İmzamdaki kart aynen ek güç girişide yok şahsen banada çok garip geldi Hwbot felan yukleyim bakem ne yorum atacaklar münafıklar
Jack Martin
kullanıcısına yanıt
Görmeden birşey diyemeyiz ama masaüstünde 2300 de görebilir hatta 2300mhz ile gpuz nin testindede çalışabilir fakat önemli olan oyuna girildiğinde bu değerde sorun çıkartmadan çalışabilmesi.
Mesela MSI ın güç girişsiz kartınn bellekleri 2127mhz e çekmişler ama yüke girince 2000mhz de çalışmış görünüyor, bahsi geçen mesajdaki kartında güç sınırlaması yüzünden GPU yüke girince bellirli bir hıza (örneğin : 1910mhz gibi) çakılıyor olabilir.
İmzamdaki kart aynen ek güç girişide yok şahsen banada çok garip geldi Hwbot felan yukleyim bakem ne yorum atacaklar münafıklar
En kısa zamanda ss bekliyoruz hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Martin
quote:
Orijinalden alıntı: Overlord7134
En kısa zamanda ss bekliyoruz hocam.
Kart yeni aldim sayılır incelemesi yapıp forumda konusunu açıcaktım ama gel gelelim sabit harddiskim arizalandi badsector cikti harddiskte windows bile açamiyordum servise yolladim büyük ihtimal değişim yaparlar . Başka harddiskimde olmadiği için beklemek zorundayim gelir gelmez ss video eklenicektir