Şimdi Ara

GTX 1650M vs GTX 1660ti - Gaming Laptop dusuncesi ve oneriler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam aynı cihazı mı aldık acaba? benimki 1660ti max q, i7 9750 8gb ram versiyonu. ısınma konusuna gelirsek, Bannerlord en yüksek ayarlarda denedim CPU 80 bandında seyrediyor arada 90 ı görüyor. GPU ise 70 bandında seyredip arada 80i görüyor. fakat az önce bir arkadaşla konustum onda asus rog 1660ti i5 işlemci var onda da bu değerleri görmüş normal dedi ama undervolt işlemi uyguladığında 10 derece düşüş oluyor. onu denemedim henüz. fakat senin 100 derece çok anormal geldi bana hangi oyunlarda oluyor ve cpu sıcaklığı mı bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idontthinkso kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı modele sahibiz banelord da görüyorum bende aynı sıcaklığı başlarda dediğin gibiydi fakat şu 3 4 gündür sıcaklık kullanılmayacak derecede yüksek bide dediğin işlem nedir acaba fazla bilgim yok da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omerfaruk005 O kullanıcısına yanıt
    undervolt daha az güç verip daha az ısınmasını sağlıyor. throttlestop programı öneriliyor genelde ben yapmadım henüz ama youtubeda var kullanım kılavuzu. bu arada 1aylık sürede memnun musun hocam ısınma dısında?

İşlemci boşta bile çok yüksek frekans da çalışıyor acaba bu yüzden mi sizde de durumlar böyle mi GTX 1650M vs GTX 1660ti  - Gaming Laptop dusuncesi ve oneriler

Memnun değilim açılcası hiç içime sinmedi msi kullanıyordum önce buna geçince çok basit bir hissiyat alıyorum

olabilir tam olarak bilmiyorum ben de. bu arada zaten iade edip etmemekte kararsızdım böyle deyince tam allak bullak oldum sence iade etmeli miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontthinkso -- 9 Mayıs 2020; 17:38:44 >
    İade işlemi bu kullandıktan sonra hala gerçekleştiriliyor mu öyleyse bende iade etmeyi düşünebilirim

ben max q olduğunu bilmiyordum. 1660ti yazmıslardı açıklamaya. alalı 1 hafta oldu cayma hakkım kapsamında gönderebilirim ama senin 1 ay olmus hocam :/ hiç mi memnun değilsin ya.

GTX 1650M vs GTX 1660ti  - Gaming Laptop dusuncesi ve oneriler

Şu anda pupg oynuyorum durum ortada daha doğrusu oynayamıyorum

dostum bu değerler normal değil ama. benim 8 yıllık laptopum bile 100 dereceyi görmüyor. bu kadar olmaması lazım

Belki bende bi sorun var bilmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum

konuyla ilgili youtubeda ve forumda araştırma yapabilirsin muhakkak bir çözümü vardır. sen bu kadar memnun değilsen iade edeyim öyleyse. msi'dan farkı nelerdi hocam

Msi de çok iyi değil illa 1660 olsun diye uğraşma iade et Asus al

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.