Şimdi Ara

GTÜ Ceng Marmara Cengden iyi mi,onu geçer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte hocam söyleniyordu sadece ama bu yıl harekete geçtiler . 2. dönem Mühendislik fakültesini taşıyarak başlıyorlar . Dekan kendisi açıklama yaptı . Orada okuyan öğrencilere de sorabilirsin veya öğrenci işlerini de arayıp onaylatabilirsin bilgiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 1 Eylül 2020; 15:0:43 >
  • Konuyla alakası yok ama İzü Ceng ile Medeniyet Ceng nasıldır? Bilenler özelden de yazabilir, konuyu dağıtmak istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Ras al Ghul

...
    Myp ile yerlesecekseniz marmaranin gelmeme ihtimali yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    Myp aynen.

Basvurular online bu sene.Bir sıkıntı cikar diye korkuyorum.Ytu ehm basvurumu gormemis.Gtu ceng ve gazi ee ise onayladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 1 Eylül 2020; 14:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Ras al Ghul

Gtu'nun dil sinavi baya ağırdı.Hazirligi saglam veriyorlardir muhtemelen.
    Troll olduğunuz baya belli oldu :D gördüğüm en rezil yabancı diller bu ünide saygılar sevgiler :D online sınavda da millet kopya çekiyor diye zor yapıyorlar eğitimle alakalı değil. Zor soru sormak sormak sağlam eğitim değildir.
    Onun haricinde bol bol kontenjan var taban puanınız marmaranın eğer üzerinde ise oraya da kabul alırsınız

• gtü bilmem etmem ama zor soru hakkında yazdıklarınıza katılmıyorum itüde sorular kolaylaştırıldı, kamera açma zorunluluğu var fakat millet yine telefondan kopya çekebiliyor böyle olması daha mı iyi sizce?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 15 Eylül 2020; 15:16:13 >
  • marmara gidin bence. forumda, internette popüler oldu diye geçmeyin gtü ye. istanbulda okursanız çok avantaj yakalıyorsunuz. bunları gtü de bulabilecek misiniz? stajlarınızı yapmayı hayal ettiğiniz şirketlerin kaçı istanbulda? bunları iyi düşünün. ankara ve istanbulda iyi denilen okullar varken başka şehirlere gitmeyin. mesela ben itüde okuyorum 2. sınıfa geçtim. uluslarası öğrenci kuruluşlarında takım liderlikleri yaptım, 2 farklı dershanede matematik dersleri verdim, 2 farklı uluslararası kongreye katıldım. bunların kaçını gebzede yapabilirsin. mühendis olacak kişi fırsat yaratmayı bilmeli ve fırsatlar tercih yaparken başlıyor. sağlıcakla kalın.
  • bence bunu okuyan bilir
    @Mithrandir. hocam itüde yüksek not almak kolay mıydı ve sorular kolaylaştırıldı mı gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Eylül 2020; 19:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendisadam18

marmara gidin bence. forumda, internette popüler oldu diye geçmeyin gtü ye. istanbulda okursanız çok avantaj yakalıyorsunuz. bunları gtü de bulabilecek misiniz? stajlarınızı yapmayı hayal ettiğiniz şirketlerin kaçı istanbulda? bunları iyi düşünün. ankara ve istanbulda iyi denilen okullar varken başka şehirlere gitmeyin. mesela ben itüde okuyorum 2. sınıfa geçtim. uluslarası öğrenci kuruluşlarında takım liderlikleri yaptım, 2 farklı dershanede matematik dersleri verdim, 2 farklı uluslararası kongreye katıldım. bunların kaçını gebzede yapabilirsin. mühendis olacak kişi fırsat yaratmayı bilmeli ve fırsatlar tercih yaparken başlıyor. sağlıcakla kalın.
    Katılamkla beraber katılmadığım noktalarda var gebzeyi istanbulun dışı sayamayız. Ha dersen pendik bile istanbul değil böyle olunca evet haklısın ama gebze anadolu yakasıyla tam olarak prganize olmuş doğal bir parça oluyor. Staj konusunda rahat olur ama uluslararası kongre vsvsvsvs bu gibi şeylerde kendisi takip edip kayılmak zorunda bide bazı burslar var gebzede olduğun için yani istanbulda olmadığı için alamaaycağı ....

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    ben de okuyorum hocam mat1 ve fiz1 den cc dc alan arkadaşlarım fiz2ve mat2den 90-100 aldılar nedeni hem kopya hem soruların kolaylaştırılması (kopya için hoca tutanlar bile var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYato

gtü bilmem etmem ama zor soru hakkında yazdıklarınıza katılmıyorum itüde sorular kolaylaştırıldı, kamera açma zorunluluğu var fakat millet yine telefondan kopya çekebiliyor böyle olması daha mı iyi sizce?
    Zor soru kalite değildir diyorum . Zor soru sorarak kalite sağlanamaz. Gidersin saçma sapan kümsenin bilmeyeceği bir detay sorarsın yüz puan dersim herkes sıfır alır. Gtünün hazırlık sınavı eylülde en azından gireceğin sınav kolay olacaktır

• genel olarak kopya çekilmediğini, çok yaygın olmaddığını söyleyebilirim fakat yok diyemem ve sistem de kopya çekilmesini engellemiyor.
    witwiser üzerinden sınava giriorsunuz kamera açınız yüzünüzü gösterecek şekilde oluyor telefonunuzu elinize alıp ekrana bakarak sorunun fotoğrafını çekebiliorsunuz fakat sorular tamamen aynı deil sadece sorudaki değerler farklı ama 1sorunun 5kombinasyonu var,ben kopya çekmedim fakat önceden hazırladığım formül kagıdını laptopun koselerine yapıstırdım pek faydası olmadı fakat 3-4kişi grup olup soruları çekip tuttukları hocaya çözdüren bile var (bu şahit olduğum en extreme durumdu)
    soru sistemi şu şekilde sorularımız 3+7,4+8,9+5,5+11,18+1 olsun bu sorulardan 1ini size sistem rastgele atıyor ama cevap şıkları herkeste aynı 10,12,14,16,19(sadece değerler farklı soru aslında toplama işlemi kısaca)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYato -- 1 Eylül 2020; 19:39:51 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    matematik kolay sorulunca her dersi kolay soruluyor sanmış bazı arkadaşlar. kimya 1 ve fizik 1 sınavları eskisine göre çok daha zordu. süre, soruların zorluğu açısından. kopya çekeni bilemem

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    ben mat1ve fiz1 online sınavına girmedim fakat mat2 2-3tık fiz2 1tık daha kolaydı hatta hocalarım sınavlardan önce korona dönemi diye soruları kolaylaştırdıklarını bile söylediler
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    hocam eskiden fizik 20 soru 2 saat idi şimdi 15 soru 1 saat. eskiden yorum soruları varken şimdi onlar da yok. sorular bir tık daha kolay olsa bile süreden yine eksiye düşüyorsun. matematik cidden kolaydı ona lafım yok

fiz2 1saat 10soruydu hocam, fiz2 için yeterli gelir mi bilemem ama (fiz2 sadece online aldıgım için) fiz1de 20soru 2saat fazla bile geliyordu zaten üstüne soruların kolaylaşması daha da rahatlattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYato -- 1 Eylül 2020; 20:5:33 >
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    hocam dersin ortalaması 25 mi ne bence hiç rahat değil ya

• yorum soruları bence daha zordu, biraz da kişisel olabilir tabi bu konu fakat fiz1de 2-3soru hariç çözülemeyecek soru yok (kendi görüşüm)
    hocam ortalamadan kasıt çan ortalaması ise fiz2 de 50ydi 50alan cc alıyordu (cc=çan ort)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.