Şimdi Ara

GTS250 im var 5850 veya 5870 ile degistirmeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nesne tabi ki gözükür yansımalar değişir herşeyden önce yoksa bizde olmayan bir bidon veya sandalye eklerler demiyoruz.
  • cok fark eder paran varsa 5870 yoksa 5850
  • Birincisi GTS 250 tam yük altında 240W çekerken, HD 5850 280W çeker yani elindeki mevcut PSU markalı kalite bişeyse rahatlıkla kullanabilirsin. Bu arada HD 5870 340W çeker tam yükte, ona da yeter 480W'lık kaliteli bir PSU.

İkincisi sen şu an oyunları 30 FPS'de akıcı oynadığını düşündüğün için sana normal geliyor. Aynı oyunu 60 FPS ile oynamaya başlayınca aradaki akıcılık farkını çok çok rahat hissedersin.

Üçüncüsü GTS 250'den HD 5850'ye geçmek; Renault'tan inip Audi'ye binmek düzeyinde bir farklılık yapar ki görüntü kalitesi(en üst seviye detay AA + AF kullanımı vs.) ve akıcılık anlamında her konuda çok büyük fark yaşarsın.

Hepsini geçtim, dördüncüsü ve en önemlisi; oyunlarda ince ayar yapmak gibi bir derdin olmaz, sanki konsolmuş gibi tüm ayarları native çözünürlüğünde sona dayar, AA + AF ne varsa açar ve keyfine bakarsın. En güzeli de bu oluyor zaten.

• beşincisi etrafındakiler tarafında bir havan oluyor
  • AA + AF ve FPS degilde,5870 aldigin zaman adamin sac telleri filan ruzgarda savrulmaya basliyor,dokular cok kaliteli oluyor,daha gercekci goruntu elde ediyorsun vs. o zaman 1 degil 2 milyar verim helal olsun ,cunku benim beklentim bu,cunku oteki turlu hayal kirikligi yasarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

AA + AF ve FPS degilde,5870 aldigin zaman adamin sac telleri filan ruzgarda savrulmaya basliyor,dokular cok kaliteli oluyor,daha gercekci goruntu elde ediyorsun vs. o zaman 1 degil 2 milyar verim helal olsun ,cunku benim beklentim bu,cunku oteki turlu hayal kirikligi yasarim.

Hocam bu bahsettiklerinin kartla ne alakası var
    Uygulamada bu bahsettiğin görsellikler varsa hangi kartı kullanırsan kullan açacaktır gücü yettiğince

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

Orijinalden alıntı: V

AA + AF ve FPS degilde,5870 aldigin zaman adamin sac telleri filan ruzgarda savrulmaya basliyor,dokular cok kaliteli oluyor,daha gercekci goruntu elde ediyorsun vs. o zaman 1 degil 2 milyar verim helal olsun ,cunku benim beklentim bu,cunku oteki turlu hayal kirikligi yasarim.

Hocam bu bahsettiklerinin kartla ne alakası var
    Uygulamada bu bahsettiğin görsellikler varsa hangi kartı kullanırsan kullan açacaktır gücü yettiğince

Benim ekran karti bilgilerim cok eskide kaldi ya,en son GeForce440mx ile GeForceTi4600 arasindaki farki gormustum agzim acik kalmisti,aslinda istedigim seyler oyuna bagli ozellikler haklisin,ogrenmek istedigimde buydu zaten yani ekran kartini fps ve aa icin upgrade etmek istemiyordum cevabimi aldim,GTS250 ile devam edicem yoluma..

• doğru karar vermişsin ekranın büyük (19" altı) değilse o kart 2 sene götürür
  • Of allahım o 2 ekran görüntüsü arasındaki fark adama 5000tl ye pc toplatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Birincisi GTS 250 tam yük altında 240W çekerken, HD 5850 280W çeker yani elindeki mevcut PSU markalı kalite bişeyse rahatlıkla kullanabilirsin. Bu arada HD 5870 340W çeker tam yükte, ona da yeter 480W'lık kaliteli bir PSU.

gts 250 sistem
    hd 5850 sistem
    hd 5870 sistem
    demek istedin sanırım
  • GTS250 ile HD5850 kıyas kabul etmez.

Ancak, kart yükseldikçe görüntü kalitesi artmaz, böyle bir mantık yok. Farkeden şey GTS250 ile Full detay'da 20-30 fps alırken, 5850 ile 60 fps alırsın ki ekran kartı almaktaki ana sebep budur zaten; akıcılık.
  • forever amd forever ati.kusura bakmayın ama daha fazla para verip daha az performans almak enayilik değildir de nedir?sakın nvidia falan filan alıp paranızı sokağa atmayın.fermi diye birşey çıkarrtılar 5970in karşısına.değil i5970 5870 i bile geçemedi.tamamen pazarlama stratejisi.256 bit ile 512 bit arasında bant genişliği yaparak farklı bir segmente geçeceğini zannettiler ama yok öyle yağma.kimse parasını sokağa atmasın.

NVIDIA+INTEL=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gümüşyaka -- 11 Haziran 2010; 14:24:20 >
  • O iki resimde 40 fps alınan daha güzel görünüyor.Ayarlar daha düşüktür heralde sonuçta daha fazla fps, ama bana daha güzel geldi görüntü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

forever amd forever ati.kusura bakmayın ama daha fazla para verip daha az performans almak enayilik değildir de nedir?sakın nvidia falan filan alıp paranızı sokağa atmayın.fermi diye birşey çıkarrtılar 5970in karşısına.değil i5970 5870 i bile geçemedi.tamamen pazarlama stratejisi.256 bit ile 512 bit arasında bant genişliği yaparak farklı bir segmente geçeceğini zannettiler ama yok öyle yağma.kimse parasını sokağa atmasın.

NVIDIA+INTEL=

GTX480, 5870 i ezdi geçti bunu yeryüzünde herkez biliyor bir sen öğrenememişsin, fanatiklikten olsa gerek neyse o zaman öğrenir öyle gelirsin

• hd4870 1gb al 2. el o zaman sıkıntın olmaz
  • quote:

forever amd forever ati.kusura bakmayın ama daha fazla para verip daha az performans almak enayilik değildir de nedir?sakın nvidia falan filan alıp paranızı sokağa atmayın.fermi diye birşey çıkarrtılar 5970in karşısına.değil i5970 5870 i bile geçemedi.tamamen pazarlama stratejisi.256 bit ile 512 bit arasında bant genişliği yaparak farklı bir segmente geçeceğini zannettiler ama yok öyle yağma.kimse parasını sokağa atmasın.

NVIDIA+INTEL=

Aldığım bir işlemciyi en fazla 1.5 sene kullanan birisiyim. Eğer intel kullanırsam, her sefer yeni bir anakart almak durumunda kalırım. AMD'de ise böyle bir durum yok yani bu seçimi sadece günü kurtarmaya göre değil uzun vadedeki maliyetine bakarak vermek gerekir. Sonuçta para kolay kazanılmıyor. 400 TL verip üst seri bir anakart almışsam ve sorunsuz kullanıyorsam ne diye yenisine para vereyim ki? Bu nedenlerden ötürü %20 yavaş kullanır ama çok daha uygun maliyetle PC'mi kullanır artan parayı ekran kartı modelini yükseltmekte kullanırım. Parası bol olan için hiçbir sorun yok elbette o ayrı tabi.

• quote:

NVIDIA+INTEL=

• ATI Radeon HD 5850 vs Nvidia Geforce GTS 250
    Tom's Hardware - Benchmark 2D Power Draw
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PNP-

quote:

NVIDIA+INTEL=

GTX480, 5870 i ezdi geçti bunu yeryüzünde herkez biliyor bir sen öğrenememişsin, fanatiklikten olsa gerek neyse o zaman öğrenir öyle gelirsin

sen zenginsin galiba. atalarımız ne güzel söylemiş parası olan intel aklı olan amd alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gümüşyaka -- 11 Haziran 2010; 19:52:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -PNP-

quote:

NVIDIA+INTEL=

sen zenginsin galiba. atalarımız ne güzel söylemiş parası olan intel aklı olan amd alır.

Esas senin paran çok, çünkü benim ucuza verecek kadar çok param yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.