    !5)PLay! :-)

Bunu harfinen yapmışım olmuyo.

Alıntıları Göster
    arakaşım ing versiyonuyla uğraşma boşuna bak ben screenshot bile koydum yukarıya çatır çutur oynuyorum.
    indir almanca versiyonunu sende oyna.

• quote:

arakaşım ing versiyonuyla uğraşma boşuna bak ben screenshot bile koydum yukarıya çatır çutur oynuyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

almanca işte geçen gün indirdim almanca çıktı yanında ingilizce patchiyle beraber yaptım olmadı senin anlatığınla yukardaki hemen hemen aynı ama Projection koruma ekranında kalıyo error veriyo tekrar check disk 3 dakka bekletiyo aynı.

• quote:

quote:

almanca işte geçen gün indirdim almanca çıktı yanında ingilizce patchiyle beraber yaptım olmadı senin anlatığınla yukardaki hemen hemen aynı ama Projection koruma ekranında kalıyo error veriyo tekrar check disk 3 dakka bekletiyo aynı.

Alıntıları Göster
    valla yapamamışsın diyebilirim başka da bişe diemem ben çatır çutur oynuorum almanca duruyosa msnden yardımcı olurum.
    adn3ddd@hotmail.com

• quote:

valla yapamamışsın diyebilirim başka da bişe diemem ben çatır çutur oynuorum almanca duruyosa msnden yardımcı olurum.
    adn3ddd@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Oyunun ingilizce versiyonunu çalıştırabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demus

Oyunun ingilizce versiyonunu çalıştırabilen var mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sanırım bişey unutuyorsunuz starforce clean.exe yi calıştırmanız gerek starforce lu oyunları calıştırabilmek için önce bu şart ondan sonra tekrar deneyin calışacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartopu2

arkadaşlar sanırım bişey unutuyorsunuz starforce clean.exe yi calıştırmanız gerek starforce lu oyunları calıştırabilmek için önce bu şart ondan sonra tekrar deneyin calışacaktır

Alıntıları Göster
    Bu oyunu daemon tool'a mount edip kurdum starfuck ile cdromları disable edip oynuyorum.
    Toca2 ile çok uğraşıp oynamayı başarmıştım, ordan kazandığım tecrübe ile bunu çok kolay çalıştrdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: CoOLMuSTi

Bu oyunu daemon tool'a mount edip kurdum starfuck ile cdromları disable edip oynuyorum.
    Toca2 ile çok uğraşıp oynamayı başarmıştım, ordan kazandığım tecrübe ile bunu çok kolay çalıştrdım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

ingilizce olanımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoOLMuSTi

Alıntıları Göster
    quote:

Bende Alcohol ve Sfnightmare kullandım ama çalışmıyor.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://img234.echo.cx/my.php?image=clipboard015rh.jpg

bi tekrar kurup denediğimdedde cd key hatası vermişti yukarıda yapılanalrı harfiyen yaptım sistem alcohol var...almanca oyun...23 mb mini image da var...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende almancayı çalıştıramadım disk error verip duruyo mini image yapıyorum cdyi check yapıyo 2 3 dk sürüyo sonra hata veriyo, torrentlerdeki yorumlarda aynı yönde

I followed instructions to play this game ,and keep getting disc error.
    Are you suppose to launch game from mini-image or what?
    Anyone been successful in using this, would appreciate some steps incase im doing this wrong..

Reply | Modify / Delete (Coming Soon)
    No Subject Toxic10 - Sunday, March 20 2005 8:05:28 AM

Same problem here. When I try to launch from the mini-image...I get the dirc error message to. Any ideas

disc error Minator - Wednesday, March 23 2005 2:13:57 AM

having the same problem all i get is a disc error.But i think we need a little more help

Thanks for the game

There is no errors whatsoever :).. the game works perfect
    All i did was = Install from large images/reboot pc /dload and start starforce nightmare/disable cd-drive & node/mounted mini image/ entered serial numer/ THEN PLAYED :)
    Nice game :)-------------Enjoy :)

serial number? choijosh - Thursday, March 24 2005 12:09:44 PM

sorry dude couldn't find the serial number.
    where is it? or better yet could you tell me?

oh and for the other guys who can't get it to work. download daemon tool. go to google and just type "daemon tool" and then u mount the mds file and there u go.

No matter what Minator - Thursday, March 24 2005 3:42:13 PM

no matter how i do it is still comes up with a error on the checking cd...

No Subject trippinhard - Thursday, March 24 2005 4:42:27 PM

followed exact dirrections corrgc2000 after mounting mini image and entering serial number i went into my installed dir and launched gtr.exe it goes through disk checking phase then the screen dissapears, same happens when launching it from mini image.
    any ideas..

No Subject trippinhard - Thursday, March 24 2005 4:44:42 PM

edit: just gives me cant find cd error actually so im guessing uhave to do more then just disable cd and node, which there was an easy one use file for this to work correctly :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 18 Nisan 2005, 13:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rivardo

http://img234.echo.cx/my.php?image=clipboard015rh.jpg

bi tekrar kurup denediğimdedde cd key hatası vermişti yukarıda yapılanalrı harfiyen yaptım sistem alcohol var...almanca oyun...23 mb mini image da var...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar son kez Nasıl çalıştıracağınızı anlatıyorum.

Olması gerekenler.
    1-Oyunun Almanca versiyonu
    2-Mini image (german)
    http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/gtrrealracing.htm
    http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_gtr_real_racing.shtml
    3-starfuck 0.82b

Yapılacaklar.
    Oyunu kurun.
    Kurulum bitince oyunu çalıştırın. sizden cdkey isticek. F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
    Verdiğim serial ı girin ve başlatın sistem yeniden başlatmak için yes i tıklayın
    pc yeniden açılınca starfuck ı çalıştırın
    Link generator ı seçin
    yanında küçük kutucuklar olan seçneklerin hepsi işaretli olsun.
    protections = 3.4.63.2
    type of starting = start with exe
    virtual program = alcohol (en yeni sürümünü indirip kurmayı unutmayın)
    specify exe file = oyunun orjinal exe dosyasını seçin
    specify image = yukarıda linkini verdiğim image dosyasını seçin.
    create a link deyip masaüstüne bir link olarak kaydedin.

starfuckı kapatın oluşturduğunuz linke tıklayıp oyuna girebilirsiniz.

ingilizce yapmak için ingilizce diy yamasını ui data klasörüne kopyalayın.

İİ OYUNLAR...

• quote:

Arkadaşlar son kez Nasıl çalıştıracağınızı anlatıyorum.

Olması gerekenler.
    1-Oyunun Almanca versiyonu
    2-Mini image (german)
    http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/gtrrealracing.htm
    http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_gtr_real_racing.shtml
    3-starfuck 0.82b

Yapılacaklar.
    Oyunu kurun.
    Kurulum bitince oyunu çalıştırın. sizden cdkey isticek. F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
    Verdiğim serial ı girin ve başlatın sistem yeniden başlatmak için yes i tıklayın
    pc yeniden açılınca starfuck ı çalıştırın
    Link generator ı seçin
    yanında küçük kutucuklar olan seçneklerin hepsi işaretli olsun.
    protections = 3.4.63.2
    type of starting = start with exe
    virtual program = alcohol (en yeni sürümünü indirip kurmayı unutmayın)
    specify exe file = oyunun orjinal exe dosyasını seçin
    specify image = yukarıda linkini verdiğim image dosyasını seçin.
    create a link deyip masaüstüne bir link olarak kaydedin.

starfuckı kapatın oluşturduğunuz linke tıklayıp oyuna girebilirsiniz.

ingilizce yapmak için ingilizce diy yamasını ui data klasörüne kopyalayın.

İİ OYUNLAR...

Alıntıları Göster
    ehehe toka2 oynamış adamım ben,bu vız gelir ahanda şu an çekiom netten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.