Şimdi Ara

GTX 1050 Tİ 90 Derece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: silver4bronze

asus technopatta gta 5 testi yapmıs orda 73 derecede kart değerleri iyi diyorlar?

Seni yiyorlar bir sorun falan olmaz. Güle güle kullan bilgisayarını, takma bu kadar kafaya keyfini çıkar. Gpuya da custom fan profili ayarlama kendi biosu 70 derecenin altında tutar zaten onu. Gayet normal değerler bunlar. Yutuptan aç FPS testleri izle bütün testlerde gpuların 70+ derecelerde çalıştığını göreceksin. Mesela benim ekran kartım 66 dereceye kadar fan açmıyor sakıncalı dereceler olsa Asus böyle birşey yapmaz değil mi? Daha içini rahatlatmak için ne söyleyebilirim bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • expedition
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    90 derece çalışamaz, Gpuboost 3.0 programı hızını keser. 1080 78, 1070 73, 1060 68 dereceye kadar ısınıyor. Daha sonra saat hızını düşürüyor anlık olarak.
  • Ben ref 480 le bile 90 goremedim sen nasil becerdin

Degerler hatali olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    Fanı sıfıra sabitlemiş sanırım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050Ti 70 Derecede mi çalışıyor?

O kartta bi sıkıntı olmasın, benim 1060 4 saat aralıksız oyunda bile 60 dereceyi geçmiyor.
  • asus gtx 1050 ti modeli var bende ve asusun programında gaming mode var onu açınca 70 derecede fan hızını %39 a sabitliyor ama eğer düşürmek istersem %50 ye alıyorum sıcaklık 60 65 dereceye düşüyor

ve fanı sıfıra sabitledim oyuzden 90 derece oldu ve 13 th friday oyunu oynuyordum o arada ağır bir oyun oyuzdendir :D

aralıksız 2 buçuk saatir battlefield 4 oynadım ultra ayarlarda sıcaklık 73 ü geçmedi ve bir sıkıntı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver4bronze -- 15 Haziran 2017; 20:0:59 >
  • silver4bronze S kullanıcısına yanıt
    Benim ekran kartlark %85 fan hızı 82 derece ve %99 yük ile çalısıyor miningten dolayıda muhtemelen haftalarca belki aylarca aynı yükte acık kalacak. Umarım birşey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silver4bronze S kullanıcısına yanıt
    E.kartı için 70c yüksek bir değer değil 80-85c lerdede saatlerce oyun oynarsın sorun olmaz, kartına sıcak çalışıyor denmiş ama yaz aylarında olduğumuzdan o ısı çok normal hatta diğer birçok karta göre yaz ayları baz alındığında düşük bile sayılır, kartın kışın 60-70c aralığında çalışıyordur yazın 70-80c arasında çalışabilir v.s.
    Kısaca 70c gibi bir değer kafaya takılacak birşey değil rahat olabilirsin v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 16 Haziran 2017; 0:1:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.