Şimdi Ara

GTX 1650M vs GTX 1660ti - Gaming Laptop dusuncesi ve oneriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dell G315 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD GTX1660Ti Ubuntu 15.6'' FHD Taşınabilir Bilgisayar 6B75D512F16C bu muydu acaba iade ettiğiniz makina ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 256gb ssd 8gb ram hali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idontthinkso kullanıcısına yanıt
    Satıcıya da sordum doğruladı .

• iade ettim ama kabul etmediler suanda acaba iade etmesem mi diye dusunmeye basladım ama ekran 60hz :/

Gözle görülür çok fark oluyor mu 1080p full HD değil mi ekran ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 7 Mayıs 2020; 15:13:20 >
  • evet full hd. ama 120hz 60hz ne kadar fark olur bilmiyorum. yalnız klavye tuşları da küçük geldi bana. numpad var ondan dolayı olabilir.

Siz aldıktan sonra mı farkettiniz 60 Hz olayını ? Başka bir sorunu var mıydı ?

• aslında klavyesi küçük olması bir diğer sebebi. aldıktan sonra sağ tıklayıp ekran özelliklerine girdiğimde fark ettim. fakat ekran kartı olarak on board tanımlıydı. 1660ti tanımlı değildi. ondan olabilir mi bilmiyorum. bir de witcher 3 te max ve min ayarlarda 30fps e takılı kalmıştı oynamıyordu. sinirimi bozdu tüm bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontthinkso -- 7 Mayıs 2020; 17:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idontthinkso

aslında klavyesi küçük olması bir diğer sebebi. aldıktan sonra sağ tıklayıp ekran özelliklerine girdiğimde fark ettim. fakat ekran kartı olarak on board tanımlıydı. 1660ti tanımlı değildi. ondan olabilir mi bilmiyorum. bir de witcher 3 te max ve min ayarlarda 30fps e takılı kalmıştı oynamıyordu. sinirimi bozdu tüm bunlar
    oyunda 30 fps mi verdi 1660ti max q anlamadım ?
  • evet ama 30 vermesi mümkün değil. en dusuk ayarlarda da 30 veriyordu. driveri yanlıs yüklemis olabilirim veya fps 30 a kilitlenmiş olabilir ama düzeltemedim bir türlü.

• quote:

evet ama 30 vermesi mümkün değil. en dusuk ayarlarda da 30 veriyordu. driveri yanlıs yüklemis olabilirim veya fps 30 a kilitlenmiş olabilir ama düzeltemedim bir türlü.
    farklı programlarda denediniz mi kullandığınız program bozuk olmasın ?
  • msi afterburner programında denedim sadece.

• quote:

msi afterburner programında denedim sadece.
    bu fiyata bu modeli bulunca da almak istiyorum aslında ama ısınma sorunu vs var mı cihazda ? dell markasını tavsiye eder misiniz ?

• Hoca i5 vs i7 karşılaştırmasını iyi yap bu ürünüde düşün bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dell müşteri hizmetleri gayet iyi. dell kaliteli bir marka. linkteki ürün aldığım laptoptan ssd ve ram açısından daha iyi. fiyatı da 300 tl farkla gayet uygun. ekran kartı max-q dur yüzde doksan, 1660ti den %10 daha dusuk performansı. yine de 1650 kartından %20-25 daha performanslı bir kart.

laptopa gelirsek dedigim gibi asus rog veya msi modellerinde olan numpadsiz daha büyük klavye tuşları oyun deneyimi açısından daha konforlu. bir de touchpadı gereksiz büyük yapmıslar klavye boyu kısa duruyor. kasası plastik olmasına rağmen kesinlikle kaliteli. cihaz oyun vs açık değilken çok sessiz çalışıyor ama oyunu açtığımda ekran ısısı 85 90 ı çok çabuk gördü. yetkili servis g serisinin ısınan bir cihaz olduğunu söyledi bugün.

iade edilirse beklemeye geçeceğim en azından bayrama kadar. mediamarkta gidip bizzat görmek istiyorum msi, asusu vs. hem fiyatlar da duser diye tahmin ediyorum. hem fiyat düşerse aynı fiyata 1660ti alırım cok rahat. en azından kafam rahat olur.

bu arada hepsiburadayı kesinlikle tavsiye etmiyorum artık cayma hakkımı bile kullandırtmamaya calısıyorlar freedos gelen pcye windows kurdum diye kullanıldı deniyor halbuki Windows'u kurmadan max q olduğunu anlamam imkansızdı. şuanda bunlarla uğraşıyorum alacaksanız baska siteden alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontthinkso -- 7 Mayıs 2020; 21:6:11 >

Isınmasa fiyatına göre kombinasyonu fiyat performans ama yok Dell ısınıyor yok msı coil whine oluyor ne alacağız arkadaş valla kafa davul oldu .

• gaming laptoplar ısınır bunun kaçarı yok. en kötü kaliteli bir termal macun, underwolt yapar soğutucu alırsın. benim sadece tasarım olarak hoşuma gitmedi iş bilgisayarı gibi duruyor. bir de 90hz mevzusu sinirimi bozdu biraz.

85-90 da çok değil mi adı üstünde gaming laptop için ?

• genelde max 80 82lerde geziyordu ama 90a 85 e fırladığı oluyordu. gaming laptoplar ısınır illaki tabi fakat ilk performansında böyle fırlaması benim de garibime gitmişti

Hocam iyi günler bende de g315 var alalı bir ay olmadı aşırı ısınıyor 100c lerde geziyor oyunda oyun oynayamıyorum ne yapacağımı bilemedim Hepsiburada üzeründen aldım linux kurulu olanı
    Siz ne yaşadınız ne yaptınız bana önerininz nedir yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.