Şimdi Ara

GTÜ’den Marmara’ya geçmeye değer mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • param olsa Bilkent cs'ye geçerim neden ctis'le uğraşayım  

• Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

böyle bir durum olduğunu bilmiyordum, GTÜ'den puanı yüksek diye belki daha iyi olabilir diye düşünmüştüm GPA yüksek gelince, geçmeyeceğim gibi görünüyor şimdilik

• hvl00 kullanıcısına yanıt

cidden okulun ismi çok önemli yks circleları dışında kimse bilmiyor okulu, çok sıkıntılı bir durum mezun olduktan sonra özellikle iş ararken. Sektörde okulun isminin bilindiğini iddia ediyor hocalar ama hiç inandırıcı gelmiyor bana. Ha ben bunu bile bile yazdım götü ama artık sinirlerimi bozmaya başladı.

• cengcici C kullanıcısına yanıt
    Milleti bosver var. Ben itü deyince yildiz mi diyen yildiz tutmadı mı diyen oluyor bir sürü. İstanbul Üni sanıyor bazıları. O önemli değil. Sektör önemli ve halktan farklı oluyor genelde. Ama gtü ne durumda bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

knk benim arkadas 2022 de gecti ve 1 in sonunda gecmisti

Geçen sene toplamda 21 kişi GTÜ Bilgisayar Mühendisliğinden SAÜ Bilgisayar Mühendisliğine yatay geçiş yapmış. Benzer bir şey Marmara için de var. Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 18 kişi, çeşitli üniversitelere yatay geçiş yapmış.

• Jamser kullanıcısına yanıt

GTU'den SAU'ye insan niye geçer? Objektif olarak, her açıdan daha alt sınıfta bir okul değil mi SAU?

• Jamser kullanıcısına yanıt

O SAÜ mevzusu 10 yıllık mevzu, bölümün puan düşükken öğrenciler okula dayanamayıp kaçıyormuş. Son senelerde kaçanlar genelde YTÜ, İTÜ’de başka mühendislik başka bölüm veya tıbba geçiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

Eski mevzu hocam yakınmış eskiden puanları, şimdi biri 10k’dan alıyor diğeri 50k, imkânı yok öyle bir şey olmasının şu an. Bırakanların çoğu tıp okuyor her mühendislikte olduğu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.