Şimdi Ara

GTX 1080 Tİ 11 GB ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU EKRAN KARTI NASILDIR EDERİ NEDİR ÜSTATLAR ALINIR MIhttps://www.itopya.com/evga-gtx-1080-ti-11gb-gddr5x-352bit-founders-edition-nvidia-geforce-ekran-karti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aettea -- 29 Ocak 2018; 18:17:29 >

• gtx serisinin en iyi ekran kartı hocam niye böyle bi soru soruyorsunuz ki? 2k-4k oynayacaksanız gayet alınır ama, 1080p 60hz oynayacaksanız alınmaz.
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    soğutmada sıkıntı çıkartır mı evga iyi bir marka diye biliyorum ama bu ürünü görünce pek anlayamadım yani bu seviye bir ürün pek incelemedim elime bir tane geçti sata bilirim satsam mı karar veremedim.

benim sistem pek iyi değil bu ekran kartına pek ihtiyacım yok ondan satacağım insanı zor durumda bırakmak istemem ürün hakkında bilgim olmadan sallamak da istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aettea -- 29 Ocak 2018; 18:30:35 >
  • sistemin kötüyse hiç bulaşma bence en yüksek kartlardan birisi 1080 ti serisidir. o fiyata biraz zor bulunur.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    kötü almayacağım zaten var satmayı düşünüyorum kaça satılır iyi bir ürün müdür bilgim yok ondan soruyorum burda kötü bir izlenim bırakmak istemem burda dükkanı kullanmayıda dükkanlardan birşey satın almayıda bilmiyorum daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: aettea

soğutmada sıkıntı çıkartır mı evga iyi bir marka diye biliyorum ama bu ürünü görünce pek anlayamadım yani bu seviye bir ürün pek incelemedim elime bir tane geçti sata bilirim satsam mı karar veremedim.

benim sistem pek iyi değil bu ekran kartına pek ihtiyacım yok ondan satacağım insanı zor durumda bırakmak istemem ürün hakkında bilgim olmadan sallamak da istemiyorum

şuan ederi 4.5bin tl civarı en az. o yüzden bu fiyatın altına satayım demeyin. Onun dısında sogutması diger modellere göre sıkıntılıdır çünkü nvidia referans tasarımı bu. Geçen bir arkadaşım aynısını 4,200 civarına satmıştı sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aettea

kötü almayacağım zaten var satmayı düşünüyorum kaça satılır iyi bir ürün müdür bilgim yok ondan soruyorum burda kötü bir izlenim bırakmak istemem burda dükkanı kullanmayıda dükkanlardan birşey satın almayıda bilmiyorum daha

Custom model olsa +4500'den giderdi. Bu kart 4200-4500 arası gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    çok iyi para kesin satıyorum evde yatacağına işe yarasın 24 ay garantili hiç kullanılmamış ürün faturalı bana 4000 yeter
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kutulu faturalı ürün 24 ayy garantisi var bana 4000 yeter
  • evga en iyi sogutma sistemi olan marka diye biliyorum 1080 ti bu boru mu saglam marka evga sıkıntı olmaz ama bu kart yüksek seviye kart sağlam pc lazım
  • daryldixon06 kullanıcısına yanıt
    Bu nvidia nın standart 1080ti kartı aynı kart asus ta da var msi da da var. Asıl fark custom kartlarda. Fiyatı da ona göre daha yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.