Şimdi Ara

gtx 275 SLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 2 3 ay önce gigabytın gtx 275 ekran kartını aldım bayağa memnunumda ama daha fazlasını isteyip sli yapmayı düşünüyorum.zaman gectikce teknolojide gelişiyo internette arastırırken gtx 275 in yeni bi versiyonu cıkmıs şimdi benim merak ettiğim olay benim ekran kartımla bu ekran kartı sli için uyusurmu yoksa aynısı olmak zorundamı?

benim ekran kartım
    http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086

yeni cıkan ekran kartı ise
    http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3130 bu SLİ bu ikisiyle yapabilrmiyim ona göre alcam şimdiden teşşekürler.

NOT:işten dolayı erken yatmam gerek yarın bakıcam foruma ilginiz için teşşekkür.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• markası gigabyte olmasa bile herhangi bir gtx 275 modeliyle sli yapabilirsiniz..
    sadece biri overclok lu model ise heriki kart da düşük olanın hızında çalışır..
    bu da çok küçük bir fark olur..
    2 gigabyte gtx 275 modelini ise yine rahatlıkla sli yapabilirsin..
  • rahatlıkla sli olur
    gpu'su gtx200b olan hepsinle oluyor diye biliyorum
  • olur gayet güzel olur
  • veya maymun istahlık yapmazsın idare edersin(sanki kötü kart kastıgı oyun var ?) gt 300 cıktıgında elindekini satıp bu kartı alırsın sli nin asırı güc tüketemiyle hangi oyunlar deskteliycek diye ugrasmadan daha performanslı dx11 kartın olur
  • bende arakadaşa katılıorum SLI yapmanın bir mantğı yok. Şöyle söylim tek kartla 50 fps alırken ikinci kartı baglayınca bu 100 fps olmuyor enfazla etki %15 yada %20 arsaında olur buda oyundan oyuna degişir drıver falan uğraşıyorsun sıkıntıdan başka birşey değil benim görüşüm. İki tane orta seviye yerine bi tana üst seviye daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss555

bende arakadaşa katılıorum SLI yapmanın bir mantğı yok. Şöyle söylim tek kartla 50 fps alırken ikinci kartı baglayınca bu 100 fps olmuyor enfazla etki %15 yada %20 arsaında olur buda oyundan oyuna degişir drıver falan uğraşıyorsun sıkıntıdan başka birşey değil benim görüşüm. İki tane orta seviye yerine bi tana üst seviye daha iyidir

Yüksek çözünürlükte üst seviye ayarlarda oynayacaksanız sli veya cf gereklidir ama orta seviye kartlarla değil high-end kartlarla fark bariz ortaya çıkıyor hem tek hem sli olarak kendim denedim aynı sistemde yüksek çöz ve ayarlarda sistem isteyen oyunlarda fark bariz ortaya çıkıyor kim ne derse desin
    l

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabayte GTX 460 SLI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi söyle söyliim kastığı oyunmu var sanki diyosunda bi örnek vereyim ben wow oynuyoum bilmiyorum biliyormusun dalaran diye bi şehir var ve fps 20 lere kadar düşüyo tabi ultra high ve 1680*1050 de ben 60 fps altı oyun istemiyorum bence o kadarda ii bi kart değil yada benim kartta sorun var crysis i 50 100 fps oybuyorum veryhigh 2x aa da bilmiyorum işte bana göre 60 fps altı işe yaramaz ama şimdi sli yapıpta dediğiniz gibi 50 fps aldığım bi oyundan 100 almıcaksam sli pek mantıklı değil bana görede ama nvidia forumlarında karsılastırmaya baktım gts 250 ekran kartının sli ve normal hallerini karsılastırmıslar tam anlamıyla 2 kat fazla performance veriyo bulursam linkllicem cevaplar için sağolun gt300ler bekliyim o zaman 500 ve altı olursa ondan alırız ne yapalım
    quote:

Orijinalden alıntı: fod

veya maymun istahlık yapmazsın idare edersin(sanki kötü kart kastıgı oyun var ?) gt 300 cıktıgında elindekini satıp bu kartı alırsın sli nin asırı güc tüketemiyle hangi oyunlar deskteliycek diye ugrasmadan daha performanslı dx11 kartın olur

• 4 yıl boyunca wow oynadım,yeni bıraktım..
    dalaran istisna sen 4x gtx 295 alsan da orada 60 fps olmaz, bende de 20-30 arasıydı orası , buglı zaten wow oynuyorsan söyleyim ekran kartından cok islemci ve rame bakıyor
    ayrıca crysis'de hangi kart 60 fps veriyor baksana bi gtx 295 benchmarklarına bile ? oyunu adamlar ses getirsin diye böyle yapmıslar her sistemde kasıyor

eger crysis ve wow icin düsünüyorsan benchmarkları incele bosuna sli diye para harcama ,hadi diyelim crysiste cok iyi fps aldın tek oyun icin mi bu kadar para vericeksin tekrar oynanabilirligi olmayan bir oyun icin ? piyasadaki o kadar kaliteli yapım varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 13 Eylül 2009; 23:00:24 >
  • ya arkadaşlar sizler 40 fps nin üstünü ayırt edebiliyor musunuz? (Hatta 30)
  • bu sadece benzetmeydi wowun buglumu değilmi bilmiyom tabi ama ilerisi içinde gecerli baska oyunlar aslında diablo 3 için aldım ama biraz erken davrandım bakalım ne olcak
    quote:

Orijinalden alıntı: fod

4 yıl boyunca wow oynadım,yeni bıraktım..
    dalaran istisna sen 4x gtx 295 alsan da orada 60 fps olmaz, bende de 20-30 arasıydı orası , buglı zaten wow oynuyorsan söyleyim ekran kartından cok islemci ve rame bakıyor
    ayrıca crysis'de hangi kart 60 fps veriyor baksana bi gtx 295 benchmarklarına bile ? oyunu adamlar ses getirsin diye böyle yapmıslar her sistemde kasıyor

eger crysis ve wow icin düsünüyorsan benchmarkları incele bosuna sli diye para harcama ,hadi diyelim crysiste cok iyi fps aldın tek oyun icin mi bu kadar para vericeksin tekrar oynanabilirligi olmayan bir oyun icin ? piyasadaki o kadar kaliteli yapım varken

• evet ayırt edilmeye bilir ama fps 30 40 görünce insanın içi yanıyo o kadar para veriyon genede düşük anlatabilmisimdir umarım. hem ne kadar düşük o kadar bilg yorulur rahat olması gerek diye düşünüyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: join

ya arkadaşlar sizler 40 fps nin üstünü ayırt edebiliyor musunuz? (Hatta 30)
  • Hocam bu saatten sonra bu karta slı yapılmaz artık. Bana kalırsa Gt300 leri bekleyin.
  • hocam anakart x48, nasıl SLI yapacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

hocam anakart x48, nasıl SLI yapacaksın?

+1.Eğer anakartınız X48 çipsetliyse zaten SLI yapamazsınız.Hadi imzanızdaki sistem değil de SLI destekli bir anakartı olan bir sisten kullanıyorsunuz diyelim,o zaman da 2xGTX 275 ile yapacağınız SLI size sadece boşa harcanan para olarak geri döner.Bu FPS olayıyla kafayı bozanları anlamak mümkün değil,ben Crysis'i 1440x900'de tüm ayarlar High'ta AA açmadan oynuyorum.AA açmadım diye ne biyerim eksildi,ne de kafamda gidip 1 tane daha 9600GT alıp SLI yapayım diye bir düşünce oluştu,aksine oyunu gayet zevkle oynadım ve o halde bitirdim.Crysis gibi 10-12 saatte bitirilebilecek bir oyun için veya sadece belirli bir yerinde 20FPS alınan bir oyun için boşu boşuna para vermeye değmez.Elinizdekilerle mutlu olmaya çalışın biraz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

hocam anakart x48, nasıl SLI yapacaksın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.