Şimdi Ara

Gtx 1070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabahttps://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-gtx1070-ex-gtx1070-o8g-8gb-256bit-gddr5-ekran-karti-pm-HB000006TD2Q bu kartı aldım 2607 tl fiyat iyimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el temiz 1080 alınabilirdi bu fiyata

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mining çıktığından beri ikinci ele güvenemiyorum.Bide 3 yıl garanti var ya.ßimdi tek eksik i5 6500 ü yenilemede ne önerirsiniz.

• Eski ekran kartım sspphire r9 285

• Eski ekran kartım sspphire r9 285

• Sıcak ve sesli çalışması harici sıkıntı olmaz.
  • Açık dünya oyunlarında dar boğaz görünüyo vvideolarda daha ekran kartı gelmedi bayramdan sonra denicem bakalım monitorum 144 hz full hd freesync

• 7700 almanız lazım. Overclock destekliyorsa anakart K da olur. Ama 1070 için K sızı da yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 15 Haziran 2018; 14:41:18 >
  • coolbaris11 kullanıcısına yanıt
    Monitör 60 ya da 75hz olsa darboğaz hiç hissedilmezdi ama 144hz ile biraz olabilir. Yine de i5 6500 iyi işlemcidir öyle gömülecek bir işlemci değil. Elimde i7 3770k var 4.5ghz'de kullanıyorum. Oyun performansı i5 6500 ayarında ve 60hz de hiç sıkıntı görmedim. Şu şartlarda elinizde bütçe olduğunda i7'ye geçmeniz muhtemelen biraz daha rahatlatır. Ama çok acil değil, zira oyun oynarken bir sıkıntı yaşamadığınızı göreceksiniz.

Ekran kartına gelince, gayet iyi bir firmanın iyi bir modeli. Bu konuda kafanız rahat olsun. Ekran kartı ısınması çoğu zaman bir sorun değildir, işlemcilere göre çok daha ısıya dayanıklı olur ekran kartları. 80 dereceyi geçmemesine dikkat etmeye çalışın uzun ömürlü olması açısından. Bunu yönetmek için manual fan curve kullanabilirsiniz. Örneğin msi afterburner vs programlar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 16 Haziran 2018; 12:23:6 >
  • Teşekkürler birkaç ay içinde işlemcide yenileyebilir.

• Teşekkürler birkaç ay içinde işlemcide yenileyebilir.

• Daha ucuza, soğutması daha iyi Gaming X modelini alabilirsin.

• Ben 2607 tl ye aldım asus 1070 aradaki fiyatı gözüm kesmed

• Şimdi bende msı gaming m3 anakart var en baba intel hangi işlemciyi alabilirim.

• Bana şu anda 1151 soket işlemci lazımdı ama .Elimdeki anakarta göre i7 bakıyorum.

• Ayberk1456 kullanıcısına yanıt
    kullanıcı kartı almış; Siz alabilirsiniz diye öneri sunuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 24 Haziran 2018; 14:54:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.