Şimdi Ara

Aspalt gt ve sx1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ngage oyununu renk problemi olmadan calistirabilen varmi sx1de, bircok patck denedim ama oyundaki renkler bozuk, yardimci olursaniz sevinirim

• sx1 inde düzgün bi şekilde asphalt çalıştıramazsın...
  • 6600da bile renk sorunu duzeltilebiliyor mutlaka vardir bunun cozumu,oyun gayat guzel calisiyor ama renkler berbat
  • Yardım dostlar bildiginiz bi link, fix, yama veya progrm aspalt icin
  • Hemen hemen butun modellerde renk sorunu duzeltilebiliyor, sadece sx1 de duzelmiyorsa yazık bu tele artik bu tel adam olmaz:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

Hemen hemen butun modellerde renk sorunu duzeltilebiliyor, sadece sx1 de duzelmiyorsa yazık bu tele artik bu tel adam olmaz:(

ANCAMI ANLADIN
  • arkadaşlar sx1 de süpper ngage oyunları çalişio..bana msj at sana yardımcı olayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    n-gage oyunları ve apps
    21 yıl önce açıldı
    Gta Samp Beyaz Ekran Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Gta vice city sorunu :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alper istersen burayada yaz oyunun detaylarini
  • al sana çözüm burda satılan şeyi alırsan tüm N-GAGE oyunlarına kavuşursun adresi veriyorum

www.n-gage.com
  • Sx1ciler hicmi astalt oynunu duzgun calistirabilen yokmu?
  • asphalt güzel bi oyun hatta 2 si de çıktı fakat sx1 de çalışmıyo benim bizzat deneyip te sorunsuz çalışanlar;
    -requem of hell, operation shadow,tomb raider,rayman 3, pathway to glory
    sorunlu çalışanlar;
    -sega rally(sürekli takılıyo), fifa2004(sesi takılıyo), sonic(görüntü), asphaltı yazmışsın
    kesinlikle çalışmayanlar:
    -pocket kingdom, elder scrolls, x-men, ashen

şimdi bir siteye baktım farklı şeyler okudum ama ben bunların hepsini denedim
  • dostum sega rally oyununu sorunsuz oynamanin yolu oyunun sesini tamamen kapat ozaman sorunsuz oynayabilirsin, rayman3deki renk sorununu nasil hallettin
  • Ben Sx1 de colour fix programini çalistiramadim 6600 da çalisiyomus bu program. Baska bi form sitesinden 4.34 mb lik bi patch indirdim renk problemini ve açilmayan oyunlari düzeltiyomus ama o da sonuç vermedi yani kisacasi SX1 DE ASPHALT'I DÜZGÜN RENKLERDE OYNAMAK IMKANSIZ!!!!
  • imkansiz degildir ama artik kimse ugrasmiyor sx1 icin, sadece fw ile ugrasiliyor ne yazikki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.