Şimdi Ara

GTX 1050 Ti (Devre Dışı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • monster abra v13.4 laptopum var driverları kurdum oyuna sağ tık yapıp yüksek güçlü nvidia seçmeme rağmen entegre ile açıyor. nvidia denetim masası ayarlarından da bir bir exeleri ekleyip nvidia seçtim ama ne çare. nvidia gpu etkinliğine bakıyorum sadece nvidia uygulamaları görünüyordu. formatlayıp tekrar driverları kurdum şimdi GTX1050Ti(Devre Dışı) yazıyor gpu etkinliğinin üstüne geldiğinde. kafayı yemek üzereyim yüksek güçlü n... varsayılan gözükmesine rağmen onunla açmıyor. lütfen bilen biri yardım etsin

• Sistemdeki sürücüyü kaldırıp 397.64 numaralı sürücüyü yükleyin. Son sürüm sıkıntılı bazı bilgisayarlarda malesef.
  • hocam onuda denemiştim olmamıştı gün boyu uğraştım kafayı yedim en son DDU ile intel ve nvidiayı kökten silip önce inteli sonra nvidiayı kurdum şimdi geçiş sağlanıyor saolun
  • Bilgi için teşekkürler :) DDU ile ekran kartlarını kaldırıp bir NVdia'nın bir önceki sürümünü yükledim sorun çözüldü.

Bendeki sorun da Güncelleme yapıldıktan sonra, (1803 ve NVDİA 397,93 sürümleri) GTX1050 devre dışı diyor ve hiçbir şekilde geçiş yapılmıyordu. (Elle sadece GTX1050 yi seçsem bile).Bilgisayar sürekli donmaya başladı. Mavi ekran mı dersin, açılışta siyah ekranda kalma mı dersin :)

ama GTX 1050 Yi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktığımda sorun çözülüyordu. 1803 ile NVİDİA 397,64 ü kurdum. sorun çözüldü.

NVDİA experince de açılmaya başlamıştı ama güncelleme yaptı otomatikmen sanırım şuan açılmıyor. Yeniden kur dediğimde c++ hatası veriyor. Bunada şükür şimdilik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.