Şimdi Ara

GTX 1080 SAAT 16.30 DA BOSTANCI VATANDA!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiye de fiyatlar oturmaz ise evga yada zotac arasından birini secip amazondan alacam.Aslinda 2 ay beklersem abd den gelecek arkadaş var ama o kadar kartsız kalır mıyım bilmiyorum. idareten r7 360 aldım kesmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

Adamın monitörü 1600x900 yalnız, ne kadar fikir verir bilemem

Monitörüm yok, 47 inch 1080p TV kullanıyorum. Benchmark programının default ayarlarıyla yaptım testi.
  • şu vatandan almayın da nereden alırsanız alın..
  • Bu antipatinin neyden dolayı geldiğini çözemedim ama, vatandan almayın demek saçma. Gidip diğer websitelerinden alınca daha ucuza geldiği doğru fakat adamların mağaza derdi yok, eleman dertleri yok, 1 tane depoları var. Getirip yolluyorlar.Maaliyet zincir mağazalara göre 1000/1 oranda. Ne iş yaptığını bilmiyorum fakat hangi firma hangi site olursa olsun kar yapmadan satmaz. Technobiyotik veya sinerjinin kar yapmadığını falan mı düşünüyorsun? Yorum yaparken mantıklı yorum yapın.
  • 980 ti sahiplerinin dikkatine kartınızdan performans beklemeyin.Gtx 1080 980 ti ın 20 katı güçte direk satın kartları elinizde kalmadan.Satmayı düşünen varsa 500 e alırım sonra 2000 daha eklersiniz 1080 alırsınız.Zira 980ti League of Legends bile açmakta zorlanıyor 30-45 fps.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamble94

Bu antipatinin neyden dolayı geldiğini çözemedim ama, vatandan almayın demek saçma. Gidip diğer websitelerinden alınca daha ucuza geldiği doğru fakat adamların mağaza derdi yok, eleman dertleri yok, 1 tane depoları var. Getirip yolluyorlar.Maaliyet zincir mağazalara göre 1000/1 oranda. Ne iş yaptığını bilmiyorum fakat hangi firma hangi site olursa olsun kar yapmadan satmaz. Technobiyotik veya sinerjinin kar yapmadığını falan mı düşünüyorsun? Yorum yaparken mantıklı yorum yapın.

Ornek inventus
    Bircok siteden pahali dogru ama

Hizmet kalitesi
    Musteri odaklilik
    Musteriye saygi
    Bilgi

Bu sirkette var
    Vatanda var mi
    Yok (tecrubelerime dayanarak soyluyorum)

Farkettiyseniz sirket dedim
    Sirketin kurulim amaci karr gutmektir
    Tabiikide kar amacli olacaktir

Sanirim benim ve arkadsin demek istedigi
    Hem fazla verip hemde sizi yada musteri adam yerine koymayan
    Bilgisiz ilgisiz bir yerden urun almanin mantigi nedir

İnventusta vatan gibi bir kurumsal firma olsa oda vatan gibi olabilir
    Bu durumlarin onune yonetimin kararlari ve personel-personel alimi ve personel egitimden gecer
    Ama vatanda ne boyle bir yonetim var nede personel

Evet yorum yaparken mantikli yorum yapmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 28 Mayıs 2016; 22:11:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Referans kartın adını FE diye değiştirip, üstüne de 100 Dolar pahalı satması tarihi kazıktır. Hatta 150 Dolar pahalı diyelim biz ona. Önceki seride muadili 980'e göre 50 Dolar daha pahalı çıktı.

Hadi 100 Dolar pahalı, ama eski soğutucudan farkı ne peki ? Kart yine %50 fan hızında yanıyor.
  • Aklima bi atasozu geldi okuyunca basligi taze .... sinek cok konar diyee

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Referans kartın adını FE diye değiştirip, üstüne de 100 Dolar pahalı satması tarihi kazıktır. Hatta 150 Dolar pahalı diyelim biz ona. Önceki seride muadili 980'e göre 50 Dolar daha pahalı çıktı.

Hadi 100 Dolar pahalı, ama eski soğutucudan farkı ne peki ? Kart yine %50 fan hızında yanıyor.

980 550 dolar, 1080 FE 700 dolardan cikti yanilmiyorsam.

580 ve 680 ise 500 dolardan cikmisti. 680'den itibaren orta seviye GPU'yu ust seviye gibi sunmaya basladiklarini da dusunursek, ciddi bir kaziklama soz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Mayıs 2016; 23:32:45 >
  • Killabyte K kullanıcısına yanıt
    Şaka bir yana oyunların singleplayer modunda darboğaz yapmaz :D
  • Aynen öyle, hatta 980 Ti 650'den çıkmıştı.
  • gamble94 G kullanıcısına yanıt
    allah akıl fikir versin,bir de tutmuş mantık edebiyatı yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

1080 çıkınca 980 ya da 980ti düşer diyenler hayal görüyor.

780 kullanıcısıydım, 980'ler çıkınca, 780'ler düşüş yaşamadı, üretimleri durduruldu, varolanlar da eski fiyattan satıldı.

Nvidia'yı hiç tanımamışsınız

İkinci el düşer hocam. Yoksa evet Nvidia stok bitirelim diye kartları ucuza filan satmıyor orası doğru

Ha ikinci el bir nebze düşer ama sıfır kartlarda çok düşüş olmaz.

İkinci ellerde bile aşırı düşmeler olmaz çünkü 970, 2 yıl daha idare edecek bir kart, dolayısı ile kimse çok kelepire satmaz bir iki sene içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

980 ti sahiplerinin dikkatine kartınızdan performans beklemeyin.Gtx 1080 980 ti ın 20 katı güçte direk satın kartları elinizde kalmadan.Satmayı düşünen varsa 500 e alırım sonra 2000 daha eklersiniz 1080 alırsınız.Zira 980ti League of Legends bile açmakta zorlanıyor 30-45 fps.

Sen 500 TL veriyorsan ben 1250 TL veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

hani nerede "çok daha güçlü kart çok daha ucuza geliyor, tüm diğer kartlar öldü" diyen şampiyonlar?

alalım sizi şöyle ön sıraya...

Onlara "ölücü" diyoruz. Amaçları forumda bilgili gibi konuşup 980ti ları 900e filan alabilmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

980 ti sahiplerinin dikkatine kartınızdan performans beklemeyin.Gtx 1080 980 ti ın 20 katı güçte direk satın kartları elinizde kalmadan.Satmayı düşünen varsa 500 e alırım sonra 2000 daha eklersiniz 1080 alırsınız.Zira 980ti League of Legends bile açmakta zorlanıyor 30-45 fps.

Millet çok zeki çoook.

• quote:

Bu antipatinin neyden dolayı geldiğini çözemedim ama, vatandan almayın demek saçma. Gidip diğer websitelerinden alınca daha ucuza geldiği doğru fakat adamların mağaza derdi yok, eleman dertleri yok, 1 tane depoları var. Getirip yolluyorlar.Maaliyet zincir mağazalara göre 1000/1 oranda. Ne iş yaptığını bilmiyorum fakat hangi firma hangi site olursa olsun kar yapmadan satmaz. Technobiyotik veya sinerjinin kar yapmadığını falan mı düşünüyorsun? Yorum yaparken mantıklı yorum yapın.

vatan'ın çok pahalı olması ?
    5 yıllık satılmayan işlemcileri ellerinde tutup dolarla birlikte yükseltmeleri ? fx9xxx'in geldiği durum 1000 lira... git intel i7 al daha iyi.
    650 liralık intel i5 6500'ü 850 liraya satmaları...
    vatanda çalışan elemanların, müşterilerden kazandıkları parayla müşteriyi iplememeleri ?
    3-5 yıllık parçaları dolar yükseldiği zaman yükseltmeleri, ve dolar düştüğü zaman indirime gitmemeleri ?
    vatanda ekran kartında çıkacak olan cw sorununu, bir sorun olarak görmemeleri ? değiştirmemeleri ? hatta coil whine diye bir sorun yoktur demeleri. tüm forum üyelerinin bu sorununa, bir sorun olarak bakmamaları. neredeyse ekran kartı üreticileri bile cw'yi bir sorun olarak kabul ederlerken vatan bilgisayarın elemanlarının cw sesini yok sayması ?

ellerinde düzgün olarak boş bir kasa bile yok. 500 lira altına sağlam boş kasa bulamazsın.
    Arkadaş ,eğer vatan böyle ilgisiz, bilgisiz, tutarsız elemanları barındırmaya devam ederse, sonu gold bilgisayar gibi olacak demedi demeyin!.....
    eğer düzelteceklerse, çalışanlarını terbiye edeceklerse eskisi gibi vatan bilgisayardan parça alımına devam ederim. varsın işten eleman çıkarıyorlarsa çıkartsınlar, çünkü onlar maaşlarını ordan kazanıyorlarsa, bende tüm kazandığım parayı orda harcıyorum. bana biat etmeliler. yoksa alışveriş yapmam.....
    zamanında nasıl teknosadan alışverişi - golddan alışverişi kestiğim gibi vatandanda kestim.

antalya lara'daki vatan çalışanları çok terbiyesiz.

ayrıca bunca zamandır, vatan'ı överdim. Hâlâ övüyorum ama. sinerji vs vs ne kadar internetten alışveriş sitesi varsa hepsi vatandan daha iyi.

AYRICA; 2. el ekran kartı alırken bile satan adam cw garantisi veriyor. cw'li yada cw'siz diye satabiiyorken, vatan bilgisayarın bu duruma düşmesi çok acı birşey.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail_Yaman -- 30 Mayıs 2016; 6:35:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmail_Yaman

quote:

vatan'ın çok pahalı olması ?
    5 yıllık satılmayan işlemcileri ellerinde tutup dolarla birlikte yükseltmeleri ? fx9xxx'in geldiği durum 1000 lira... git intel i7 al daha iyi.
    650 liralık intel i5 6500'ü 850 liraya satmaları...
    vatanda çalışan elemanların, müşterilerden kazandıkları parayla müşteriyi iplememeleri ?
    3-5 yıllık parçaları dolar yükseldiği zaman yükseltmeleri, ve dolar düştüğü zaman indirime gitmemeleri ?
    vatanda ekran kartında çıkacak olan cw sorununu, bir sorun olarak görmemeleri ? değiştirmemeleri ? hatta coil whine diye bir sorun yoktur demeleri. tüm forum üyelerinin bu sorununa, bir sorun olarak bakmamaları. neredeyse ekran kartı üreticileri bile cw'yi bir sorun olarak kabul ederlerken vatan bilgisayarın elemanlarının cw sesini yok sayması ?

ellerinde düzgün olarak boş bir kasa bile yok. 500 lira altına sağlam boş kasa bulamazsın.
    Arkadaş ,eğer vatan böyle ilgisiz, bilgisiz, tutarsız elemanları barındırmaya devam ederse, sonu gold bilgisayar gibi olacak demedi demeyin!.....
    eğer düzelteceklerse, çalışanlarını terbiye edeceklerse eskisi gibi vatan bilgisayardan parça alımına devam ederim. varsın işten eleman çıkarıyorlarsa çıkartsınlar, çünkü onlar maaşlarını ordan kazanıyorlarsa, bende tüm kazandığım parayı orda harcıyorum. bana biat etmeliler. yoksa alışveriş yapmam.....
    zamanında nasıl teknosadan alışverişi - golddan alışverişi kestiğim gibi vatandanda kestim.

antalya lara'daki vatan çalışanları çok terbiyesiz.

ayrıca bunca zamandır, vatan'ı överdim. Hâlâ övüyorum ama. sinerji vs vs ne kadar internetten alışveriş sitesi varsa hepsi vatandan daha iyi.

AYRICA; 2. el ekran kartı alırken bile satan adam cw garantisi veriyor. cw'li yada cw'siz diye satabiiyorken, vatan bilgisayarın bu duruma düşmesi çok acı birşey.....

Bunlari buraya yazmaniz iyi olmus
    Ki zaten basina gelen bilir ..Vatan pismanliktir....
    Gidip illaki canli alicam diyorsaniz eksen pc yada invetus magzalarina gidin alin onlarda ayni isi yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

FE'ler ilk parti surumler diger kartlardan hicbir farki yok ilk alan kazzigi ilk yer hesabi 100dolarda ole kiteliyorlar millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 30 Mayıs 2016; 11:47:20 >
  • Fiyat ne
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.