Şimdi Ara

Galaxy ace 2 ( gt-i8160) kapandı açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Benim şöyle bir sorunum var.Başlıktada belirttiğim gibi Galaxy ace 2 ( gt-i8160) telefonum kapandı ve bir daha açılmadı. Yani telefon hiçbir şekilde tepki vermiyor. Download moda, CWM almayı denedim ses tuşları power tuşu falan hiçbir şekilde çalışmıyor. Telefon aniden kendi kendine kapandı ne oldu ne bitti bende anlamadım. Telefonuma rom yüklemiştim daha önce android sürümü 4.4.4 oldu 2 aydır kullanıyordum hiçbir sorun yoktu. Yardımcı olabilecek olan varsa lütfen birşeyler yazsın. Telefonu geçtim içinde bulunan resimler videolar falan gidecek diye üzülüyorum. USB bellek okumuyor. Bir uygulama var colornote diye o uygulamada bir sürü şey vardı. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu telefon belleğini nasıl kurtarabilirim. Yandex disk yada dropbox kullanmadığıma o kadar pişmanım ki anlatamam.

• Benim de ekran açıldığında beyaz çizgilerle dolu. Bugün yaptırmaya gideceğim. İnşallah anakartta değil de ekranda sorun vardır ve fotoğrafları belgeleri vs kurtarabilirim. :(
  • gokhan19888 kullanıcısına yanıt
    İnşallah
  • sorun anakarttaymış benim telefonda malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan19888

sorun anakarttaymış benim telefonda malesef

Sağlam ace 2 anakartım var ama titreşimi kopuk, çalışmıyor ama kendi titreşiminizi bir şekilde oraya lehimleyebilirsiniz. 50 tl ye satıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Samsung Ace 2 için Liquid smooth romun 3.1 versiyonunu heryerde aradım ama bulamadım. Bulduklarımın linkleri de ölü. Elinde bu sürüm olan varsa yada çalışan link bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.