Şimdi Ara

Gtx 1050 içinden hdmi kablosu çıkıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hdmi monitör alabilirim o yüzden sordum. Ekran kartı içinde hdmi kablosu geliyor mu?. Ya da alacağım Hdmi monitör içinden çıkıyor mu kablo?

• Çıkmıyor.
  • DesTroYeR00x kullanıcısına yanıt
    Hem monitör hem de ekran kartı içinden çıkmıyor öyle mi? Peki hdmi kablosu kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Kaliteli hdmi için ne kadar para biçmem gerekiyor?
  • gollum61 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartından çıkmadığı kesin ama monitörlerin bazılarından çıkıyor. O modele göre değişir.Hdmi kablolarda çok teferruat yok açıkcası yada görüntü kalitesinde pek fark olmaz. Altın uçlu ve 1.4 standardında olan kablo tercih edebilirsin.Marka çok önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollum61

Hem monitör hem de ekran kartı içinden çıkmıyor öyle mi? Peki hdmi kablosu kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Kaliteli hdmi için ne kadar para biçmem gerekiyor?

Ekran kartından kesinlikle çıkmaz. Monitörlerde ise iş değişir. Monitörde hdmi varsa %90 hdmi kablo da vardır. Aoc ve viewsonic marka monitörlerin çoğundan çıkar. Hatta benim Aoc monitörden 3 kablo da çıkmıştı: Hdmi, dp, vga.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa kablolarda marka çok önemli değildir. Dijital sinyalde kablo fiyatı tam bir kandırmaca. Dijital sinyalde görüntü vardır veya yoktur. Bu kablo sizin işinizi görecektir.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hama-11964-altın-uçlu-1-5-m-hdmı-kablo-1036997.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CjwKCAiAz-7UBRBAEiwAVrz-9Voxfhfpfe5myegI8kpl5mmu3kT1ZcKqln9ySCS0ifeeO06rKq2vtBoCt8AQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CKThiaTt0tkCFY3iGwodCS0F4g

• Teşekkür ederim hepinizin zamanı için :D yardımcı oldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollum61 -- 4 Mart 2018; 17:22:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollum61

Teşekkür ederim hepinizin zamanı için :D yardımcı oldunuz.

Monitör tavsiyesi istersen ona da yardımcı oluruz.

• Hmm direkt size topladığım sistemi atsam bana dezavantajlarını söyleyebilir misiniz? Çitayı daha yükseltemem. İleriye dönük bir pc toplamaya çalıştım ve bu çıktı Gtx 1050 içinden hdmi kablosu çıkıyor mu?

Herşeyi uyumlu yaptım sanırım lakin bu sistemde bi aksaklık var mı sizce? Yoksa bunu almalı mıyım (Ssd ve powera sahip olduğum için resimde yok)
  • Gtx 1050 içinden hdmi kablosu çıkıyor mu?
    Ram'i Ram olarak CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Single Ram tercih ederbilirsin. Biraz daha ucuz ve gecikme değeri daha düşük. 1050 yerine de 1050 ti daha mantıklı olur uzun vadede. Kasa bence o fiyatı haketmeyen bir kasa. Powersız daha uygun kasa tercih edebilirsin misal XIGMATEK HAWTHORN EN9535 felan alabilirsin. 200 tl ve birsürü ledli fanı var. Fan sayısı fazla diye biraz fan sesi yapar ama.
  • https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-kablosu-1-4b-3d-boyutlu-lcd-laptop-4239p-ara-baglanti-erkek-erkek-tv-baglama-kablo-uydu-konsol-327255557

ben bu kablonun 5 metre olanından aldım ve gayet kaliteli. tavsiye ederim. yalnız markanın önemsiz olduğu konusuna katılmıyorum. evde bir kablom daha vardı. uydu alıcısı ile çalışıyordu ama playstation 3 ile çalışmamıştı. onu bir şekilde desteklemedi. farklı bir boyda alacaksan bu satıcının diğer ürünlerine de bakabilirsin

• Hocam ben daha geçen gün aldım sıfır çıkmadı içinden sadece ekran kartı ve kullanım klavuzu vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.