Şimdi Ara

GTÜ Ceng Marmara Cengden iyi mi,onu geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikisine de yatay geçiş başvurusu yaptım da.Ikisi farkli tarihlerde açıklıyor.Birini secmek durumundayim.Gtu cengden onay aldim marmara hâlâ belli degil.Ne diyorsunuz riske atmayip Gtuye kayit olayim mi?Marmaranin ne olacagi belli degil.

Bu arada GTUnun ogrenci isleri cok basarili.Baya ilgileniyorlar.

Bu arada ayriyeten Gazi ee de basvurmustum.Ondan da onay aldim.Aselsandaki calisan orani ilgimi çekiyor hep.Bunu da digerleri ile kıyaslayabilir misiniz?

Ek olarak Gebze ceng ve Gazi ee onay verirken ytu ehmden onay alamadim.Benden daha dusuk puanlilar bile girmis.Ya ben yanlış başvurdum ya da onlar bir hata yapti.Ytunun basvurusu mobilden beceremedim daha sonra pcden yaptım.Belki de ondan kabul etmediler bilemiyorum.

Ytude kontenjan olmasina ragmen kabul etmeyince ya Marmara da kabul etmezse diye korkuya kapildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 1 Eylül 2020; 13:51:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GTÜ ceng>boun ybs>udemy>ceng>tıp

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam dalga gecmeden ciddi bir cevap versek hayat memat meselesi.

• Marmara daha iyi bence ama riske atmaya değmez. Hangi okuldan geçiş yapıcaksınız?

• I am Ras al Ghul I kullanıcısına yanıt
    tm'ciyim ama edindigim izlenim:gtu'de zor ama kaliteli bir egitim var, ama sosyallik ve kampus yok. marmara hakkinda fikrim yok.

• Hocam mümkünse sıralaman, ortalaman kaç öğrenebilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MYP ile mi başvurdunuz? Eğer öyleyse marmarayı bekleyin bence. Çünkü çok fazla kontenjan oluyor kabul edilmeme şansı düşük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi CENG?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene gtü’ne gitmiştim hocam. Eğitim olarak makine hocasıyla konuştuğuma göre multi disipliner yetişmeyi teşvikliyorlardı. Bir makineci programlama bilmeli vb. türden. İlgililer bu konuda. Dümdüz okuduğun bölümden çık demiyorlardı. Tek sorun sosyal imkanlar olur bence. Sosyalik ön plandaysa Marmara’ya git ama ileriki zamanlarda taşınacak diye okumuştum bir yerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 15 Eylül 2020; 15:15:27 >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Gtu'nun dil sinavi baya ağırdı.Hazirligi saglam veriyorlardir muhtemelen.

• I am Ras al Ghul I kullanıcısına yanıt
    Okuyanlara sorduğumda hazırlığı atlatabiliyorsanız atlayın demişlerdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açılın geldim

İkisi de iyi okul ancak GTÜ eğitim olarak daha iyi. Sosyal olanaklar olaraksa ders çalışmaktan sosyal şeylere vakit bulamayacaksın GTÜ'de ama son birkaç yılda çokça şeyler yapıldı. Okul Gebzede falan değil Marmaray ile önüne kadar gidiyorsun İstanbul içinden ulaşımı da çok rahat yani.

İkisi de kötü tercih olmaz ama ne aradığına karar vermelisin.
  • Marmara ' nın eskiden çok büyük konum avantajı vardı ama bunu kaybetti . Mühendislik fakültesi Maltepe ' ye taşınıyor olduğu için ben Gtü ' yü seçerdim
  • bilgisayarmuhendisiyim kullanıcısına yanıt
    çok fazla abartılıyor zor falan değil

yusuf hoca da dedi eskiden sıralaması çok kötü öğrenciler giriyormuş ondan agnoları düşük çıkıyormuş mesela geçen sene sadece 3.5 aşanlar sınıfın yarısından fazlaymış

ama eskiden 3.5 aşan diiye bir şey yokmuş

hatta fazla da ders çalışmadıkları halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Eylül 2020; 14:32:31 >
    önceden 60-70binlikle giriliyordu şimdi 20binlerle giriliyor hatta (eskinin 20bini şimdinin 20bini düşünme çok fazla mezuna kalan var 20bin çok çok iyi başarı eskisine göre)

bir hoca öyle dedi eskinin agnolarına bakmayın gençler şimdi daha zeki öğrenciler girdiğinden agnoları çok iyi hatta bazı öğrenciler 3 yılda bitirmede ışık bile gösteriyormuş

yani zor diyip öğrenciler soğutmayın okuldan zeki öğrenciler hep yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Eylül 2020; 14:35:51 >
    Buna inanma bu okulun adamı. Birkaç yıldır başka okulları gömerek millete gtü yazdırmaya çalışıyor. Açtığı konunun linki okulun sitesinde bile var

Marmara çok daha iyidir her açıdan.
  • ben de biliom gtü ile boş muhabbetleri açan adam o maalesef

oranın hocaları falan da buna çok kızgın küfür ile okulu ilişkilendirdiğinden dolayı
    Sosyal olanaga o kadar takilmam.Kyk yurdu cikmasini isterim acikcasi.Gtu icin Istanbul kyklarina mi yoksa Kocaeli kyklarina mi basvurmak daha mantikli?

Anladigim kadariyla Marmara ve Gtunun seviyesi yakın.Istanbulda staj imkanlari daha genistir.Marmara daha cazip geliyor bana.Ama ya gelmezse diye korkuyorum.Bu sefer gtuden de olurum çünkü tarihi geçiyor marmara aciklanana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 1 Eylül 2020; 13:53:44 >
  • Ek olarak Gebze ceng ve Gazi ee onay verirken ytu ehmden onay alamadim.Benden daha dusuk puanlilar bile girmis.Ya ben yanlış başvurdum ya da onlar bir hata yapti.Ytunun basvurusunu mobilden beceremedim daha sonra pcden yaptım.Belki de ondan kabul etmediler bilemiyorum.2 kere basvurdum diye.Ama rezil bir basvuru sistemleri var.

Ytude kontenjan olmasina ragmen kabul etmeyince ya Marmara da kabul etmezse diye korkuya kapildim.Online basvuru oldugu icin benden veya onlardan kaynakli sorun çıkabilir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 1 Eylül 2020; 13:53:22 >
  • O muhabbet yillardir varmis ve tasinmamis hâlâ.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.