arkadaslar bu ngage oyununu renk problemi olmadan calistirabilen varmi sx1de, bircok patck denedim ama oyundaki renkler bozuk, yardimci olursaniz sevinirim
sx1 inde düzgün bi şekilde asphalt çalıştıramazsın...
6600da bile renk sorunu duzeltilebiliyor mutlaka vardir bunun cozumu,oyun gayat guzel calisiyor ama renkler berbat
Yardım dostlar bildiginiz bi link, fix, yama veya progrm aspalt icin
Hemen hemen butun modellerde renk sorunu duzeltilebiliyor, sadece sx1 de duzelmiyorsa yazık bu tele artik bu tel adam olmaz:(
quote:
Orjinalden alıntı: jkomando
Hemen hemen butun modellerde renk sorunu duzeltilebiliyor, sadece sx1 de duzelmiyorsa yazık bu tele artik bu tel adam olmaz:(
ANCAMI ANLADIN
arkadaşlar sx1 de süpper ngage oyunları çalişio..bana msj at sana yardımcı olayım...
asphalt güzel bi oyun hatta 2 si de çıktı fakat sx1 de çalışmıyo benim bizzat deneyip te sorunsuz çalışanlar; -requem of hell, operation shadow,tomb raider,rayman 3, pathway to glory sorunlu çalışanlar; -sega rally(sürekli takılıyo), fifa2004(sesi takılıyo), sonic(görüntü), asphaltı yazmışsın kesinlikle çalışmayanlar: -pocket kingdom, elder scrolls, x-men, ashen
şimdi bir siteye baktım farklı şeyler okudum ama ben bunların hepsini denedim
dostum sega rally oyununu sorunsuz oynamanin yolu oyunun sesini tamamen kapat ozaman sorunsuz oynayabilirsin, rayman3deki renk sorununu nasil hallettin
Ben Sx1 de colour fix programini çalistiramadim 6600 da çalisiyomus bu program. Baska bi form sitesinden 4.34 mb lik bi patch indirdim renk problemini ve açilmayan oyunlari düzeltiyomus ama o da sonuç vermedi yani kisacasi SX1 DE ASPHALT'I DÜZGÜN RENKLERDE OYNAMAK IMKANSIZ!!!!
imkansiz degildir ama artik kimse ugrasmiyor sx1 icin, sadece fw ile ugrasiliyor ne yazikki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme