Şimdi Ara

GTX 1050 Tİ 90 Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar ben bugün oyuna girdim ve ekran kartı fanlarını açmayı unutmusum 2 3 dakikalıgına ekran kartı 90 derece olmuş ekran kartı bir zarar görmüşmüdür ya bilgisayarım 3 günlük bile değil lütfen söylermisiniz

ya lütfen bi konuya girip çıkmayın bir şey yazın daha yeni aldım pc yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver4bronze -- 15 Haziran 2017; 15:41:42 >

• 2-3 dk 90 derece oldu diye kart ölmez merak etmeyin. Fanları aktif etmeyi sakın unutmayın 100-110 derecelere cıkarsa elinizde kalma olasılıgı yüksek.
  • şimdi baktım sitesinde 97 derece üstü ekran kartı yanarmış içim rahataldı saolun
  • silver4bronze S kullanıcısına yanıt
    Öyle bi zarar gelmeden önce kendini korumaya alır zaten kart. Sizin tespit ettiğiniz herhangi bir hata ya da grafik bozulması vs yoksa sıkıntı yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kaydetmiştimde fan açmasın diye oyuzden birşey sorucaktım birde ben oyuna girince kartı gaming moda alıyorum fan hızını %34 %36 ya falan çıkartıyor 70 derece oluyor oyundayken bu sıcaklık normalmi tabi fan hızını arttırınca düşüyor ama gaming moda alınca 70 derece oluyor kart normalmi size?

ve oyuna girdim tekrar fps değerleri aynı bir sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver4bronze -- 15 Haziran 2017; 16:0:59 >
    70 dereceler normal.
    İsterseniz msi afterburner programı ile custom fan profili ayarlayabilirsiniz. Sesi rahatsız etmicek fan yüzdelerini kendiniz belirleyin. Kart 70derecenin az altına indirilebilir böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: silver4bronze

ben kaydetmiştimde fan açmasın diye oyuzden birşey sorucaktım birde ben oyuna girince kartı gaming moda alıyorum fan hızını %34 %36 ya falan çıkartıyor 70 derece oluyor oyundayken bu sıcaklık normalmi tabi fan hızını arttırınca düşüyor ama gaming moda alınca 70 derece oluyor kart normalmi size?

ve oyuna girdim tekrar fps değerleri aynı bir sıkıntı yok

Yahu gayet normal herşey bir sorun yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Yeni almış pc yi. Olur öyle hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 15 Haziran 2017; 16:10:23 >
  • tamam kusura bakmayın yeni aldım sistemi 2 3 gün oluyor biraz korktumda :D son birşey soracam bu ekran kartı 70 dereceyken 2 saat falan oyun oynarsam bir sıkıntı olurmu yoksa fan hızını arttırmalımıyım :D başka soru sormayacam
    70i geçmeyecek şekilde ayarlayın siz fanları 69-70 takılsın. Sıcak günler kapıda. O yüzden serin olması daha iyi. Ama isterse 75-80 derecede olsun 5 saat oyun oyna yine sıkıntı olmaz. Çok takılmayın kısaca

• Valla çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
    Rica ederim

• O kart yanar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Trollüyomusun abi korkutma ya :D
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Şşş çaktırma ben de yanmaz diye kandırmıştım tam

• :((((((((((
  • Bilgisayar bu merak etme tatilin keyfini çıkar otomatik ayarda ekran kartı fanı kalsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 derece fazla 1050ti için.
    Hangi markanın?
  • asus technopatta gta 5 testi yapmıs orda 73 derecede kart değerleri iyi diyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver4bronze -- 15 Haziran 2017; 17:8:49 >
    Hangi modeli rog mu? expedition mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.