Şimdi Ara

GTX 1070 Psu ve Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kasa ve psu bu sisteme yeterlimidir?
    Önerebileceğiniz ya da kullanıp memnun kaldığınız varsa kasa+ psu hakkında bilgilendirirseniz sevinirm.

GTX 1070 Psu ve Kasa Önerisi

• Sistem galiba o.c üzerine. K serisi ve anakart z170 ve soğutucu. Ben i5 6500 ve msi gmng 1070 kullanıyorum. Kasam 750w. Öyle butcenize var ise sıkıntı olmaması için ya 700 ve üzeri yada 600 civarı gold bir psu öneririm. Yalnız kasaya dikkat ilk dark woofer almıştım, kartın güç giriş yerine bitmesinin giriş yerinin üstüne kasanın yapısındaki metal geldi bizde değiştim.darkenigma. rahatça sığdı.
    Ayrıca monitorunuz nedir?
    Ayrıca gtx1070 ocsiz bile güçlü kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xstrayder123 -- 31 Temmuz 2016; 19:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xstrayder123 X kullanıcısına yanıt
    Yeteceğini düşünüyorum. Kasayıda öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan_kahveci10 -- 31 Temmuz 2016; 20:10:26 >
  • Aslında oc ile ileride performansı artırmak için bunları seçtim ama bir yandan da i7 6700 ve daha düşük bütçeli bir anakart ile oc'siz risksiz mi olsa diyorum. Daha önce de oc yapmadım açıkçası. Sessiz cızırtısız 700-750w varsa bildiğiniz psu önerilerinizi beklerim. Ayrıca monitör için maalesef 2k bütçem yetmiyor Asus VG248QE ya da Vievsonic XG2401 düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.