Şimdi Ara

GTX 295 SORUNU YARDIM?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Kar7al

bende xp yuklu 32 bit......1 aya vistaya geçecem.....ve bu bahsettiğiniz patch ya da dosya olayını biraz daha açar mısınız hangi patch ve hangi dosya ??

yeni metin belgesi oluşturun adını:commandline.txt olarak değiştirin ve belgenin içine aşşağıdaki kodları yazın sonrada oluşturduğunuz yeni metin belgesini oyunun exesinin olduğu klasöre atın sorun çözülecektir
    -norestrictions
    -nomemrestrict
    -availablevidmem 2.0
    not:2.0(2 gb) yerine kendi ekran kartınızı ram miktarını yazın

patch olarakta 1.0.3.0 sürümlü patchi yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Stolas** -- 2 Mayıs 2009; 15:31:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

quote:

bende xp yuklu 32 bit......1 aya vistaya geçecem.....ve bu bahsettiğiniz patch ya da dosya olayını biraz daha açar mısınız hangi patch ve hangi dosya ??

yeni metin belgesi oluşturun adını:commandline.txt olarak değiştirin ve belgenin içine aşşağıdaki kodları yazın sonrada oluşturduğunuz yeni metin belgesini oyunun exesinin olduğu klasöre atın sorun çözülecektir
    -norestrictions
    -nomemrestrict
    -availablevidmem 2.0
    not:2.0(2 gb) yerine kendi ekran kartınızı ram miktarını yazın

patch olarakta 1.0.3.0 sürümlü patchi yükleyin

Paylaşım için teşekkürler oldu gerçeketen

•  GTX 295 SORUNU YARDIM??

commandline oldu ama 1556 mb yazıyor ben "1.792.0" yazdım txt ye......ve bende seninkinden alakasız bir grafik options ekranı açılıyor.ve oyun çok takılıyor ayarları boyle yaptığım zaman....

ve o gta 4 ün patchini yukledikten sonra resimdeki hata çıkıyor ve oyun açılmıyor....hakkaten yeniden mi yuklemem lasım oyunu neden boyle oldu ??

GTX 295 SORUNU YARDIM??

• quote:

GTX 295 SORUNU YARDIM??

commandline oldu ama 1556 mb yazıyor ben "1.792.0" yazdım txt ye......ve bende seninkinden alakasız bir grafik options ekranı açılıyor.ve oyun çok takılıyor ayarları boyle yaptığım zaman....

ve o gta 4 ün patchini yukledikten sonra resimdeki hata çıkıyor ve oyun açılmıyor....hakkaten yeniden mi yuklemem lasım oyunu neden boyle oldu ??

GTX 295 SORUNU YARDIM??

oyunu sistemde tamamen kaldırın tekrar yükleyin önce patchini kurun sonra verdiğim değerleri metin belgesi oalrak tekrar exe dosyasının içine atın olması lazım

• 1.0.3.0 patchi ne işe yarıyor...kaç saattir onla uraşıyorum oyun orjinal değil ondan halledemedim bi türlü
  • - Islık sesi normal, AnacoN'a bende sormuştum.
    - Gta4 oynamadım bilmiyorum, ama 2 gpu'nun da kullanılması için Nvidia kontrol panelde çift gpu işaretlemeyi dene.
    - Grid 2 çekirdek işlemci destekliyor, i7'lerde 4 + 4 çekirdek olduğu için sorun çıkıyor. Codemasters forumunda çözüm var, http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=335572 Configde 2 yazan yerleri 8 yapacaksın, o kadar. Kolay gelsin.
  • ben o forumda yazan butun hepsini deiştirdim...ilk açılırkenki loadingi geçiyo ama daha sonra yarışa girerkenki loadingde gene çakılıyo
  • tamamdır çok saol gridi hallettim çalışıyor....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.